...Τα πιο ευγενή κομμάτια των Ιβηρικών μας χοίρων, όπως η Ιβηρική Πρέσα, είναι αυτά που χρησιμοποιούνται για την παραδοσιακή παραγωγή του Ιβηρικού Σαλτσιχόν "Φυσικό" Premium, τροφοδοτούμενου με βελανίδια. Ένα έντονο άρωμα, ζουμερή υφή και μια ειδική ισορροπία μεταξύ λίπους, άπαχου κρέατος και μαύρου πιπεριού, προσφέρουν μια λεπτή φυσική εκλεπτυσμένη γεύση σε αυτό το προϊόν, που παρουσιάζεται σε μορφή "Premium".
SKU:515000
Βάρος αποστολής:0.7 kg...
... κουκουναριές, τρέφονται με βελανίδια και χόρτα. Το χοιρινό Jabugo το ωριμάζουμε με παραδοσιακό τρόπο με τους ανέμους του Φυσικού Πάρκου Σιέρα ντε Αρασένα και Πίκους ντε Αρόχε για τουλάχιστον 24-36 μήνες. Η φροντίδα και η προσοχή που δίνουμε στο Χοιρινό JABUGO μας επιτρέπει να το προσφέρουμε με την ακριβή του ωρίμανση. Διαθέτουμε επίσης Ιβηρικό Χοιρινό από Σιτηρά, Ιβηρική Παλέτα από Βελανίδι, Ιβηρικό Λαιμό, Μορκόν από Λαιμό Extra, Ιβηρικό Χορίσο, Ιβηρικό Σαλτσιχόν και κομμένα Ιβηρικά αλλαντικά. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της οδού και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.