Ελβετία, Hendschiken
... γλουταμινικό, ζάχαρη, μπαχαρικά. Τοποθετήστε σε ταψιά και βάλτε στον προθερμασμένο φούρνο. Ψήσιμο: Στους 200°C, περίπου 25 λεπτά. Θερμοκρασία αποθήκευσης: ελάχιστο -18°C, αφού αποψυχθεί, δεν ξανακαταψύχεται. Πληροφορίες για αλλεργιογόνα: Περιέχει γλουτένη, γάλα, σόγια.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γερμανία, Wasserburg Am Inn
...Στη γκάμα αεριωμένων μαζών, οι γαλακτωματοποιητές μας για ψήσιμο προσφέρουν λειτουργικότητα και σταθερότητα για τις διαδικασίες ψησίματος σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έτοιμα μείγματα ψησίματος για οικιακή χρήση, για καλλιτεχνικές τούρτες ή σε βιομηχανικές διαδικασίες ψησίματος. Οι γαλακτωματοποιητές Edifett SCP είναι γαλακτωματοποιητές σε μορφή σκόνης που αποτελούνται από γαλακτωματοποιητές...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, L'union
... μοντέρνα προσέγγιση των συστατικών μας για ζαχαροπλαστική, θα είστε σίγουροι ότι μπορείτε να προσφέρετε όλες αυτές τις ποιότητες συγκεντρωμένες στα προϊόντα σας (έλεγχος της παραγωγής, αρμονική ανάπτυξη, σεβασμός στη γεύση,…). Η γκάμα των συστατικών μας για ζαχαροπλαστική είναι πολύ ποικιλόμορφη: Ειδικό βελτιωτικό που προάγει την ομαλότητα της ζύμης και την αφράτη υφή του προϊόντος Ζαχαροπλαστική PAC (Έτοιμο προς Ψήσιμο) για αλεύρια που λείπουν από δύναμη Βελτιωτικό αφράτου μπισκότου που λειτουργεί ως συγκρατητής νερού Πολλές άλλες κατηγορίες συστατικών …...
Χαρτοφυλάκιο (12)