Επαγγελματίες της προσαρμοσμένης γραφιστικής, κατασκευάζουμε σε όλες τις ποσότητες τις σφραγίδες, τα μπάντζες, τα εξατομικευμένα γυαλιά και εκτυπώνουμε σε όλα τα υφάσματα, προσαρμόζουμε τα καπέλα σας και δημιουργούμε την χαρτογράφηση σας.
Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά με την υποστήριξη πελατών που δικαιούστε να περιμένετε.
Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς καθυστέρηση και θα πραγματοποιήσουμε ό...
... Crillon, το Fauchon... Το 2012 δημιούργησε το Eclair de Génie. Επίσης, συμμετέχει ως κριτής στην εκπομπή "Ποιος θα είναι ο επόμενος μεγάλος ζαχαροπλάστης;".
Το εργαστήριο του Christophe Adam αναδεικνύει ευγενή και χαρακτηριστικά συστατικά της ζαχαροπλαστικής μέσα από μια συλλογή βιβλίων: Λεμόνι, Σοκολάτα... κάθε έργο σας προσκαλεί να ξαναανακαλύψετε αυτά τα στοιχεία.
Ο Christophe Adam μας προτείνει...
... τομέα της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, της εστίασης, του self-service (Ho.Re.Ca.), του αγροτουρισμού, οικογενειακών παραγωγικών μονάδων, του βιολογικού τομέα και για ζύμες χωρίς γλουτένη και χωρίς υδατάνθρακες.
Είναι μια αρτοποιητική μηχανή modular που μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τις ατομικές ανάγκες του πελάτη. Εισάγοντας λίγες παραμέτρους στον πίνακα ελέγχου, θα έχετε τα δεδομένα όλων των παραγωγών σας καταχωρημένα και αποθηκευμένα, αρκεί να τα επιλέξετε μέσω του ονόματος που θα έχετε δώσει στη συνταγή σας και η μηχανή θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα.
...-Ζαχαροπλαστικής, όσο και στη Ζαχαροπλαστική, τη Σοκολατοποιία, το Παγωτό και την Εστίαση.
Βασισμένη στο Yssingeaux (Haute-Loire), η εγκατάστασή μας διαθέτει ένα εργαστήριο και μια ομάδα αφιερωμένη στην ανάπτυξη προϊόντων κατά παραγγελία. Χάρη στην ειδική της τεχνογνωσία, αυτό το εργαστήριο μας επιτρέπει να διαφοροποιούμαστε και να αποκαλύπτουμε την τεχνογνωσία μας μέσω διαφόρων μέσων, όπως η αισθητηριακή...
... κήπου. Επιπλέον, κατασκευάζονται και βιομηχανικά κιβώτια για την διακίνηση άρτου, ζαχαροπλαστικής, κρέατος και κοτόπουλου.Στα προϊόντα εφαρμόζεται πλήρης ποιοτικός έλεγχος κατά την διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας και αποθήκευσης. Οι μετρήσεις αντοχής υλικού πραγματοποιούνται στο εργαστήριο της εταιρείας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και σε εξειδικευμένα εξωτερικά εργαστήρια.
Εργαστήριοζαχαροπλαστικής που παρασκευάζει γλυκίσματα σε ατομικές συσκευασίες για διάθεση σε χοντρική πώληση. Ολα τα προϊόντα διατίθενται φρέσκα ή υπερψυγμένα...
Το εργαστήριό μας με το όνομα «Δώσε κι εμένα μπάρμπα» δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής εδώ και 25 χρόνια. Ήταν το 1994 όταν ο Κωνσταντίνος Βάγγαλης, ο λεγόμενος «μπάρμπας», αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το εργαστήριο με πολύ μεράκι και αγάπη. Από τότε και μέχρι σήμερα παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον καταναλωτή, επιμένοντας στη χρήση φρέσκων και...
...σταχτοδοχεία, σημεία καθαριότητας, σταθμοί απολύμανσης... Επίσης, συμμετέχουμε στην κυκλική οικονομία με τη σειρά PolyAl by Guéry: αστικός εξοπλισμός από ανακυκλωμένα κουτιά γάλακτος, με εγγύηση 15 ετών!
- ΨΗΣΙΜΟ: Στηρίγματα ψησίματος για βιομηχανίες τροφίμων (φόρμες, πλήρη σετ και πλάκες).
Εξοπλισμός και υλικά για αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία και επαγγελματίες του τομέα (μαζική εστίαση, catering, σοκολατοποιία...): σκαλωσιές ζαχαροπλαστικής, καρότσια, σχάρες, πλάκες ψησίματος, αντικολλητικές φόρμες, λευκό μέταλλο, σιλικόνη, σωλήνες, πλαίσια, κύκλοι, εργαλεία...
Η Pasticceria Dal Santo ιδρύθηκε το 1992 στην επαρχία της Τρεβίζο ως παραδοσιακό εργαστήριοζαχαροπλαστικής. Ιδρύθηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη Alessandro Dal Santo, ζαχαροπλάστη από το 1979, ο οποίος, με πάθος και προσεκτική αναζήτηση σύγχρονων γεύσεων σε συνδυασμό με την παράδοση και με τη βοήθεια των συνεργατών του, δημιουργεί πάντα εξατομικευμένα προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και...
...So'Bake It είναι ένα εργαστήριο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη και πιστοποιημένο βιολογικό! Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται αποκλειστικά από αλεύρια χωρίς γλουτένη: χωρίς καλαμπόκι, χωρίς σόγια, ... So'Bake It σημαίνει επίσης να προσφέρουμε υγιεινές και νόστιμες επιλογές ταυτόχρονα! Όλα αυτά με σεβασμό στην ποιότητα και την προέλευση των προϊόντων μας. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα vegan γλυκισμάτων μας (χωρίς αυγά, χωρίς γάλα, χωρίς βούτυρο), τις νόστιμες εξατομικευμένες τούρτες γενεθλίων μας (κατόπιν παραγγελίας) και πολλά άλλα...
Η IRTECH srl είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψύξης που εφαρμόζεται στη βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η IRTECH έχει αναπτύξει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ευρεία γκάμα προϊόντων και μια ευελιξία όσον αφορά τα συστήματα και τις μηχανές, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες παραγωγικές ανάγκες που κυμαίνονται από το μικρό εργαστήριο μέχρι τη βιομηχανία. Η γκάμα προσφορών περιλαμβάνει ειδικά τις βιομηχανικές κάψουλες, είτε πρόκειται για ζύμωση, κατάψυξη, ωρίμανση ή συντήρηση, οι οποίες παράγονται ...
Το Dolce Vassoio είναι ένα εργαστήριο χειροποίητης ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας. Δουλεύουμε με πάθος χρησιμοποιώντας γνήσια προϊόντα για την παρασκευή χειροποίητων ζαχαροπλαστικών προϊόντων, που συνδυάζουν τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής με τις χαρακτηριστικές γεύσεις των γλυκών που φτιάχνονται με μεράκι, όπως παλιά. Χρησιμοποιούμε εθνικά και τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως βούτυρο...
... αρτοποιίας, μεγάλες εταιρείες του τομέα τροφίμων και διανομείς ψωμιού για την εκλεκτή εστίαση, μεταξύ άλλων. Οι γραμμές μηχανημάτων της Viñas δεν καταπονούν τη ζύμη και την επεξεργάζονται χωρίς να την αποαερίζουν ή να την εξωθούν. Αυτή η ιδιότητα των μηχανημάτων μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας, "ίσα με τα χειροποίητα". Διαθέτουμε ένα εργαστήριο δοκιμών 400 τ.μ. με όλο το απαραίτητο υλικό ώστε το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης να μπορεί να πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων με τους πελάτες μας.
Είμαστε μια Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που λειτουργεί στο κέντρο του Τορίνο από το 2012, προσφέρουμε στους πελάτες μας μαθήματα μαγειρικής για ερασιτέχνες και επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής. Η σχολή μας είναι επίσης εξειδικευμένη σε μαθήματα χωρίς γλουτένη και για αυτές τις δραστηριότητες διαθέτουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο. Οργανώνουμε εταιρικές δραστηριότητες ομαδικής...
Το εργαστήριοζαχαροπλαστικής Bravo είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση από την Αίγυπτο που ασχολείται με την προμήθεια παραδοσιακών σικελικών γλυκών, τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά στο χέρι, παραμένοντας πιστοί στις αρχαίες παραδόσεις και συνταγές της Σικελίας.
Το δυνατό μας σημείο, που μας ξεχωρίζει πάντα, είναι η προσεκτική επιλογή των καλύτερων υλικών από την υπέροχη περιοχή μας...
... ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών ή να δημιουργήσει εκδηλώσεις. Στο εργαστήριο, αναγνωρισμένοι σεφ ζαχαροπλάστες πειραματίζονται με το τι θα είναι οι επόμενες δημιουργίες τους.
Η PCB φαντάζεται και δημιουργεί διακοσμητικά υψηλής ποιότητας που προορίζονται για όλους τους λάτρεις της Γαστρονομίας: ζαχαροπλάστες, σοκολατοποιούς και εστιάτορες.
... μεταπωλητές, χονδρέμπορους, που έχουν ομάδα πωλήσεων πεδίου ή κατάλογο στους τομείς της φαρμακευτικής, αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, catering, οπτικών, κοσμημάτων κ.λπ. Είμαστε ο επίσημος προμηθευτής των Relais Dessert International σε διαφημιστικές τσάντες.
Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ: Αποθήκευση τσαντών από λινάτσα, juco, βαμβάκι, χαρτί, PEHD, πολυπροπυλένιο υφασμένο και μη υφασμένο. Αυτά τα προϊόντα...
...φουντουκότα, κολομβίνες και σοκολατένια αυγά Πάσχα, αμυγδαλωτά, σοκολατένια αμυγδαλωτά, αμυγδαλωτά Avola, τορρόν με φουντούκια, παραδοσιακά πανετόν, τορρόν και τορροντσίνι, αρωματικά. Τα προϊόντα παρασκευάζονται στο εσωτερικό εργαστήριο, το οποίο, ακολουθώντας τις αρχαίες συνταγές, διατηρεί την υψηλή τέχνη της επεξεργασίας και την ποιότητα μιας ανώτερης γεύσης. Η ζαχαροπλαστική εκτελεί τις εξής υπηρεσίες: εξατομικευμένες συσκευασίες, προμήθειες για ιδιωτικά πάρτι και εστιατόρια, ζαχαρωτά για κάθε περίσταση και παραδόσεις κατ' οίκον.
Η Can-pons είναι ένα παραδοσιακό εργαστήριο όπου παράγονται εξειδικευμένα προϊόντα delicatessen στον τομέα της ζαχαροπλαστικής. Πουλάμε ensaimadas σε όλη την Ισπανία και κυρίως στη Μενόρκα, τη Μαγιόρκα και τη Βαρκελώνη. Διαθέτουμε ένα διαδικτυακό γκουρμέ κατάστημα όπου μπορείτε να κάνετε παραγγελίες που θα φτάσουν στο σπίτι σας σε 24 έως 48 ώρες.
...Ειδικευόμαστε στη συσκευασία για τη βιομηχανία αρτοποιίας / ζαχαροπλαστικής. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μικρές βάσεις κέικ με ταμπ (Χρυσό / Μαύρο), μεγάλες βάσεις κέικ, θήκες για μάφιν, εκτυπωμένα φλιτζάνια τουλίπας, καλούπια ψησίματος και θήκες για Πανετόνε. Μπορούμε να παράγουμε χρυσά / ασημένια και χρυσά / μαύρα μονομερή τετράγωνα και ορθογώνια στο εργαστήριο μας, τόσο σε μικρές παρτίδες για τον...
... μέχρι το εργαστήριοζαχαροπλαστικής - για να ανταποκριθεί σε κάθε τους ανάγκη. Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό και η εξωτερική συνεργασία με ειδικούς στις διατροφικές κανονιστικές ρυθμίσεις επιτρέπουν την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιοτικής ακεραιότητας. Η Calabrese di De Vito s.r.l. βρίσκεται σε στρατηγική θέση, δίπλα στους κύριους οδικούς κόμβους καθώς και λίγα λεπτά από το Αεροδρόμιο.
Ένα γλυκό άγγιγμα είναι ένα εργαστήριοζαχαροπλαστικής που πωλεί απευθείας στο κοινό. Αποστέλλουμε σε όλη την Ισπανία (εκτός από τα Κανάρια Νησιά) και πραγματοποιούμε τις αποστολές μας μέσω της Seur Frio, οπότε η παραγγελία σας θα φτάσει πάντα ψυγμένη. Τι κάνουμε; Ετοιμάζουμε κοκάδες Σαν Χουάν, επιδόρπια χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς, τούρτες και γλυκά. Η γιορτή του Σαν Χουάν μπορεί επίσης να...
Το εργαστήριο MDG, πρώην εργαστήριο Ισπανίας, είναι ένα παραδοσιακό εργαστήριοζαχαροπλαστικής. Με την ίδια προσοχή στην ποιότητα, εργαζόμαστε μόνο με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η ευρεία και ποικιλόμορφη γκάμα μας θα ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, από τις πιο απαιτητικές μέχρι τις πιο εκλεπτυσμένες.
... προϊόντων μας με τις αναλύσεις που επαναλαμβάνουμε στο μικροβιολογικό μας εργαστήριο.
Παράγουμε τις τούρτες μας χωρίς πρόσθετα και βασιζόμαστε αποκλειστικά στις εμπειρίες μας, τις οποίες καταψύχουμε στους -40 βαθμούς για να διατηρήσουμε την τρέχουσα κατάσταση. Διατηρούμε τις κατεψυγμένες τούρτες μας στις ψυχρές αποθήκες μας στους -18 βαθμούς και αποστέλλουμε τα προϊόντα που παράγουμε καθημερινά στους εγχώριους και διεθνείς διανομείς μας με ειδικά οχήματα, χωρίς να διαταράσσουμε την αλυσίδα κατάψυξης.
... χρήση κρέμες ζαχαροπλαστικής με μακροχρόνια αποθήκευση - Πάστα γαλακτωματοποιητή για σφολιάτα - Πάστα γεύσης ζαχαροπλαστικής Πολλά από τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με τη χρήση πρωτότυπης τεχνολογίας και ορισμένα είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Διαθέτουμε σύγχρονο εργαστήριο για ανάλυση σίτου, ζύμης και ψωμιού. Αυτή τη στιγμή επιδιώκουμε να εισέλθουμε σε διεθνείς αγορές. Εάν σας ενδιαφέρει, θα παρέχουμε επιπλέον πληροφορίες και προδιαγραφές των προϊόντων μας.
...Εργαστήριοζαχαροπλαστικής αυστηρά χειροποίητο που έχει επινοήσει και καταχωρίσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών της Chieti το γλυκό "Torta del Lupo ...di Pretoro", με βάση τη μαύρη σοκολάτα, το κόκκινο κρασί Montepulciano d'Abruzzo, τη σοκολάτα gianduia και το ρούμι. Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος είναι 5 μήνες, η συντήρηση σε θερμοκρασία δωματίου μέγιστο 25°. Το γλυκό είναι συσκευασμένο σε μια...
...Οι καλές οικογενειακές παραδόσεις
Η επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1991 χάρη στη θέληση του Μάρκο Πέρο και της οικογένειάς του, έχει ανακαλύψει και αναδείξει τις συνταγές της Γιαγιάς Λουτσία, η οποία ήδη από την αρχή του αιώνα παρασκεύαζε και πουλούσε στις αγορές του Πιεμόντε νόστιμα γλυκά και τις εκλεκτές "Paste di Meliga". Το μικρό εργαστήριοζαχαροπλαστικής σήμερα είναι μια εγκατάσταση άνω των 2000 τετραγωνικών μέτρων με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, που συνεχίζει να διατηρεί αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής παραγωγής και εξαιρετικά ποιοτικά επίπεδα.
...Η Nobiel Group είναι μια ιστορία επιτυχίας ολόκληρης της ιταλικής εταιρείας που παράγει νόστιμα γλυκά και έχει κάνει την ποιότητα αποστολή της. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1946 ως εργαστήριοζαχαροπλαστικής, μέσω της εμπειρίας του ιδρυτή της, του Ιωσήφ, ο οποίος, με τις επιχειρηματικές του ικανότητες και την επιμονή του, κατάφερε στις αρχές της δεκαετίας του '60 να εδραιωθεί στη βορειοανατολική αγορά...
Γραφεία Μπαρ - Τυροκομείο - Πανδοχείο με δωμάτια - Ωρίμανση τυριών ΠΟΠ και σπάνιων; - Ναπολεόντειος μύλος με τρεις μύλους - έτος κατασκευής 1802; - Αγροτική Εταιρεία - Εργαστήριο αγροτικής ζαχαροπλαστικής; - Ξεναγήσεις με γευσιγνωσία και πώληση Στο ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΣΟΤΤΟ...