Εργαστήριοζαχαροπλαστικής Fraenz, που γεννήθηκε ως σημείο αναφοράς για τη ναπολιτάνικη εστίαση, και στη συνέχεια αναπτύχθηκε με τα χρόνια σε διάφορους τομείς της ζαχαροπλαστικής, όπως η παραγωγή ταραλλιών σε εθνικό επίπεδο. Εκτός από την πώληση φρέσκιας ζαχαροπλαστικής, εξατομικευμένων τούρτων και αλμυρής ζαχαροπλαστικής, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια παραγωγή μπισκότων βουτύρου και ταραλλιών με λίπος και πιπέρι, γλυκών που αποτελούν μέρος της ναπολιτάνικης παράδοσης.