...Ένα για πολλούς σκοπούς: Ισχυρή μηχανή αποδερματισμού για μεγάλα και μικρά κομμάτια βοδινού, μοσχαρίσιου, χοιρινού, γαλοπούλας, αλόγου και θηραμάτων. Η μηχανή αποδερματισμού AMS 533 προσφέρει ιδανικό πλάτος κοπής για την επεξεργασία μεγάλων κομματιών, όπως το βοδινό κομμάτι.
Πλεονεκτήματα
• Ισχυρή για τη μέγιστη απόδοση από τον μικρότερο χώρο εγκατάστασης
• Προϊόν-ειδικοί προαιρετικοί...
...Αυτή η έκδοση της Finocchiona IGP έχει καθαρό βάρος περίπου 500 γρ. και είναι συσκευασμένη ολόκληρη σε φυσικό έντερο.
Η Finocchiona IGP παράγεται από κομμάτια εκλεκτού χοιρινούκρέατος. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε: ώμο, προσούτο, σκαμόν, κόπα και μπέικον. Η επεξεργασία χαρακτηρίζεται από την προσθήκη αρωματικών σπόρων άγριου μάραθου, αλατιού, πιπεριού και σκόρδου. Αυτό το φυσικό και γνήσιο μείγμα...
... εκπαιδευμένο προσωπικό. Τα προϊόντα φροντίζονται από την αναπτυξιακή φάση μέχρι την επεξεργασία και την παραγωγή. Προμηθεύουμε μια μεγάλη ποικιλία κατεψυγμένου χοιρινούκρέατος, όπως:
κατεψυγμένα χοιρινά έντερα
κατεψυγμένος χοιρινός εγκέφαλος...
... καθημερινά στο τραπέζι όλη τη γεύση των ιταλικών αλλαντικών. Η εταιρεία ασχολείται με τη σφαγή, την επεξεργασία και το εμπόριο χοιρινούκρέατος, εξασφαλίζοντας πάντα μια φρέσκια και γνήσια ποικιλία. Μεταξύ των προϊόντων: φρέσκο και κατεψυγμένο χοιρινό κρέας, λουκάνικα, προσούτο, σαλάμι, ζαμπόν, κοππά, μορταδέλα, κουλατέλο, παντσέτα και κοτεχίνο.
...Η Doly-Com Distributie SRL είναι ηγέτης στην επεξεργασίακρέατος στη Ρουμανία, με έδρα το Μποτοσάνι, Ρουμανία. Ένα από τα μεγαλύτερα σφαγεία για βοοειδή, προβατοειδή και εργοστάσιο αποκοπής χοιρινού, βοδινού και αρνιού/κατσικιού.
Η εταιρεία έχει ικανότητα σφαγής 60.000 ζώων ετησίως και παραγωγική ικανότητα 2.672 τόνων ανά εβδομάδα, καλύπτοντας 7.477,65 τ.μ.
Είμαστε πιστοποιημένοι ως ένας από τους...
..."Ζούμε ποιότητα" Η Crown Meat GmbH, που ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση TEN KATE, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή χοιρινούκρέατος για τη βιομηχανία αλλαντικών, καθώς και στην επεξεργασία υποπροϊόντων σφαγής. Ο βασικός στόχος της επιχείρησής μας είναι να επιτύχουμε μια βιώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον και ποιοτική παραγωγή πρώτων υλών, πιστοί στο μότο: "Ζούμε ποιότητα". Η παραγωγική μας...
Η επιχείρηση ΑΛ-ΕΜ, που ασχολείται με την επεξεργασίακρέατος, είναι οικογενειακή και δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στην παραγωγή χοιρινού, βοδινού, μοσχαρίσιου και πουλερικού κρέατος. Κάθε μέρα επεξεργαζόμαστε περίπου 60 τόνους κρέατος. Προμηθεύουμε χονδρεμπόρους, κρεοπωλεία, καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και κυλικεία, σχολεία και νοσοκομεία. Για τη γαστρονομία προτείνουμε...
Βρισκόμαστε σε μια δύσβατη περιοχή, όπου η επεξεργασία των ιβηρικών προϊόντων (ζαμπόν, αλλαντικά και χοιρινό κρέας) διασφαλίζεται υπό την προστασία της ένδειξης προέλευσης Guijuelo. Στο San Jamon μπορείτε να αγοράσετε τα εξαιρετικά προϊόντα μας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από την Ισπανία. Είμαστε προμηθευτές και χονδρέμποροι. Διαθέτουμε έναν πολύ μεγάλο κατάλογο από προϊόντα χοιρινούκρέατος και ζαμπόν. Το ιβηρικό...
Η ARA Italy, ιδρυθείσα το 2007, συνεργάζεται με τεχνικούς και χειριστές με είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επεξεργασίας χοιρινούκρέατος και της βιομηχανικής αυτοματοποίησης γενικότερα, κατασκευάζοντας και εμπορεύοντας ειδικότερα εξοπλισμό για την επεξεργασία του χοίρου: μηχανές για την επεξεργασία φρέσκων προσούτων προς ωρίμανση, υδραυλικές εγκαταστάσεις με σταθερή (σύστημα) ή κινητή...