Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...
...Ακολουθώντας τις καλύτερες παραδόσεις, δεν μπορεί να λείπει από ένα σεβαστό σικελικό τραπέζι, ένα αυθεντικό πλούσιο σικελικό ορεκτικό. Στην περιοχή της Κατάνια, είναι ήδη ένα κυρίως πιάτο που αποτελείται αποκλειστικά από τις σπασμένες πράσινες ελιές Nocellara Etnea, συνδυασμένες με καρότα, σέλινο και άλλα τοπικά λαχανικά, ενισχυμένο από την παρουσία μανιταριών, αγκινάρας και αποξηραμένων ντοματών, επιδέξια καρυκευμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ρίγανη και πιπέρι. Με την ζωντανή του εμφάνιση, η αναγνωρίσιμη γεύση της Σικελίας είναι ήδη στο τραπέζι.
...Η ιστορία μας ξεκίνησε το 2008, καθοδηγούμενη από ένα πάθος για τις ελιές, στην επαρχία Σαρκίγια. Ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας ελιές, συνεχώς προσπαθώντας να αναπτύξουμε την παραγωγή μας μέσω προηγμένης τεχνολογίας και του τελευταίου εξοπλισμού για κοπή, διαλογή και συσκευασία.
Διεύρυνση Προϊόντων και Αγορών
Με την πάροδο του χρόνου, συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε και να διαφοροποιούμε τη γκάμα...
Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
...Ανακαλύψτε τη δυνατή γεύση της αγκινάρας σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της πράσινης ελιάς σε αυτή την κρέμα που παρασκευάζεται με ελαιόλαδο για ένα απεριτίφ γεμάτο φρεσκάδα και ελαφρότητα.
Απολαύστε την κρύα ως απεριτίφ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ημερομηνία συντήρησης χωρίς άνοιγμα: 3 χρόνια
Βάρος: 90 γρ
Συστατικά: αγκινάρες 73,8%, πράσινες ελιές 15,4%, ελαιόλαδο 7,9%, αλάτι 2,0%, πιπέρι 1,0%
Η...
... μονοποικιλιακής προέλευσης προέρχεται από βιολογικές ελιές της ποικιλίας "Manzanilla Cacereña", πιστοποιημένες ελιές από τη Sierra de Gata, βόρεια της επαρχίας Κάθερες στην Εξτρεμαδούρα.
Έντονα φρουτώδες πράσινο άρωμα, ισορροπημένη πικράδα και μια ελαφριά πικάντικη γεύση στο τέλος, αναδεικνύοντας τη φυσική γλυκύτητα του φρούτου.
Αρώματα μπανάνας, μήλου, ακτινίδιο, πράσινης ντομάτας, φρέσκου χόρτου και αγκινάρας.
Χρήση ωμή, ως συνοδευτικό ψαριών, κρεάτων (ειδικά θηραμάτων), καρπάτσιο, σαλάτες και για να ενισχύσει τη φυσική γεύση των τροφίμων σας.
Μόνο σε γυάλινη φιάλη 500ml...
... γεύσης: γλουταμινικό νάτριο E621. Τα παρακάτω αλλεργιογόνα χειρίζονται στο εργοστάσιο παραγωγής: σέλινο, λούπινα, παράγωγα ψαριών, παράγωγα γάλακτος, ξηροί καρποί.
Η Croc'Ella είναι καβουρδιστής ξηρών καρπών στην περιοχή της Προβηγκίας-Άλπεις-Κυανή Ακτή στη Μασσαλία. Επιπλέον, προσφέρουμε ελιές και αντιπάστι.
Έχουμε ωμούς αποφλοιωμένους ξηρούς καρπούς, αλατισμένους ψητούς και ψητούς χωρίς αλάτι.
Η Croc'Ella εμπορεύεται τα προϊόντα της αποκλειστικά σε επαγγελματίες.
Συσκευασία: Βάζο 2.9 κιλών...
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...Επιλεγμένα προϊόντα πρώτης ποιότητας, καλλιεργημένα με παραδοσιακό τρόπο χωρίς χημικές ουσίες, ντυμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας.
Μπορούμε να προτείνουμε κονσέρβες σε λάδι όπως: ντοματίνια τσέρι από το Πακίνο, αγκινάρες, μελιτζάνες, μαύρες ελιές, πατέ αγκινάρας, πατέ μαύρης ελιάς, πιπεριές,...
...μια πραγματικότητα που έχει ως αναπόσπαστους πυλώνες την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Από δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα Brindisi, νόστιμη φυσική, ή συντηρημένη σε άλμη ή σε λάδι.
Τα χρόνια αποφασίσαμε να αφιερωθούμε με πάθος και σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά.
Οι κονσέρβες μας είναι ο καρπός της παθιασμένης εργασίας...
επεξεργασία, μετατροπή και συσκευασία ελαιολάδου και ελιών από την ποικιλία Ντοτσελάρα του Μπελίτσε σε βάζα για τη μεγάλη διανομή και σε κουβάδες για τη μαζική εστίαση, συσκευασίες σε σακούλες για τουριστικά μέρη, πατέ από πράσινες ελιές, μαύρες ελιές, καρυκευμένες ελιές, πατέ από αγκινάρα, μανιτάρια και αποξηραμένη ντομάτα. Επίσης, κάνουμε τη συσκευασία αγκινάρας σε κομμάτια σε βάζο. Συσκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων με ετικέτα του πελάτη.