...Ακολουθώντας τις καλύτερες παραδόσεις, δεν μπορεί να λείπει από ένα σεβαστό σικελικό τραπέζι, ένα αυθεντικό πλούσιο σικελικό ορεκτικό. Στην περιοχή της Κατάνια, είναι ήδη ένα κυρίως πιάτο που αποτελείται αποκλειστικά από τις σπασμένες πράσινες ελιές Nocellara Etnea, συνδυασμένες με καρότα, σέλινο και άλλα τοπικά λαχανικά, ενισχυμένο από την παρουσία μανιταριών, αγκινάρας και αποξηραμένων ντοματών, επιδέξια καρυκευμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ρίγανη και πιπέρι. Με την ζωντανή του εμφάνιση, η αναγνωρίσιμη γεύση της Σικελίας είναι ήδη στο τραπέζι.
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...Επιλεγμένα προϊόντα πρώτης ποιότητας, καλλιεργημένα με παραδοσιακό τρόπο χωρίς χημικές ουσίες, ντυμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας.
Μπορούμε να προτείνουμε κονσέρβες σε λάδι όπως: ντοματίνια τσέρι από το Πακίνο, αγκινάρες, μελιτζάνες, μαύρες ελιές, πατέ αγκινάρας, πατέ μαύρης ελιάς, πιπεριές,...
...μια πραγματικότητα που έχει ως αναπόσπαστους πυλώνες την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
Από δεκαετίες, το κύριο προϊόν μας είναι η αγκινάρα Brindisi, νόστιμη φυσική, ή συντηρημένη σε άλμη ή σε λάδι.
Τα χρόνια αποφασίσαμε να αφιερωθούμε με πάθος και σε άλλα προϊόντα: κολοκυθάκια, μελιτζάνες, ντομάτες, μανιτάρια, ελιές και άλλα λαχανικά.
Οι κονσέρβες μας είναι ο καρπός της παθιασμένης εργασίας...
επεξεργασία, μετατροπή και συσκευασία ελαιολάδου και ελιών από την ποικιλία Ντοτσελάρα του Μπελίτσε σε βάζα για τη μεγάλη διανομή και σε κουβάδες για τη μαζική εστίαση, συσκευασίες σε σακούλες για τουριστικά μέρη, πατέ από πράσινες ελιές, μαύρες ελιές, καρυκευμένες ελιές, πατέ από αγκινάρα, μανιτάρια και αποξηραμένη ντομάτα. Επίσης, κάνουμε τη συσκευασία αγκινάρας σε κομμάτια σε βάζο. Συσκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε επίσης για λογαριασμό τρίτων με ετικέτα του πελάτη.