...% ελάχιστο και περιεκτικότητα σε ξηρή γλουτένη 10% ελάχιστο, καθιστώντας το κατάλληλο για συγκεκριμένες βιομηχανικές εφαρμογές.
Αυτό το σιτάρι είναι ιδιαίτερα γνωστό για την παλαιά, ξινή και εμπορικά απαράδεκτη ξένη οσμή του, η οποία μπορεί να είναι παράγοντας για ορισμένους αγοραστές. Ωστόσο, το διατροφικό του προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη 11% έως 13% και του ποσοστού...
...Εκχυλίσματα από κεχρί που περιέχουν: μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, φωσφορικό), αμινοξέα, πρωτεΐνες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες B1, B2 και Νικοτιναμίδη. Βιταμίνη B5, η βιταμίνη των μαλλιών, με τη μορφή παντοθενικού ασβεστίου. Έλαιο φύτρου σιταριού (σιτάρι), το οποίο περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμίνης E & ακόρεστων λιπαρών οξέων. Πώς να χρησιμοποιήσετε: Για...
...Φέρνουμε εμπειρία και τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα, συμμετέχοντας στην προσφορά μιας υψηλής ποιότητας γκάμας ολικής αλέσεως σιταριού. Προσφέρουμε αυτή τη γκάμα σιταριού σε πολύ υγιεινές και τυποποιημένες συσκευασίες. Οι συσκευασίες μας είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη ποσοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, το σιτάρι που προμηθευόμαστε παράγεται με εντελώς παραδοσιακούς τρόπους, διασφαλίζοντας την ποιότητά του και τις διατροφικές του αξίες.
...Η πράσινη αλεύρι φαγόπυρου είναι ένα πολύτιμο διατροφικό προϊόν που δεν έχει υποστεί θερμική επεξεργασία και έτσι διατηρεί όλες τις πολύτιμες ιδιότητες του φαγόπυρου. Έχει υψηλή διατροφική αξία, απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό και έχει μια ιδιαίτερη ευχάριστη γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε ψωμί, κέικ, τηγανίτες, κράκερ, ζυμαρικά, ντάμπλινγκ και πολλά άλλα πιάτα.
Βάρος: 500 γ...
...Η L-Ισολοσίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ, που σημαίνει ότι το σώμα σου δεν μπορεί να το παραγάγει μόνο του, αλλά το χρειάζεται. Για παράδειγμα, υποστηρίζει την ανάπτυξη πρωτεϊνών και την παραγωγή ενέργειας στους μύες.
Οι αθλητές υψηλών επιδόσεων συχνά καταφεύγουν σε αυτό το αμινοξύ. Φυσικές πηγές L-Ισολοσίνης είναι οι ελιές, τα αβοκάντο, ο σολομός, το σιτάρι και οι αρακάδες. Για ελεγχόμενη δοσολογία, προτείνεται η L-Ισολοσίνη της LANUCO σε 100% καθαρή μορφή.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Παραγωγή: Η L-Ισολοσίνη παράγεται μέσω της ζύμωσης διαλυμάτων γλυκόζης.