... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες. Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά. Χρώμα: έντονο ρουμπινί. Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Ιταλία, Conegliano
...Η Giobatta & Piero Garbellotto S.p.A. είναι ο παλαιότερος και πιο διάσημος κατασκευαστής βαρελιών στην Ιταλία. Για πάνω από δύο αιώνες, παράγει βαρέλια, δεξαμενές και μπαρικ από κάθε μορφή, ξύλο και μέγεθος. Η εταιρεία παράγει 45.000 hl ετησίως από βαρέλια: η γκάμα παραγωγής μας εκτείνεται από βαρέλια 7 έως 750 lt, περνώντας από μεγάλα βαρέλια 10 έως 300 hl, μέχρι δεξαμενές από 10 έως 1.000 hl...