Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi
Παρασκευασμένο από σταφύλια Sangiovese που έχουν οινοποιηθεί καθαρά, το Brunello di Montalcino DOCG της Castello Banfi μπορεί να θεωρηθεί ένα κλασικό προϊόν της παραγωγής Banfi στο Montalcino. Προέρχεται από μια κλωνική επιλογή των σταφυλιών, ωριμάζει για δύο χρόνια σε μεγάλες δρύινες δεξαμενέςκαι σε μπαρικ από γαλλική δρυ, για να ολοκληρωθεί με...
...225L βαρέλια από το αμπέλι του Μπορντό προοριζόμενα για διακόσμηση ή μετατροπή. Το βαρέλι είναι λειασμένο εξωτερικά και οι δακτύλιοι είναι ξαναβαμμένοι για να αποκτήσει νέα εμφάνιση.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Η Giobatta & Piero Garbellotto S.p.A. είναι ο παλαιότερος και πιο διάσημος κατασκευαστής βαρελιών στην Ιταλία. Για πάνω από δύο αιώνες, παράγει βαρέλια, δεξαμενέςκαιμπαρικ από κάθε μορφή, ξύλο και μέγεθος.
Η εταιρεία παράγει 45.000 hl ετησίως από βαρέλια: η γκάμα παραγωγής μας εκτείνεται από βαρέλια 7 έως 750 lt, περνώντας από μεγάλα βαρέλια 10 έως 300 hl, μέχρι δεξαμενές από 10 έως 1.000 hl...