...225L βαρέλια από το αμπέλι του Μπορντό προοριζόμενα για διακόσμηση ή μετατροπή. Το βαρέλι είναι λειασμένο εξωτερικά και οι δακτύλιοι είναι ξαναβαμμένοι για να αποκτήσει νέα εμφάνιση.
... χάλυβα για 10-12 ημέρες σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 24-26°C. Στο τέλος της ζύμωσης, το κρασί ωριμάζει σε μπαρικ για 16-18 μήνες. Ακολουθεί περαιτέρω ωρίμανση σε φιάλη για τουλάχιστον 3 μήνες.
Ικανότητα παλαίωσης: 4 και περισσότερα χρόνια ανάλογα με τη σοδειά.
Χρώμα: έντονο ρουμπινί.
Αρώματα: πλούσιο και επίμονο, με νότες από καλά ώριμα κόκκινα φρούτα.
...Η Giobatta & Piero Garbellotto S.p.A. είναι ο παλαιότερος και πιο διάσημος κατασκευαστής βαρελιών στην Ιταλία. Για πάνω από δύο αιώνες, παράγει βαρέλια, δεξαμενέςκαιμπαρικ από κάθε μορφή, ξύλο και μέγεθος.
Η εταιρεία παράγει 45.000 hl ετησίως από βαρέλια: η γκάμα παραγωγής μας εκτείνεται από βαρέλια 7 έως 750 lt, περνώντας από μεγάλα βαρέλια 10 έως 300 hl, μέχρι δεξαμενές από 10 έως 1.000 hl...