...Κοκκώδη καλλιεργημένα μανιτάρια με θερμική επεξεργασία, κατάλληλα για ζεστές και κρύες εφαρμογές, προσφέροντας κρεμ χρώμα και χαρακτηριστική γεύσημανιταριού.
... καπάκι από ανοιχτό έως σκούρο καφέ και ανήκει, μαζί με το μανιτάρι Champignon, στα πιο καλλιεργούμενα μανιτάρια στον κόσμο. Επεξεργασία σε σκόνη μανιταριού Σιτάκε. Ο Σιτάκε συγκομίζεται όταν έχει αναπτυχθεί καλά, αλλά η άκρη του καπακιού είναι ακόμα ελαφρώς κυρτή. Το καπάκι θα πρέπει να έχει ήδη αποκολληθεί από το στέλεχος, αλλιώς ο Σιτάκε είναι ακόμα πολύ νέος. Αν το καπάκι είναι πολύ ανοιχτό, ο Σιτάκε είναι ήδη πολύ παλιός. Μετά τη συγκομιδή, το μανιτάρι κόβεται σε κομμάτια και τοποθετείται στον φούρνο για να στεγνώσει. Στη συνέχεια, επεξεργάζεται σε λεπτή σκόνη μανιταριού Σιτάκε.
...Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Σώμα καρπού
Μέσο εξαγωγής: Αλκοόλη & νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονική ονομασία: Agaricus blazei murrill
Το μανιτάρι αμυγδάλου Βραζιλίας είναι ένα μανιτάρι που είναι εγγενές στη Βραζιλία και σε άλλες τροπικές περιοχές και εκτιμάται για τη μοναδική του γεύση και τη γαστρονομική του αξία. Το μανιτάρι αμυγδάλου Βραζιλίας μελετάται στην...
ασχολούμαστε με την επιχείρηση βοτανικών προϊόντων και φυτών. Μπορούμε να προμηθεύσουμε/χρειαστούμε όλα τα προϊόντα που αφορούν τα αποξηραμένα φυτά και τα αποξηραμένα φρούτα, είτε ως φυσικά (άγρια) είτε ως καλλιεργημένα. Βοτανικό τσάι (ως αποξηραμένο βότανο και συσκευασμένο) και βοτανική πάστα, φυσικά φυτά (θυμάρι, ρίγανη, χαμομήλι, βαλσαμόχορτο, λεύκα, λεβάντα, Lavandula stoechas, μελισσόχορτο, φ...
...Γεύση: Έντονη
Άρωμα: Χαρακτηριστικό ενός τυριού πρόβειου με άρωμα μανιταριού
Χρώμα: Ανοιχτό κίτρινο με όχρα φλέβες από την κρέμα μανιταριού
Συνοχή: Σκληρή...
...Άγρια μανιτάρια κατεψυγμένα: Μανιτάρια πορτσίνι, σακούλα 800G - Γαλλία, συγκομιδή 2020 - Η κατεψυγμένη εκδοχή του πορτσίνι από το Maison Caudalie διατηρεί τέλεια τη ξυλώδη γεύση και την υφή ενός δασικού μανιταριού, αρκεί να μην αποψυχθεί πριν τη χρήση. Ανακαλύψτε τη γεύση των υποβοσκομένων μας σε όλες τις εποχές, σε σακούλα 800G; γαλλική συγκομιδή 2020! Φυσικό και άγριο προϊόν, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Όλα τα πακέτα μας μεταφέρονται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες, η ποιότητα είναι μια αξία με την οποία το Maison Caudalie δεν διαπραγματεύεται!
...Επιπλέον αποξηραμένα μανιτάρια. Morchella Esculenta, Vulgaris, Conica. Παρασκευασμένο στο Brive, Γαλλία. Προέλευση εισαγωγής. Η ισχυρή γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα του μανιταριού. Βάζο 50 γρ, σφραγισμένο. Διάρκεια ζωής 2/3 χρόνια.
...Η τρούφα Βουργουνδίας, γνωστή και ως τρούφα του φθινοπώρου, συλλέγεται στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και σε ορισμένες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Βουλγαρία.
Έχει μια ελαφρώς πιο έντονη αρωματική γεύση και πιο ισχυρό χαρακτήρα από την ξαδέλφη της, την τρούφα του καλοκαιριού. Αρχικά, έχει μια πικρή γεύση, αλλά αυτή δίνει τη θέση της σε πιο λεπτές γεύσεις φουντουκιού και μανιταριού.
... και μια ελάχιστη θολότητα, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει τη γεύση του, αντιθέτως είναι ένδειξη της παρθενίας του (οξύτητα 0,4%). Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό για την τριφολάτου του Μανιταριού Cardoncello καθώς και το κύριο ντρέσινγκ για τις σαλάτες μας, τα βραστά λαχανικά, τις σούπες οσπρίων, τα ψάρια στον ατμό και ιδιαίτερα για τις "Cialledde", μια τυπική παρασκευή από την Άλτα Μούρα με ψωμί και άλλα φτωχά υλικά της μεσογειακής διατροφής.
... απάντηση στην ανάγκη για υγεία, γεύση και βιωσιμότητα. Η ώρα είναι κατάλληλη για να αγκαλιάσουμε την ομορφιά τους. Διαχειριζόμαστε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής και έτσι είμαστε σε θέση να επιτύχουμε επιχειρησιακή αριστεία. Ταυτόχρονα, είμαστε συνεργάτες γνώσης και διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία στον τομέα των μανιταριών. Η επιχειρηματικότητα είναι βαθιά ριζωμένη στην εταιρική κουλτούρα της GMF...
... στους λάτρεις της μαγειρικής να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να προσθέσουν χρώμα, γεύση και μαγεία σε όλες τις συνταγές. Από αρώματα για γλυκά μέχρι φυσικά αρώματα για παγωτό και ακόμη και για αλμυρές συνταγές, όπως η γεύσημανιταριού μας.
...Είναι θεμελιώδους σημασίας να αποκτήσουμε το "κομπόστ" που θα αφιερωθεί στην παραγωγή από προμηθευτές απόλυτης αξιοπιστίας και ποιότητας. Η παραγωγή που φροντίζουμε άμεσα επικεντρώνεται σε έναν τύπο μανιταριού με ιδιαίτερα και αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά όσον αφορά τη γεύση και τις διατροφικές του ιδιότητες (Pleurotus ostreatus), που διαφέρει και ξεχωρίζει από άλλες παραγωγές που ίσως είναι πιο...