...Οι ίνες μπαμπού προέρχονται από τα πλούσια σε φυτικές ίνες μέρη του φυτού μπαμπού. Το τελικό προϊόν είναι μια εξαιρετικά καθαρή, ουδέτερη σε γεύση σκόνη, η οποία είναι ιδανική ως βοηθητικό για το ψήσιμο.
Οι ίνες μπαμπού προέρχονται από τα πλούσια σε φυτικές ίνες μέρη του φυτού μπαμπού. Τα μέρη του φυτού καθαρίζονται, απαλλάσσονται από δευτερεύουσες ουσίες και αλέθονται σε λεπτή σκόνη. Μέσα από πολλές διαδικασίες επεξεργασίας, οι ίνες μπαμπού μετατρέπονται σε μια εξαιρετικά καθαρή και ουδέτερη σε γεύση σκόνη.
...Δυνατή χοντρή μίξη μπαχαρικών, για γουδί
Μίξη μπαχαρικών σύμφωνα με τη δική μας συνταγή και παραγωγή από τα καλύτερα μπαχαρικά!
Δυνατό άρωμα, ελαφριά πικάντικη γεύση
Η μυστική μίξη για ιδιαίτερη γεύση
Τα συστατικά για αυτή τη λεπτή μίξη είναι όλα επιλεγμένα, εξαιρετικά μπαχαρικά της καλύτερης ποιότητας και αρώματος. Τα φρέσκα θρυμματισμένα μπαχαρικά προσφέρουν πάντα περισσότερη γεύση από τα...
...Υγρός μέλι νέκταρ που συλλέγεται από τις μέλισσες σε υψόμετρα 800-1000 μέτρων.
Μέλι Βουνού
Λόγω της ποικιλίας και της παρθένας ανθοφορίας, αυτός ο ειδικός τύπος μελιού έχει μια λεπτή ανθώδη γεύση και ανοιχτό χρυσόχρωμο χρώμα.
...Οι σταγόνες σοκολάτας LECKER'S Kuvertüre είναι μια λεπτή πικρή σοκολάτα που λιώνει εύκολα και είναι ιδανική για γλάσο. Η μορφή των σταγόνων διευκολύνει τη δοσολογία και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εμπλουτισμένη γεύση μούσλι και επιδορπίων.
Συστατικά: Σκόνη κακάο*, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Βούτυρο κακάο*, Εμποτιστικό ΣΟΓΙΑΛΕΣΙΘΙΝ*
Αλλεργιογόνα: Σόγια
Χορτοφαγικό: Ναι
Βεγκανικό: Ναι...
...Η ανυδρική κιτρική οξύ (σκόνη) ξεχωρίζει κυρίως για την λεπτόκοκκη υφή της. Παράγεται στην Ευρώπη. Ο τομέας εφαρμογής της είναι κυρίως σε ποτά, τρόφιμα και καλλυντικά. Στα ποτά προσφέρει μια ευχάριστη, αναζωογονητική και ελαφρώς όξινη γεύση. Ταυτόχρονα, η κιτρική οξύ ρυθμίζει την τιμή pH, μειώνοντας την ανάπτυξη βακτηρίων. Επίσης, στα τρόφιμα συμπληρώνει τα επιδόρπια και τα γλυκά με μια λεπτή...
...Ο σιρόπι κράνμπερι διαθέτει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της γλυκύτητας και της οξύτητας του κράνμπερι.
Έτσι είναι ιδανικό για την ανάμειξη δροσιστικών ποτών και κοκτέιλ.
Γεύση: φρουτώδης γεύση κράνμπερι
Άρωμα: λεπτό άρωμα κράνμπερι
Χρώμα: σκούρο κόκκινο...
...Μαντζανίλα ελιές της κατηγορίας Extra με πικάντικη κρέμα αντζούγιας
Η βασίλισσα ανάμεσα στις ελιές, η Μαντζανίλα, αποτελεί τη βάση για αυτή τη γκουρμέ σπεσιαλιτέ. Μόνο οι εκλεκτότερες πέτρινες φρούτες της υψηλότερης κατηγορίας γεμίζονται με μια λεπτή πικάντικη πάστα αντζούγιας, αποκτώντας έτσι αυτή τη μοναδική γεύση. Συμβουλή κατανάλωσης: Απολαύστε ελαφρώς κρύες! Για τους φίλους της θαλασσινής γεύσης.
EAN: 4260394013543
Βάρος καθαρό: 1.400 g
Βάρος κονσερβοποίησης: 600 g
Συσκευασία: 6
Αριθμός κουτιών ανά παλέτα: 15
Αριθμός επιπέδων ανά παλέτα: 4
Αριθμός προϊόντων ανά παλέτα: 360...
...Το "Gravad" προέρχεται από τα νορβηγικά και σημαίνει "θάβω", - ο σολομός αποθηκεύεται υπό πίεση με αλάτι και ζάχαρη για να διατηρηθεί.
Σήμερα, τα φιλέτα σολομού μαρινάρονται (τοποθετούνται) με αλάτι, ζάχαρη, άνηθο, μπαχαρικά, λίγο νερό πηγής και ουίσκι. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο σολομός ζυμώνεται και ωριμάζει σε μια άλλη λιχουδιά. Η διαδικασία μαρινάρισματος διαρκεί περίπου τρεις ημέρες και καθιστά τον Gravad-σολομό διατηρήσιμο για αρκετές ημέρες. Η παραδοσιακή συνταγή - η συνταγή του σπιτιού μας - προσδίδει στον σολομό την ιδιαίτερα λεπτή, πικάντικη και αρωματική γεύση του.
...Χρυσό καφέ στην εμφάνιση και κρεμώδες-μαλακό με μια πικάντικη νότα στη γεύση, έτσι μας αρέσει το καραμέλα.
Ο σιρόπι καραμέλας ανήκει στα 5 κορυφαία σιρόπια και είναι επομένως απαραίτητος για κάθε καφετέρια. Αναδεικνύει το άρωμα του καφέ και συγχρόνως συνδυάζεται τέλεια με τον αφρό γάλακτος. Είναι επίσης ιδανικός για ανοιχτά και σκούρα φραπέ ή ως φορέας γεύσης σε μια λεπτή κρέπα.
...Αυτός ο σκούρα καβουρδισμένος premium εσπρέσο εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του μοναδικότητα. Καβουρδισμένος με την απαραίτητη ηρεμία και προσοχή, όπως απαιτεί η παραδοσιακή ιταλική τέχνη, αναπτύσσει ένα έντονο άρωμα με μια ισχυρή και μακράς διάρκειας γεύση και λεπτή χρυσή κρέμα.
Διαστάσεις προϊόντος: 28.5 x 14 x 8 εκ.
Βραβεία: Χρυσό Μετάλλιο - Γερμανική Ένωση Καβουρδιστών - Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας
Άρωμα: έντονο
Ένταση: 4/5
Συνιστώμενη παρασκευή: Μόκα, φίλτρο, αυτόματος καφές...
... επικάλυψη αποτρέπει την εκροή χρωστικών στο παγωτό.
Το ιδιαίτερο στοιχείο - η λεπτήγεύση γλυκόριζας προσφέρει π.χ. στο παγωτό ή στα επιδόρπια μια εκλεπτυσμένη νότα. Το μαύρο χρώμα δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση με το προϊόν βάσης.
Μονάδες παράδοσης:
18 κιλά (1 σακούλα) σε κουτί
Big Bag 1.000 κιλών
άλλες συσκευασίες κατόπιν αιτήματος...
... εσπρέσο. Η μοναδική γεύση αυτού του καφέ είναι αρωματική, ήπια με μια λεπτή φρουτώδη οξύτητα που είναι χαρακτηριστική του αιθιοπικού καφέ.
Μέσω της τοπικής επεξεργασίας, οι Αιθίοπες συμμετέχουν στην προστιθέμενη αξία του καφέ τους. Ο αιθιοπικός καφές θεωρείται παγκοσμίως ο καλύτερος καφές. Συνήθως προστίθεται μόνο σε μικρές ποσότητες για να βελτιώσει τη γεύση.
Αριθμός προϊόντος: 102006...
...Κάτω από την τραγανή κρούστα από πλήρες γάλα, βρίσκονται επιλεγμένα φιστίκια άριστης ποιότητας που δίνουν στο Snickers τη μοναδική του γεύση. Η νόστιμη κρέμα καραμέλας και η λεπτή καραμέλα ολοκληρώνουν το αριστούργημα και κάνουν το Snickers ένα από τα πιο δημοφιλή σνακ στον κόσμο.
... να έχουμε μόνο 10 % υπολειμματικό ποσοστό λίπους.
Η καλή επιλογή πρώτων υλών προσφέρει το πλεονέκτημα ότι η πρωτεΐνη δεν χρειάζεται να αποστειρωθεί ή να εξαχθεί, και γι' αυτό η πρωτεΐνη ηλιόσπορου ξεχωρίζει ιδιαίτερα με μια μοναδική ξηρή φρέσκια μυρωδιά και γεύση.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι η Premium πρωτεΐνη μας προέρχεται μόνο από τους αποφλοιωμένους σπόρους, γεγονός που της δίνει ανοιχτό...
... αρωματικούς κορυφαίους καφέδες από την Κένυα, καθώς αυτοί διακρίνονται για την λεπτή οξύτητα, την ασυνήθιστη φρουτώδη γεύση που θυμίζει μούρα και το γεμάτο σώμα. Τα πρώτα δέντρα έφτασαν στην Κένυα από την Αιθιοπία τον 19ο αιώνα. Σήμερα, ο καφές καλλιεργείται σε 1.300 μεγάλες φυτείες καθώς και από 600.000 μικρούς παραγωγούς σε συνεταιρισμούς.
... τσαγιού της επαρχίας Uva. Αυτά τα τσάγια διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους και την πολύ δυνατή, αποδοτική κούπα. Τα καλύτερα τσάγια συλλέγονται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.
Χαρακτηριστικό του τσαγιού Σεϋχέλλες γενικά, που αντέχει και σε κακές συνθήκες νερού, είναι η λεπτή πικρή γεύση του, η πλούσια εκχύλιση και το κεχριμπαρένιο χρώμα του ροφήματος.
Το χύμα τσάι είναι συσκευασμένο σε μια...
... της τεχνικής παραγωγής και έτσι να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες με αυτή τη λεπτήγεύση.
*Πληροφορία: Το nazuna δεν διαθέτει πλέον δημόσιο κατάστημα και οι πελάτες μας μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα του nazuna μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σε επιλεγμένες αγορές και εκδηλώσεις ή σε διάφορα καταστήματα. Ωστόσο, κατά την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τη λειτουργία 'Παραλαβή από το κατάστημα' και μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα τους κατόπιν ραντεβού στον χώρο παραγωγής.
Οι Premium σάλτσες μουστάρδας του Rudolf Moser παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά σύμφωνα με μια παλιά παραδοσιακή συνταγή στην Μανουφακτούρα μουστάρδας Schierling. Η ιδιαίτερη, λεπτήγεύση διασφαλίζεται από τους ιδιαίτερα προσεκτικά αλεσμένους σπόρους μουστάρδας, οι οποίοι επεξεργάζονται με μια διαδικασία άλεσης 125 ετών. Μόνο επιλεγμένα συστατικά και φρέσκος ραπανάκι ολοκληρώνουν την πικάντικη νότα κάθε Premium μουστάρδας!
... πάντα καλύτερα από ό,τι περιμένει ο καταναλωτής. Η γεύση τους είναι πιο ευχάριστη και λεπτή, είναι πιο γλυκά, η χρήση τους είναι πιο καθολική, καθώς αποφεύγονται πολλές ουσίες, έτσι ώστε σχεδόν όλα τα προϊόντα να είναι κατάλληλα όχι μόνο για τους υγιεινιστές αλλά και για διαβητικούς και vegans.
... φρουτώδη γεύση του almasol. Το ελαιόλαδο almasol έχει βραβευτεί πολλές φορές: - Νικητής της πρώτης δοκιμής ελαιολάδου στο περιοδικό DER FEINSCHMECKER το 1996 - Βραβευμένο και προτεινόμενο από τον Club Gourmet de Madrid το 1996 - 3η θέση στη δοκιμή ελαιολάδου του περιοδικού DER FEINSCHMECKER το 1999 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2003 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2004 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2009 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2010 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2012 (Τα 250 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου)...
... και αποστειρώνεται, χωρίς παστερίωση. Έτσι διατηρεί τη μοναδική φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα του. Ο χυμός από πράσινα, άγουρα σταφύλια, που ήταν δημοφιλής στη μεσαία ηλικία, έχει επιστρέψει στην εκλεπτυσμένη γερμανική κουζίνα και στα μπαρ και είναι σε καλό δρόμο να ανταγωνιστεί τη λεμονάδα και το ξύδι με την λεπτή αρωματική του οξύτητα. Εκτός από την απαλή γεύση του, το Verjus είναι πολύτιμο...