...Ενώ το λάδι χρησιμοποιείται κυρίως στους τομείς της κοσμετολογίας και της φαρμακευτικής, στη βιομηχανία τροφίμων, στην ιατρική τεχνολογία και στη γεωργία.
... έρθει σε επαφή το λιπαντικό με τρόφιμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δυναμική σταθερότητα (ndm-παράγοντας) μειώνεται σημαντικά με την επίδραση του νερού και ταυτόχρονα σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Το ELKALUB GLS 380/N1 δεν είναι ανθεκτικό σε οξέα και αλκάλια και δεν θα πρέπει να αναμιγνύεται με άλλα λίπη.
Αυτό είναι ένα ειδικό προϊόν, το οποίο μπορεί να παραχθεί κατόπιν αιτήματος ειδικά για εσάς. Μπορεί να ισχύουν ελάχιστες ποσότητες. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας.
...Τι είναι η Μαλτοδεξτρίνη;
Η μαλτοδεξτρίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης (υδατάνθρακας) που έχει την μοναδική ικανότητα να συνδέει λίπη και έλαια. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την υφή τροφίμων και ποτών. Η μαλτοδεξτρίνη χρησιμοποιείται επίσης ως σκόνη διατροφικού συμπληρώματος από αθλητές.
Κατηγοριοποίηση DE
Οι μαλτοδεξτρίνες κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με την Ικανότητα Δεξτρόζης (DE) και μπορούν...
... τροφίμων ή μητροφίμων).
Δείχνουν πολύ χαμηλές διαπερατότητες για υδρατμούς, οξυγόνο και αρωματικές ουσίες. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά χαμηλές για να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως μεμβράνη φραγής. Δεν περιέχουν πλαστικοποιητές και είναι φυσιολογικά αβλαβείς. Επιπλέον, είναι άοσμες και άγευστες και είναι ανθεκτικές στις περισσότερες οργανικές χημικές ουσίες, διαλύτες, λίπη και έλαια.
Στην παραγωγή, η...
...Επιπλέον, τα κεριά είναι γνωστά για την μακρά διάρκεια καύσης τους, σχεδόν χωρίς καπνό και σταγόνες.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 570
Παραγωγή: Το στεαρινικό οξύ παράγεται μέσω της σαπωνοποίησης φυτικού φοινικέλαιου.