...Η καστανή ζάχαρη είναι ένας τύπος ζάχαρης που χαρακτηρίζεται από το καστανό χρώμα και τη διακριτή γεύση της. Παρασκευάζεται προσθέτοντας μελάσα σε επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη, γεγονός που της δίνει τη πλούσια γεύση που θυμίζει καραμέλα. Η μελάσα προσθέτει επίσης υγρασία στη ζάχαρη, με αποτέλεσμα μια ελαφρώς πιο μαλακή υφή σε σύγκριση με τη λευκή ζάχαρη.
Η καστανή ζάχαρη χρησιμοποιείται συνήθως...
... λαχανικά-τσιπ
ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικές φυτικές ίνες
Το Naturwiese-Mash χωρίς σιτηρά προσφέρει για πρώτη φορά μια πλήρη εναλλακτική λύση στα μέχρι τώρα συνήθη σιτηρέσια που περιέχουν σιτηρά. Ο σεβασμός μας προς τη φύση του αλόγου σε αρμονία με καινοτόμες σκέψεις και διαδικασίες παραγωγής, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του αλόγου μια πλήρη, μειωμένη σε ζάχαρη και χωρίς σιτηρά διατροφή του τετράποδου φίλου του ταυτόχρονα.
... πηγής της, του χυμού ζαχαροκάλαμου. Για αυτόν τον λόγο, η ζάχαρη μουσκοβάδο περιέχει ακόμη τις φυσικές μεταλλικές ουσίες και βιταμίνες από το ζαχαροκάλαμο. Έχει περιεκτικότητα σε μελάσα 10-15%, επομένως είναι πολύ μαλακή, σβόλικη και υγρή στην υφή. Γεύση και χρήση: Η γεύση της ζάχαρης μουσκοβάδο είναι απαλή με νότες καραμέλας και βύνης, προσδίδοντας σε αυτόν τον τύπο ζάχαρης τον μοναδικό του χαρακτήρα. Η ζάχαρη μουσκοβάδο είναι πιο ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες από άλλες ζάχαρες και είναι ιδανική για χρήση σε ζεστά πιάτα ή για ψήσιμο.
...Η καστανή ζάχαρη είναι μια μορφή ζάχαρης που ξεχωρίζει για το καφέ χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Παράγεται με την προσθήκη μελάσας σε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη, γεγονός που της δίνει τη πλούσια, καραμελένια γεύση. Η μελάσα προσφέρει επίσης υγρασία στη ζάχαρη, με αποτέλεσμα μια ελαφρώς πιο μαλακή υφή σε σύγκριση με τη λευκή ζάχαρη.
Η καστανή ζάχαρη χρησιμοποιείται συχνά στο ψήσιμο και το...
...Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο αναφέρεται σε μια εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρη. Η ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι μερικώς εκλεπτυσμένη και περιέχει περίπου 0,3 έως ένα τοις εκατό μελάσα, η οποία αναμειγνύεται με κρυστάλλους ζάχαρης.
...Pete&Pavel BIO Rum, γνώση που ναυάγησε πριν από αιώνες στο Μαύρο Δάσος. Ένα απαλό, ισορροπημένο και αρωματικό ρούμι βιολογικής ποιότητας. Παρασκευασμένο από βιολογική μελάσα ζαχαροκάλαμου, προερχόμενη από βιολογική ζάχαρη.
... με μια ειδική διαδικασία, αλέθονται και αναμειγνύονται με φυτικά έλαια, ανθρακικά, μελάσα και ζάχαρη. Μπορούν επίσης να αναμειχθούν διάφορα δημητριακά ή άλλα συστατικά (βύνη, σύκα).
Υψηλή περιεκτικότητα σε ινουλίνη (αλαντοστάρτη) - Η βιοχημική σύνθεση των συστατικών προσφέρει μια σειρά από υγειονομικά οφέλη:
• Δεδομένου ότι τα μόρια είναι ωσμωτικά ενεργά και γρήγορα διαλυτά στο νερό, μεταφέρουν γρήγορα και αποτελεσματικά ενέργεια στα κύτταρα χωρίς να αλλάζουν την ποσότητα των υπαρχόντων υδατανθράκων.
• Η προβιοτική δράση της ινουλίνης...
Σε τρεις φυτείες καρύδας και ζαχαροκάλαμου στην Αφρική και την Ασία παράγουμε καθαρό Arrak (Αράκ), κρασί από φοίνικα και χυμό φοίνικα και εισάγουμε, μεταξύ άλλων, φυσική ζάχαρη φοίνικα, σιρόπι ζάχαρης φοίνικα και μελάσα ζάχαρης φοίνικα με βιολογική πιστοποίηση. Επιπλέον, η PALMS GmbH συμβουλεύει πολλούς μικρούς αγρότες και βιοτεχνίες στην Ασία και την Αφρική σχετικά με την προμήθεια τεχνικών...