...Η καστανή ζάχαρη είναι μια ποικιλία ζάχαρης που περιέχει μια ορισμένη ποσότητα μελάσας, η οποία της δίνει το καστανό χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Μπορεί να παραχθεί με δύο κύριους τρόπους: προσθέτοντας μελάσα στη λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη ή λιγότερο επεξεργάζοντας τη ζάχαρη ώστε να διατηρήσει ένα μέρος της φυσικής της μελάσας.
... ζάχαρη : κυρίως προορισμένη για εξαγωγή, επεξεργάζεται σε άλλες χώρες.
2) Κρυσταλλική ζάχαρη : εκτιμάται για την κοκκώδη υφή της, χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική και για ποτά.
3) Λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη : επεξεργασμένο προϊόν, χωρίς μελάσα και ακαθαρσίες, συχνά χρησιμοποιείται ως ζάχαρη τραπέζης.
4) Demerara και καστανή ζάχαρη : μερικώς επεξεργασμένες ζάχαρες, διατηρώντας ίχνη μελάσας για...
... μελάσα της δίνει αυτό το σκούρο καφέ χρώμα και αυτή τη ελαφρώς καραμελωμένη μυρωδιά. Ξυπνά τις γεύσεις και προσφέρει έντονες γευστικές απολαύσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην την καταναλώνετε υπερβολικά και να την καταναλώνετε σε μέτριες ποσότητες.
Αναφορά:22449...
... ενέργειας στη διατροφή των ζώων. Η σακχαρόζη και οι αναστρέψιμες ζάχαρες απορροφώνται άμεσα και εύκολα. Παράγουμε επίσης μελάσα. Ενεργητική και γεμάτη ιχνοστοιχεία, είναι τέλεια ως συμπλήρωμα διατροφής στη διατροφή των αλόγων ή του κτηνοτροφείου σας.
** Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα **...
...Επιτρέπει τη φυσική γλυκιά γεύση με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Χρησιμοποιείται σε γιαούρτια, τυρί κρέμα, κρέπες, βάφλες, φρυγανιές, ψωμί, μπισκότα, μούσλι.
Επίσης, μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη σε παρασκευές κέικ, μπάρες δημητριακών, κέικ, τάρτες, smoothies, milkshake, χυμούς...
...Το πνευμα: Συνδυασμός ενός λευκού ρουμιού από την Μαρτινίκα και ενός ρουμιού από μελάσα από την Τζαμάικα, ηλικίας 4 ετών, αυτό το Signature blend #1 είναι απόλυτα επιτυχημένο! Τα χαρακτηριστικά των δύο προελεύσεων συγχωνεύονται υπέροχα και δημιουργούν ένα ζωντανό Blended Rhum με στρογγυλή υφή. Η ζάχαρη από καλαμπόκι είναι αισθητή και συνοδεύεται από νόστιμες βοτανικές νότες που συμπληρώνονται από...
...Η Nutrimel είναι μια μελάσα από ζάχαρη παντζαριού, ενεργοποιημένη με ειδική διαδικασία.
Η υψηλή ενεργειακή αξία του NUTRIMEL® εξασφαλίζει καλή θρέψη του εδάφους και του φυτού.
Το NUTRIMEL® παρέχει θρέψη σε κομμάτια, σε χαμηλή δόση, καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης.
Είναι το ιδανικό καύσιμο για τα βακτήρια.
Συνιστάται μια εφαρμογή κάθε 15 ημέρες, με τα εξής αποτελέσματα:
- αύξηση της...
...Ο κλασικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από την διύλιση του πετρελαίου, μιας μη ανανεώσιμης ορυκτής ύλης.
Ο φυτικός Πολυαιθυλένιο παράγεται από απορρίμματα ζαχαροκάλαμου, μιας ανανεώσιμης φυτικής ύλης.
Η ζαχαροκάλαμος θρυμματίζεται για να παραχθεί τόσο ζάχαρη όσο και ένα ιξώδες υπόλειμμα: η μελάσα.
Η ζύμωση αυτής της μελάσας επιτρέπει την παραγωγή αιθανόλης, η οποία, αφού αφυδατωθεί, μετατρέπεται...
... Free, προσφέροντας προϊόντα για όλες τις γεύσεις.
Ζάχαροι για τις βιομηχανίες τροφίμων, χημικών και φαρμακευτικών (Μελάσα και σιρόπι 0, Βιολογικοί ζάχαροι, Κανονικοί ζάχαροι, Υγροί και αναστραμμένοι ζάχαροι, Καθαρός ζάχαρος από ζαχαροκάλαμο, Βινάσες).
Γλυκαντικά προϊόντα για τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και του Food Service
Ζάχαροι εστίασης (τυλιγμένα κομμάτια, ζάχαρη σε σκόνη σε μπαλάκια), Καθαρός ζάχαρος από ζαχαροκάλαμο
Γκουρμέ προϊόντα, ζάχαροι ζαχαροπλαστικής, ζάχαροι για αυτόματες πωλήσεις (ειδικά μελετημένοι για αυτόματους πωλητές).