...Για την παραγωγή λεπτών αρτοσκευασμάτων, ως προσθήκη σε μούσλι και επιδόρπια, για την εξευγενίση σαλτσών, ως συστατικό σε παγωτά, smoothies και ως αμυγδαλόγαλα.
...Γλυκές πειρασμοί. Γλυκές λιχουδιές για παγωτατζίδικα και εστιατόρια. Κακομάθετε τον ουρανίσκο των καλεσμένων σας με επιδόρπια και εμπλουτίστε τα παγωτά σας με υπέροχες σάλτσες και βερίκοκο. Στόχος είναι τα παγωτατζίδικα και οι μικρές εστιατόρια. Η Ιταλία είναι η χώρα του Dolce Vita - έτσι, μπορεί να είναι και πραγματικά γλυκό. Η GEBAS έχει εξειδικευτεί, εκτός από τα τυπικά υλικά για τον τομέα του παγωτού, σε επιδόρπια που μπορούν να παρασκευαστούν εύκολα και γρήγορα και σε μικρές εστιατόρια. Ιδιαίτερα τις μέρες με λιγότερη ηλιοφάνεια, αυτό αποδίδει στην ταμειακή σας.
...καταψυγμένο για την παραγωγή παγωτού, milkshakes, smoothies, μαρμελάδες και κονσέρβες, αρτοσκευάσματα, παγωτά και γαλακτοκομικά προϊόντα, ποτά, κατεψυγμένα επιδόρπια, γιαούρτι.
...Η μηλικό οξύ χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως φορέας αρωμάτων και συντηρητικών σε επιδόρπια, παγωτά και αναψυκτικά, για να τους δώσει μια χαρακτηριστική ξινή γεύση. Στην κοσμετολογία, το μηλικό οξύ χρησιμοποιείται ως συντηρητικό για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των κρεμών.
Οι αθλητές χρησιμοποιούν το μηλικό οξύ ως συμπλήρωμα διατροφής, καθώς επιταχύνει την απελευθέρωση ενέργειας από την...