Γερμανία, Oyten
... να επεξεργαστεί χωρίς την προσθήκη αλευριού που περιέχει γλουτένη. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα ψησίματος, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται συνταγές προσαρμοσμένες στο αλεύρι τεφ. Η ξηρή γεύση με ελαφρώς γλυκιά νότα καθιστά το αλεύρι τεφ ολικής αλέσεως ευέλικτο στη χρήση. Έτσι, μπορείτε να φτιάξετε τραγανό ψωμί, αφράτες τούρτες ή pancakes. Ιδανικό για χωρίς γλουτένη ψησίματα. Προέλευση: Ισπανία Συσκευασία: 20 κιλά σακούλες...
Χαρτοφυλάκιο (42)
Γερμανία, Bad Bentheim
... και όχι μόνο το αμυλούχο μέρος του σιτηρού. Το αλεύρι βρώμης είναι πάντα ολικής άλεσης. Υγιεινές ιδιότητες του αλευριού βρώμης Το αλεύρι βρώμης περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι έτσι μια καλή πηγή ενέργειας για τους αθλητές. Επίσης, η βρώμη περιέχει πολύ μαγγάνιο. Η βρώμη είναι γνωστή για την χοληστερίνη-κατασταλτική της δράση. Τέλος, η βρώμη είναι επίσης το μόνο γνωστό σιτηρό που περιέχει πρωτεΐνη. Η ποιότητα αυτής της πρωτεΐνης Avenalin είναι συγκρίσιμη με αυτή της σόγιας.
Χαρτοφυλάκιο (549)
Γερμανία, Wörrstadt
...Ο προζύμι είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές ζύμης στον κόσμο. Ήδη πριν από 4000 χρόνια, οι Αιγύπτιοι ζύμωναν σιτηρέσιο σε προζύμι για να φτιάξουν αφράτο ψωμί. Το βιολογικό προζύμι ολικής άλεσης της Lecker προσφέρει σε όλα τα μίγματα και τα ψωμιά ολικής άλεσης εξαιρετική δομή και γεμάτη, φρέσκια γεύση. Και αυτό έχει τους λόγους του. •100% αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια Συστατικά: Βιολογικό αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης* *= από ελεγμένη οικολογική παραγωγή Αλλεργιογόνα: Γλουτένη Χορτοφαγικό: Ναι Βεγκανικό: Ναι...
Χαρτοφυλάκιο (41)
... λευκό ψωμί με μαγιά ή να δώσει ζωή σε ένα δυνατό και σκούρο ψωμί ολικής άλεσης. Ακόμα και σε ειδικά αλεύρια όπως, κάστανο, ρεβίθι, φακή, φαγόπυρο, teff, αλεύρι σόγιας κ.λπ. το μπαχαρικό είναι μια πραγματική προσθήκη.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γερμανία, Stegaurach
...συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ίνες καλαμποκιού, άμυλο πατάτας, λάδι ραπανάκι, χωρίς γλουτένη αλεύρι ολικής άλεσης βρώμης, ίνες πατάτας, δεξτρόζη, φλοιός σπόρων ψύλλιου, αλάτι, φυσικές γεύσεις, οξυντικά: κιτρικό οξύ; αντιοξειδωτικά: ασκορβικό οξύ.
Χαρτοφυλάκιο (8)
... λουλουδιών, αλάτι και λίγο βιολογικό ελαιόλαδο. Το BackNatur Ferment μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα προϊόντα: - Ψωμί: για όλα τα είδη δημητριακών, ψωμιά από αλεύρι και σιτάρι - Μπαγκέτα, Τσιαμπάτα: Ιδανικό για αλεύρια σίτου και σίκαλης, αλλά και ολικής άλεσης - Ψωμάκια: για όλα τα είδη δημητριακών, ιδανικό για ολικής άλεσης, αλλά και για αλεύρια τύπου - Λεπτά αρτοσκευάσματα: για όλα τα ελαφριά αρτοσκευάσματα σίτου και σίκαλης - Κομμένα ψωμάκια...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play