...Η αλεύρι T110 είναι ένα ημι-ολικής άλεσης αλεύρι σίτου, που συχνά θεωρείται εξαιρετική επιλογή μεταξύ των λευκών αλεύρων και των ολικής άλεσης αλεύρων. Παράγεται μετά από κοσκίνισμα που αφήνει μια σημαντική αναλογία από το πίτουρο και το φύτρο σίτου στο αλεύρι, γεγονός που του προσδίδει πιο σκούρο χρώμα, πιο κοκκώδη υφή και πιο ρουστίκ και έντονη γεύση. Ο αριθμός «T110» υποδηλώνει υψηλότερο ποσοστό τέφρας, που σημαίνει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε μέταλλα.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
...Ανάλογα με το επίπεδο επεξεργασίας, μπορούμε να αποκτήσουμε :
Αλεύρι ολικής αλέσεως (T150) : Περιέχει ολόκληρο τον κόκκο, πλούσιο σε ίνες.
Αλεύρι ημι-ολικής αλέσεως (T110) : Λίγο λιγότερο πλούσιο σε ίνες, αλλά ακόμα θρεπτικό.
Λευκό αλεύρι (T45 ή T55) : Πιο ελαφρύ και χρησιμοποιείται για ζαχαροπλαστική, λευκό ψωμί και πολλές μαγειρικές παρασκευές.
Η αλεύρι σιταριού είναι πολύ ευέλικτο για συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Φέρνει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μερικές φορές ίνες.
Βρισκόμενη στην καρδιά των Ορέων του Λυώνα, σε μια περιοχή αναφοράς για τη γαλλική γαστρονομία, η BIONATIS ιδρύθηκε το 2002 υπό την πρωτοβουλία του Jean-Marc AMBROISY, αρτοποιού από πατέρα σε γιο εδώ και τρεις γενιές, και της συνάντησής του με τον Thierry DELBOSCO, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος για την εμπειρία του στη βιομηχανία τροφίμων εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.
Από τον Ιούνιο του 2019, η...