Η BELLORR εμπορεύεται μια επιλογή από φρέσκες τρούφες και κονσέρβες, καθώς και μια γκάμα αρωματισμένων ελαίων με μαύρες και λευκές τρούφες. Οι τρούφες βουρτσίζονται και πλένονται προσεκτικά στο χέρι, και στη συνέχεια συσκευάζονται κενές αέρος για να διατηρούν τη βέλτιστη φρεσκάδα. Παράγωγα προϊόντα: θρυμματισμένες τρούφες, χυμός τρούφας, αλάτια με τρούφες. Είμαστε Γάλλοι εξαγωγείς μαύρων και λευκών τρούφων. Γάλλος παραγωγός μαύρων και λευκών τρούφων.
CEYLAN FRANCE, της εταιρείας που εδρεύει στην Ισπανία Manufacturas Ceylan S.L., προσφέρει μπαχαρικά, καρυκεύματα, αρωματικά μείγματα και πρόσθετα για τη βιομηχανία τροφίμων.
Κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε:
- αλμυρές γεύσεις για σνακ, κονσέρβες ψαριών, προϊόντα κρέατος, σάλτσες και καρυκεύματα, έτοιμα γεύματα
- γλυκές γεύσεις για παγωτά, σορμπέ, γιαούρτια, επιδόρπια, αρτοσκευάσματα
- μαγειρικές...
Η ARARAT Group είναι επίσημος διανομέας της μάρκας HOMELAND, μια εργοστάσιο που βρίσκεται στην Αρμενία και παράγει πολλές αρμενικές σπεσιαλιτέ. Προσφέρουμε περισσότερες από 100 ποικιλίες από τις πιο νόστιμες κονσέρβες. Προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα των τροφίμων. Προσφέρουμε κονσέρβες παρασκευασμένες με μια ειδική συνταγή, χρησιμοποιώντας μόνο φρούτα που επιλέγονται από τους πιο επαγγελματίες αγρότες της πόλης.
Η Φάρμα της Γκρεζελάδη βρίσκεται σε μία από τις περιοχές που εγγυώνται μεγάλη κουζίνα, το Κερσί-Περίγκορ.
Η οικογενειακή επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή κονσερβών με βάση το φουά γκρα. Η επιχείρηση παράγει φρέσκα προϊόντα και σπιτικές κονσέρβες. Προσφέρει φουά γκρα (μπλοκ φουά γκρα, ολόκληρο φουά γκρα πάπιας και ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα), φιλέτα πάπιας, κονσέρβες και έτοιμα πιάτα. Επίσης...
. Η Bonduelle είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στην επεξεργασία λαχανικών σε κονσέρβες. Έχει παρουσία σε 18 χώρες και διαθέτει 58 βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα της διατίθενται υπό τέσσερις μάρκες: Bonduelle, Cassegrain, Arctic Gardens και Globus. Η Bonduelle είναι ένας σημαντικός παίκτης στην αγορά του αγροδιατροφικού τομέα. Ειδικευόμαστε σε λαχανικά σε κονσέρβες, κατεψυγμένα...
... Massilly, η CONSERVOR παρέχει μια βιομηχανική και εξατομικευμένη λύση στις ανάγκες σας, τηρώντας τις ισχύουσες προδιαγραφές ποιότητας. Η CONSERVOR προσφέρει μια ευρεία γκάμα από βάζα, ποτήρια και γυάλινα δοχεία, καπάκια, κονσέρβες και δοχεία λαδιού από λευκοσίδηρο, διακοσμημένα κουτιά, κάδους και πλαστικά καπάκια, καθώς και καλούπια και δίσκους.
Ιδρυμένη το 1920, η Maison LAFITTE είναι από 4 γενιές ειδική στη γαστρονομία της Λαντ. Η Maison είναι ο πραγματικός ειδικός στο παραδοσιακό πάπιας.
Παράγει φουά γκρα από πάπια και χήνα, κονσέρβες, φιλέτα, φτερούγες και μπούτια πάπιας. Προσφέρει επίσης ορεκτικά και μαγειρεμένα πιάτα όπως πάστα πάπιας, μους πάπιας, ριγιόν και ριλέτες, παραδοσιακές πάστες, τερίνα, ημιμαγειρεμένες πάστες, καβούρι...
... ανασυσταμένα ή αλατισμένα προϊόντα. Οι βιοτεχνικές μας κονσέρβες είναι εγγυημένα χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή ενισχυτικά γεύσης. Λαμβάνουμε τα φρέσκα προϊόντα μας και προτιμούμε τις κοντές αλυσίδες προμήθειας όσο το δυνατόν περισσότερο, επιλέγοντας τις πρώτες ύλες μας από τοπικούς παραγωγούς, καλές μικρές λαχανικές (ντομάτες, πράσινα φασόλια, φασόλια λευκά, μπιζέλια...), καλές...
Η Atavik είναι μια γαλλική μάρκα που ειδικεύεται στη διατροφή σκύλων και γατών. Ιδρύθηκε το 2012 από έναν πρώην εκτροφέα ροτβάιλερ, τον Nicolas Nolf, και η μάρκα δεν έχει σταματήσει να προσφέρει υγιεινές και ισορροπημένες συνταγές για να καλύψει τις ανάγκες των κατοικίδιων ζώων. Σήμερα, η Atavik προσφέρει τόσο κροκέτες χωρίς δημητριακά όσο και κονσέρβες, λιχουδιές, συμπληρώματα διατροφής και...
Η RKW Remy (59), εταιρεία του ομίλου RKW SE, είναι κατασκευαστής υψηλής ποιότητας πολυολεφινικών ταινιών (PE και PP) που προορίζονται για τις βιομηχανίες σύνθεσης, ετικετοποίησης και προστασίας επιφανειών. Ο χώρος παραγωγής παράγει επίσης περιβλήματα για την προστασία παλετών κατά τη μεταφορά διαφόρων προϊόντων (γυάλινες φιάλες, κονσέρβες, ...). Χάρη σε πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην εξώθηση...
Ιδρυμένη το 1982, η συνεταιριστική FOIE GRAS DE CHALOSSE συγκεντρώνει σήμερα 80 παραγωγούς. Επιθυμώντας να διατηρήσουν την τεχνογνωσία τους, τις τοπικές παραδόσεις και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους, οι κτηνοτρόφοι δεσμεύτηκαν από το 1999 στη διαδικασία Label Rouge. Όλα τα ζώα εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή, παχαίνονται με καλαμπόκι σε συλλογικά πάρκα. Είναι τουλάχιστον 104 ημερών όταν εισέρχονται στον συνεταιρισμό. Ο συνεταιρισμός FOIE GRAS DE CHALOSSE παράγει φουά γκρα, γαστέρες, κονσέρβες, φιλέτα, μαντσόν, ριλέτες, τερίνα και πατέ από πάπιες.
... μεμβράνη ή σε μπρικέτες από κυματοειδές χαρτόνι, Μηχανές συσκευασίας για μπουκάλια και κονσέρβες ή για γαλακτοκομικά προϊόντα ή χυμούς φρούτων, Μηχανές σχηματισμού δοχείων, Μηχανές τοποθέτησης καπακιών από χαρτόνι, συσκευασίας σε μπρικέτες, συσκευασίας με μεμβράνη τροφίμων, τοποθέτησης σε χαρτονένες θήκες, συσκευασίας καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Με περισσότερες από 7000 μηχανές σε...
...Η εταιρεία FERRIGNO προσφέρει στους Γάλλους και ξένους πελάτες της που εκτιμούν την ποιότητα, την αυθεντικότητα αλλά και την πρωτοτυπία, μια ευρεία γκάμα θαλασσινών προϊόντων, που διατίθεται υπό την επωνυμία "Lou Ferrignade".
Οι κονσέρβες: σαρδέλες και τόνος της Μεσογείου, σκουμπρί και αντσούγιες, σαρδελίτσες,...
Τα έτοιμα φαγητά: σούπα από ψάρια βράχου, μπισκ από καβούρι, μπουγιαμπέσα, στιφάδο...
Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του νοτίου δυτικού τμήματος: Η Caprices Ariegeois είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αριέτζ, στους πρόποδες των Πυρηναίων, που σας προσφέρει προϊόντα της περιοχής, παραδοσιακά μαγειρεμένα πιάτα του Νοτίου Δυτικού τμήματος, μεταξύ των οποίων ο παραδοσιακός ολόκληρος φουά γκρα από πάπια, κονσέρβες μαγειρεμένες με λίπος πάπιας, σπιτικά πατέ, πάστα πάπιας με πορτοκάλι, κονφί και γκουρμέ σετ.
Η εταιρεία Jean LARNAUDIE ειδικεύεται στην παραγωγή περιφερειακών σπεσιαλιτέ από κρέας πάπιας. Έτσι, η εταιρεία παράγει φουά γκρα, κονσέρβες, τερίνα και έτοιμα πιάτα. Στην Jean Larnaudie, το ολόκληρο φουά γκρα μαγειρεύεται ακόμη με χειροποίητο και παραδοσιακό τρόπο.
Εδραιωμένη εδώ και πάνω από 60 χρόνια στο Lot στην περιοχή Quercy, η Jean Larnaudie αποτελεί κυρίως ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι...
... την κουζίνα της με σιδηρά πυγμή.
Αυτό επέτρεψε, με τη βοήθεια του σεφ Gilles Goujon (τριών αστέρων Michelin), να τελειοποιηθούν οι τελικές μας συνταγές που είναι κατάλληλες για κονσέρβες και για τις γεύσεις των πιο εκλεπτυσμένων γκουρμέ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ CHARCUTERIE ANTOINE ιδρύθηκε το 1963 και βρίσκεται στην Καστρ (Castres) στην περιφέρεια του Τάρν (Tarn) (81). Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, η CHARCUTERIE ANTOINE έχει πάντα ως στόχο την παραγωγή παραδοσιακών αλλαντικών.
Η CHARCUTERIE ANTOINE μπορεί να παρασκευάσει όλα τα προϊόντα αλλαντικών: από λουκάνικα μέχρι προϊόντα αλατισμού, καθώς και προϊόντα κοπής, μαγειρεμένα προϊόντα και ακόμη και μερικές κονσέρβες.
... της και των πελατών της (Massiservices), και με την ενσωμάτωση χονδρεμπόρων και διεθνών μεταπωλητών. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, η ομάδα Massilly ενισχύθηκε μέσω της εταιρείας Iberembal, που ειδικεύεται σε κονσέρβες τροφίμων, κυρίως για λαχανικά και ψάρι. Στη συνέχεια, το 2006, η ομάδα ανέλαβε τη δραστηριότητα λευκού σιδήρου της Safet Embamet. Σήμερα, η ομάδα πραγματοποιεί περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο, απασχολεί περισσότερους από 1.200 ανθρώπους σε περισσότερες από 25 εταιρείες, αποκλειστικά στις αγορές μεταλλικής συσκευασίας.
Η εταιρεία MAS, που βρίσκεται στο Rouget στο Cantal, είναι ειδικευμένη στα αλλαντικά, τις αλμυρές και τις παραδοσιακές κονσέρβες του Κεντρικού Ορεινού Όγκου.
Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα με απλές και αυθεντικές συνταγές. Προσφέρει, για παράδειγμα, ένα ξηρό ζαμπόν που ωριμάζει έως και 24 μήνες στο ξηραντήριο του Rouget και ένα πατέ καθαρού χοίρου που παρασκευάζεται στο χέρι.
Η Maison MAS είναι γνωστή για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.
Κατασκευαστής μεταλλικών συσκευασιών του Νότιου Δυτικού, η εταιρεία SPEM βρίσκεται στη Δορντόν. Οι μεταλλικές μας συσκευασίες, είτε είναι γυμνές είτε εκτυπωμένες, σε μικρές ή μεσαίες σειρές, βρίσκουν τη θέση τους σε όλους τους τομείς: κονσέρβες, σπόρους, καλλυντικά, χημικά προϊόντα, τροφές σε σκόνη, διαφημιστικά αντικείμενα. Η SPEM προσφέρει επίσης μια γκάμα προϊόντων από γυαλί, σακούλες κενού...
Η Maison Laborie, που ιδρύθηκε το 1932, ειδικεύεται στην αλλαντοποιία της Αωβέρνης.
Τα προϊόντα Laborie παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο, είναι αυθεντικά και νόστιμα. Τα κρέατα είναι γαλλικής προέλευσης και πολλά από τα προϊόντα Laborie έχουν βραβευτεί.
Η Maison προσφέρει μια ευρεία γκάμα παραδοσιακών αλλαντικών που περιλαμβάνει: ξηρούς ζαμπόν Αωβέρνης, ξηρούς λουκάνικους, ξηρές λουκάνικες, μπέικον, βάζα, κονσέρβες, δώρα κ.λπ.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΝΤΡΕΪΛ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ειδικεύεται στη συλλογή και εμπορία 30 ποικιλιών φρέσκων μανιταριών. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΝΤΡΕΪΛ ΚΑΙ ΥΙΟΙ εμπορεύεται παραδοσιακά προϊόντα: κονσέρβες μανιταριών του δάσους, αποξηραμένα μανιτάρια, κατεψυγμένα μανιτάρια και νέα προϊόντα: χυμός μανιταριών του δάσους, κατεψυγμένα μανιτάρια, γεμιστά μανιτάρια,… Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΝΤΡΕΪΛ ΚΑΙ ΥΙΟΙ μπορεί να επεξεργαστεί ετήσιο όγκο μανιταριών περίπου 1500 τόνων.
Η CDP DISTRIBUTION είναι το τεχνικό όνομα της εταιρείας σας για κονσέρβες.
Αυτή η επιχείρηση είναι εξειδικευμένη στις κονσέρβες εδώ και πάνω από 80 χρόνια σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Από το βάζο με βίδα, περνώντας από το πιάτο για την τερίνα και το βάζο με μέλι, θα βρείτε επίσης γυάλινες φιάλες, τα απαραίτητα για αποστείρωση, αλλά και μια ολόκληρη γκάμα που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με μαχαιροπίρουνα και σκεύη κουζίνας για όλα τα γούστα.
... δανέζικες τεχνικές. Χάρη σε αυτή την τεχνογνωσία και τους παραδοσιακούς καπνιστήρες, η Maison BARTHOUIL παράγει καπνιστούς σολομούς υψηλής ποιότητας.
Η Maison BARTHOUIL προσφέρει επίσης άλλα ψάρια (καπνιστή χέλι), βιολογικά προϊόντα (βιολογικός σολομός, βιολογικές τερίνα), χαβιάρι, αυγά ψαριών, ταραμά, περιφερειακές σπεσιαλιτέ (κονσέρβες πάπιας, φρέσκοι, καπνιστοί, αποξηραμένοι μπαγκετίνες...) και γαστρονομικά δώρα.
...Βασισμένη στο Πεςάκ στην Ακουιτανία, η L'HEXAGONALE είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή χονδρικών τροφίμων από το 2018. Εμπορευόμαστε διάφορα προϊόντα όπως ελαιόλαδο και άλλες φυτικές έλαια, ζυμαρικά, κουσκούς, κονσέρβες, χυμούς και μη αλκοολούχα ποτά καθώς και ενεργειακά ποτά, συμπυκνωμένο ντομάτα, χαρίσα, χουρμάδες, ελιές και πολλά άλλα προϊόντα.
Είμαστε επίσημοι...
... DRINK, το νέο ανθρακούχο ποτό με φυσικά αρώματα
- OKF SMOOTHIE, ποτά φρούτων
- SOOFTY KIDS, κοκτέιλ 9 βιταμινών για παιδιά
Τα ποτά που παρέχουμε εκτιμώνται για τις φρέσκες και νόστιμες γεύσεις τους. Είναι φυσικά και δροσιστικά ποτά.
Συσκευασίες:
- μπουκάλια PET
- κονσέρβες
- tetra pack
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας μέσω email ή τηλεφώνου. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.