Βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων, η εταιρεία BASTIDARRA παράγει παραδοσιακά γιαούρτια. Κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα γιαουρτιών που περιλαμβάνει γιαούρτια από παστεριωμένο ή χτυπημένο γάλα αγελάδας, γιαούρτια από παστεριωμένο γάλα προβάτου και τυρί από πρόβειο γάλα. Το τυρί από πρόβειο γάλα είναι ένα φρέσκο τυρί τυπικό της Χώρας των Βάσκων.
Οι αγελάδες μας είναι Prim’Holstein. Οι προβατίνες μας...
Η κρεπερί Keltia Nevez ιδρύθηκε το 1982, στο Huelgoat (κέντρο του Finistère), μια τουριστική πόλη γνωστή για το θρυλικό δάσος της και τα χάος της. Οι κρέπες μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο από φρέσκογάλα, φρέσκα αυγά και φρέσκο βούτυρο, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα. Προσφέρουμε επίσης μια βιολογική γκάμα από σιτάρι ή μικρό σιτάρι. Χειροποίητη παραγωγή και τοπικά συστατικά. Δίνουμε...
Βρισκόμενος στο Σεντ Αρνούλ στην Υβλίν, στην περιφέρεια Υβλίν (78), το Cellier à Fromages σας προσφέρει μια επιλογή από τυριά από ωμό γάλα A.O.P. αλλά και τυριά από αγροτικές παραγωγές που παράγονται με πιο περιορισμένο τρόπο. Η Μαρί Μοντίνι, τυροκόμος εκπαιδευμένη από έναν από τους καλύτερους τεχνίτες της Γαλλίας, σας προτείνει επίσης υπερφρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα: βούτυρο, ωμό γάλα, φρέσκο...
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση και τυροκομείο στο Pont de Ruan. Παρασκευάζει τυριά από φρέσκογάλα κατσίκας, διαμορφωμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Παραγωγός τυριών κατσίκας. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (AOC). Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμό γάλα. Από παστεριωμένο φρέσκογάλα.
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση στο Pont de Ruan. Παράγει τυριά από κατσικίσιο γάλα, που σχηματίζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Τυριά από κατσικίσιο γάλα. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης. Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμό γάλα. Από παστεριωμένο φρέσκογάλα...