... περίοδο της συγκομιδής. Σταφύλια γεμάτα ήλιο σε πλήρη ωρίμανση. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: να εξάγουμε ακριβώς την απαραίτητη ποσότητα αλκοόλ για να επαναφέρουμε το μέγιστο επίπεδο απόλαυσης του κρασιού, διατηρώντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής οινοποίησης. Ανακαλύψτε το "Fast Wine", υπόσχεση φρεσκάδας και φρούτου με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλ και θερμίδες.
... επωφελούνται από μια ωρίμανση τουλάχιστον 5 έως 7 ετών στην κάβα για να προσφέρουν μέγιστη αρωματικότητα στο κρασί, που είναι η χαρακτηριστική υπογραφή του οίκου μας. Οι σοδειές μας ξεκουράζονται έτσι έως και 10 χρόνια για να εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι διατηρείται η φύση του βασικού κρασιού με μια μερική μηλογαλακτική ζύμωση για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του...