... λοιπόν μια ιδανική θερμοκρασία για μια τέλεια εκχύλιση των φύλλων. Το φίλτρο είναι αποσπώμενο και από ανοξείδωτο χάλυβα. Απλά ρίξτε 1 ή 2 κουταλάκια του γλυκού φύλλα τσαγιού και αφήστε το πράσινο τσάι σας να εκχυλιστεί για 3 λεπτά στους 75°C.
Το εσωτερικό της τσαγιέρας είναι εμαγιέ από πορσελάνη για να μην επηρεάζει τη γεύση του ροφήματος σας. Το εξωτερικό είναι βαμμένο και στη συνέχεια ψημένο σε υψηλή θερμοκρασία για να σταθεροποιηθεί το χρώμα.
...Με μια ελαφρώς πικάντικη και ζεστήγεύση, το τζίντζερ προσφέρει μια ευχάριστη αρωματική νότα στα πιάτα.
Χρήσεις του Τζίντζερ στην κουζίνα :
*Το τζίντζερ σε αλμυρή εκδοχή :
Το τζίντζερ ταιριάζει με όλα τα κρέατα, με τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα λαχανικά (όπως τα κολοκυθάκια), τις μαρινάδες και τις σάλτσες σαλάτας…
* Το τζίντζερ σε γλυκιά εκδοχή :
Το τζίντζερ ταιριάζει με τα φρούτα, σε τάρτες...
...σπασμένα κλαδιά, κομμάτια κανέλας, κομμάτια ξύλου, … Η αλεσμένη κανέλα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλο το χρόνο λόγω της μεγάλης ποσότητας και της ποικιλίας υλικών φλοιού κανέλας. Είναι ένα αναπόσπαστο μπαχαρικό σε κάθε οικογένεια. Αυτή τη στιγμή, η κανέλα χρησιμοποιείται επίσης σε σπα ως συστατικό ομορφιάς, ενώ σε ορισμένες χώρες την απολαμβάνουν με καφέ ως ειδική γεύση, προσφέροντας μια ζεστή...
... καρπούς (σε ξύλινη φωτιά) για να εξάγουμε το λάδι ζεστό, αναδεικνύοντας έτσι τα αρώματα, ή να εξάγουμε κρύο για να διατηρήσουμε τη λεπτή και ευαίσθητη γεύση του φρούτου. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε έλαια από φουντούκι (εξαγωγή ζεστή ή κρύα), λάδι από καναola καβουρδισμένο ή παρθένο, παρθένο ηλιέλαιο, λάδι από καμέλινα, λάδι από αμύγδαλο και λάδι από κάνναβη. Έχουμε επίσης σκόνες από ξηρούς καρπούς, φουντούκια και κάνναβη που προκύπτουν από την άλεση και κοσκίνισμα των υπολειμμάτων, καθώς και πάστες από ξηρούς καρπούς και φουντούκια.