Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Παραγωγή
...Η Hamoud Boualem, η ασύγκριτη λεμονάδα, απέκτησε τα διαπιστευτήριά της το 1889 κατά την παγκόσμια έκθεση του Παρισιού. Αυτή που τότε ονομαζόταν «La Royale» κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο εκτός συναγωνισμού καθώς και διάφορες άλλες διακρίσεις. Από τότε, οι επόμενες γενιές εργάζονται για να διατηρήσουν την παράδοση μεταδίδοντας τη συνταγή αυτού του ποτού πλούσιου σε αιθέρια έλαια λεμονιού. Διαθέσιμο σε: Γυαλί: 25 cl, 1L Pet: 33 cl, 1L, 2L Κονσέρβα: 33 cl.
Σύνθεση: Επεξεργασμένο νερό, Άρωμα από νερό λουλουδιών.
...
Σήμερα προσφέρει μια ευρεία γκάμα μπισκότων: Canistrelli, ειδικότητες με αλεύρι κάστανου, με κλημεντίνη, με λικέρ μύρτου, και άλλες κορσικανές ζαχαροπλαστικές με γεύσεις του χθες και αρώματα του σήμερα, ικανές να ικανοποιήσουν τους γκουρμέ από εδώ και από εκεί.
Μπορείτε να ανακαλύψετε την ποικιλία των μπισκότων μας στην ιστοσελίδα μας και ακόμη να κάνετε τις παραγγελίες σας online. Διασφαλίζουμε γρήγορη υπηρεσία παράδοσης.
Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% κορσικανής παραγωγής.
... φάρμα, χρησιμοποιώντας την τεχνική άλεσης σε πέτρινες μυλόπετρες. Αυτή η μέθοδος, σε συνδυασμό με την ιταλική τεχνογνωσία, επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικών ζυμαρικών, που αποξηραίνονται αργά για να διατηρήσουν τα θρεπτικά τους οφέλη.
Σας προσφέρουμε ζυμαρικά φυσικά με ή χωρίς αυγά, αρωματισμένα με περισσότερες από 20 διαφορετικές γεύσεις (ντομάτα, βασιλικό, πιπέρι Espelette, καρότο…). Προσφέρουμε...
... προϊόντων όπως σιρόπια, μπισκότα, καραμελωμένους και σοκολατένιους ξηρούς καρπούς, νουγκατ, καραμέλες, φρούτα σε πάστα και άλλες λιχουδιές, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις γεύσεις των λάτρεις των τοπικών γεύσεων. Είμαστε προσηλωμένοι σε αξίες ποιότητας, τεχνογνωσίας και καινοτομίας για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
...σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με σεβασμό και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων.
Σήμερα, η γκάμα προϊόντων του Revelois έχει εμπλουτιστεί με άλλες περιοχές: αυτή του Ζερ και του Τάρν και Γκαρόν, που σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε...
Ο Revelois: είναι επίσης μια ομάδα 9 τεχνικών και μια παραγωγή 1.000.000 προϊόντων / έτος...
... μέθοδο. Ο βρασμός σε ζωμό λαχανικών εμπνέεται από την παραδοσιακή προετοιμασία των σεφ. Η παραγωγή, της οποίας η αποκοπή γίνεται χειροκίνητα, πραγματοποιείται με σεβασμό στους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής του τομέα τροφίμων. Η εταιρεία Thador προσφέρει προσαρμοσμένες παρασκευές σύμφωνα με τις συνταγές των σεφ, προσφέροντας οικονομία σε εργατικά χέρια και ενέργεια, και κερδίζοντας χρόνο για τη δημιουργικότητα, την παρουσίαση ή άλλες εργασίες. Όλα τα θαλασσινά μας επεξεργάζονται στο εργαστήριό μας στη Γαλλία. Σας προσφέρονται ολόκληρα με κέλυφος, κομμένα στη μέση ή αποκομμένα χειροκίνητα από εμάς.
... Ζηλανδία, η Μεγάλη Βρετανία, ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, η Αυστρία, ή ακόμα και η Ελβετία και πολλές άλλες... Σήμερα, η Μουστάρδα Meaux® Pommery® έχει καταφέρει να διατηρήσει τα μυστικά της παραγωγής της και παραμένει αμετάβλητη από το 1632. Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά της αλλά και στην αδιάκοπη συνέχιση μιας απαράμιλλης τεχνογνωσίας, μιας επιτυχημένης οικογενειακής μετάδοσης, η Μουστάρδα Meaux® Pommery® έχει καταφέρει να διασχίσει τους αιώνες. Πλέον, η γκάμα εμπλουτίζεται με νέες πρωτότυπες γεύσεις όπως η Μουστάρδα Pommery® με μαύρη τρούφα...
... ευχαριστήσετε άλλεςγεύσεις. Η μάρκα Flavors & Chefs® έχει δημιουργηθεί για τους επαγγελματίες της αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής που εξάγουν, με στόχο να προσφέρει υλικά υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πιο απαιτητικών επαγγελματιών. Προσφέρουμε μια γκάμα που περιλαμβάνει σχεδόν 500 αναφορές και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα: αρώματα, χρωστικές, αλκοόλ, σοκολάτες, αποξηραμένα φρούτα...
... γεύσεις από άλλες χώρες, αναζητώντας γεύση και ποιότητα. Έτσι, διάσημες αλυσίδες της Μεγάλης Διανομής έχουν επιλέξει την MOULIN VILLE France ως προμηθευτή εισαγωγέα. Εισάγουμε και διανέμουμε σε επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα κονσέρβες και τρόφιμα από διάφορες χώρες: Τυνησία, Μαρόκο, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Λετονία (Βαλκάνια), ΗΠΑ, Βέλγιο, Περού, Ισημερινό. Επιλέγουμε φημισμένες μάρκες για...
... ότι η τεχνική και ο τόπος, η αισθητική και η παράδοση συναντώνται αρμονικά στο πιάτο. Ο BUSTRONOME: μια απόλαυση για τις γεύσεις και τα μάτια του ταξιδιώτη. Κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού γεύματος, ενός απογευματινού σνακ ή ενός δείπνου, κάθε διαδρομή είναι μια ανακάλυψη.
... οινοπαραγωγού;
Η αρωματική παλέτα μιας Αλσατίας, μερικές φορές μέχρι την υπερβολή, ο γενναιόδωρος καρπός ενός Μπουργκουνίου, οι νότες εσπεριδοειδών ενός σοβινιόν, οι νότες καπνού και κέδρου ενός μεγάλου μπορντό…
Και αν, στο πιάτο, μπορούσαμε να συνοδεύσουμε αυτά τα πολύ επιλεγμένα κρασιά
με άλλες όμορφες ανακαλύψεις της γης, εξαιρετικά ζαμπόν, εκλεκτά αλλαντικά,
σπάνιες χειροποίητες...
... καραμέλες Henri Le Roux, εκτός από το νόστιμο CBS®, υπάρχουν περισσότερες από 10 φρουτώδεις γεύσεις για να ανακαλύψετε! Χωρίς να υπολογίσουμε τις άλλες λιχουδιές μας: το Caramélier®, μια κρέμα αλείμματος με CBS® (Καραμέλα με Αλμυρό Βούτυρο), ή το Bonsoncoeur®, μια λεπτή σοκολατένια κρέμα αλείμματος.
...Επιχείρηση μεταποίησης και κατάψυξης στρειδιών Marennes d'Oléron. Εργαζόμαστε με προϊόντα 100% φυσικής προέλευσης και τοπικά, προκειμένου να διασφαλίσουμε τις γεύσεις και τις θρεπτικές τους αξίες. Τα στρείδια μας Νο 3 ποιότητας IGP παρουσιάζονται σε ημι-κέλυφος, εμπλουτισμένα με επικάλυψη (με διάφορες γεύσεις) και είναι κατεψυγμένα ωμά. Προορίζονται για τις GMS και τη RHD για να ψηθούν στον φούρνο στους 200°C. Εξάγουμε στην Ιταλία και την Ασία, η νεαρή μας επιχείρηση αναπτύσσει άλλες συνταγές με βάση τα στρείδια, πάντα με σεβασμό στη φυσικότητα και δεν έχει τελειώσει να σας εκπλήσσει.