Βυθισμένες στις ρίζες του αμπελώνα του Μπορντό, η Maison Le Star, με 5 κάστρα και σχεδόν 600 εκτάρια αμπελώνων, είναι σήμερα μια σημαντική αναφορά στο Μπορντό. Ιδρύθηκε το 2016 μετά τη συγχώνευση δύο ιστορικών οίκων εμπορίας, και διευθύνεται από τον Guillaume Brochard, λάτρη του κρασιού και επιχειρηματία προερχόμενο από τον τομέα της πολυτέλειας.
Η Maison Le Star συνδυάζει μια σύγχρονη προσέγγιση...
... στο Saint Estèphe, 4η κλάση
- LeMoulin de Gassac, η αφετηρία της φήμης του εδάφους Aniane
στο Languedoc.
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Cabernet Sauvignon 40 %
Grenache 40 %
Syrah 13 %
Merlot 4 %
Cabernet Franc 3 %
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Ένα λεπτό και ευαίσθητο άρωμα, ώριμα αρώματα κόκκινων φρούτων, με την κερασιά να ξεχωρίζει.
Στο στόμα, υπάρχουν έντονες νότες κακάου με μια πολύπλοκη επίγευση αρωμάτων καπνού.
Το στόμα χαρακτηρίζεται από τον πλούτο του, τις λεπτές και μεταξένιες τανίνες του; μια πολύ ωραία ισορροπία και κυρίως η
επίμονη γεύση του.
Είμαστε παραγωγός και κατασκευαστής αλεύρων και χειροποίητων ζυμαρικών εδώ και 2 χρόνια στο Saint Sulpice de Faleyrens 33, η ειδικότητά μας είναι ότι ελέγχουμε την παραγωγή μας από το χωράφι στο πιάτο για τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση των Γάλλων πελατών μας.
Καλλιεργούμε διάφορους σπόρους με βιώσιμη γεωργία (πιστοποιημένη HVE3 από το 2019) όπως το μαλακό σιτάρι και το μεγάλο Εσπεράντο, κρατάμε ένα μέ...
Εγκατεστημένος στην Τουρέν, στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, ο Μύλος του Μοναστηριού μετατρέπει σε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ωμά ψάρια σε καπνιστά προϊόντα: σολομός, χέλι του Λίγηρα, χάντσος, φλέτα, ξιφίας, τόνος, μάρλιν, αυγά μπακαλιάρου, στήρα, πέστροφα, κυπρίνος από τη λίμνη... Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασίας: Ολόκληρος καπνιστός σολομός, κοπή μικρού μήκους (για παρουσιάσεις σε πιάτο), προσαρ...
Παραγωγή σαφράν σε στίγματα στην Υψηλή Προβηγκία, 10 χλμ από τη Σιστερόν, στην κοιλάδα του Ζαμπρόν. Βιολογικό αγροτικό περιβάλλον, τα χωράφια χρησιμοποιούνται από έναν κτηνοτρόφο βιολογικών αρνιών από τη Σιστερόν.
Σπιτικές μαρμελάδες από κόκκινα φρούτα και σαφράν.
Δωρεάν επίσκεψη-γευσιγνωσία στη φάρμα από Μάρτιο έως Νοέμβριο.
Δυνατότητα στάθμευσης για τροχόσπιτα.
... τελευταία ιδιοκτησία που αποκτήθηκε είναι το Château Moulin de Cassy.
Ο αμπελώνας COMPAGNET βρίσκεται στην περιοχή της Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης Μεντόκ και στην περιοχή της Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης Bordeaux Blanc Sec. Έτσι, ο τομέας παράγει έξι διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων πέντε είναι κόκκινα AOC Μεντόκ και ένα λευκό AOC Bordeaux Blanc Sec. Οι αμπελώνες που προορίζονται για την...
...Από το 1804, η εταιρεία H. CUVELIER & FILS είναι έμπορος κρασιών από το Μπορντό.
Η εταιρεία διαθέτει αμπελώνες στην περιοχή του Μπορντό: το Château Le Crock (Cru Bourgeois de Saint-Estèphe), το Château Léoville Poyferré (2ο Cru Classé στο Saint-Julien) και το Château Moulin Riche (βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες κορυφές του Μεντόκ).
Η εταιρεία εμπορίας προσφέρει μια σημαντική γκάμα μεγάλων...
Ξενώνας που βρίσκεται στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, το κτήμα μας αποτελείται από 5 δωμάτια και ένα γκαρσονιέρα. Βρισκόμενοι στην εξοχή, σε 4 εκτάρια που διασχίζονται από ένα ποτάμι, είναι ένας ιδανικός χώρος για τα σεμινάριά σας, ομαδικές δραστηριότητες ή οργανωμένα σαββατοκύριακα για μαθήματα γιόγκα ή άλλες συλλογικές υπηρεσίες. Μια μεγάλη πισίνα είναι στη διάθεση των συνεργατών σας, δίπλα ...
Στη Royaumeix, καλλιεργούμε δημητριακά – σιτάρι, σίκαλη και σπέλτ – τα οποία μετατρέπουμε σε αλεύρι στο παραδοσιακό μας μύλο με πέτρινη πέτρα. Αυτή η παραγωγή μας επιτρέπει να παρασκευάσουμε διάφορα προϊόντα, ψωμιά φυσικά ή με σπόρους, που πλάθονται στο χέρι και ψήνονται σε ξυλόφουρνο, καθώς και τσουρέκια και αλεύρι. Ειδικότητες: Ψωμιά με αλεύρι σίτου φυσικά ή με σπόρους, ψωμί σπέλτ, ψωμί σίκαλης,...