...Οι γεύσεις μας διατίθενται σε διάφορες μορφές: υγρά, σκόνες, εμβόλια.
Οι συσκευασίες είναι διαθέσιμες σε φιάλες των 30 ml, δοχεία των 250 και 500 ml ή σε χύμα κατόπιν αιτήματος.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή ή να προστεθούν σε διάφορες κατηγορίες τροφίμων: ζαχαροπλαστική, μακαρόν, γκανάς, κρέμες επιδορπίων, μους, γλυκά, μαρμελάδες, κοκτέιλ ή σάλτσες, καθώς και σε σοκολατοποιία, παγωτοποιία, ποτά-σιρόπια, έτοιμα γεύματα, γαλακτοκομικά προϊόντα, μπισκοτοποιία.
...Το PET μπορεί
βάρος 200γρ
ιδανικό για τα γιαούρτια σας, σαντιγί, μαρέγκες, κοκτέιλ, κρέπες, ζαχαροπλαστική....
Σύνθεση: μη επεξεργασμένη ζάχαρη από γαλλική πανσέληνο, φυσική γεύση βατόμουρου, φυσική χρωστική
Υπάρχουν πιθανές ίχνη από αυγό, γάλα, μουστάρδα, φιστίκι, μαλάκια και καρκινοειδή, ψάρια, σπόρους σουσαμιού και σόγιας
Αναφορά:SUCRE0031B...
...Η θρυμματισμένη φιστίκι από το Ιράν, μια φιστίκι έντονα πράσινου χρώματος που προέρχεται από τα φιστικιά του Ιράν.
Αυτή η φιστίκι δεν περιέχει συντηρητικά ή πρόσθετα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ξηρό καρπό στη ζαχαροπλαστικήγια να προσθέσετε γεύση, τραγανότητα και περισσότερες γεύσεις στα γλυκά σας.
Μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε στα μούσλι ή το granola σας για την τραγανή τους υφή...
...Είστε διανομέας, χονδρέμπορος, φρουτοπώλης, ζαχαροπλάστης, εστιάτορας, ή κεντρική αγορά στη Γαλλία;
Και αναζητάτε καβουρδισμένα φιστίκια σε σακούλα 1 κιλού;
Το φιστίκι ονομάζεται επίσης καρύδι.
Το καβουρδισμένο φιστίκι χρησιμοποιείται ως σνακ, ορεκτικό και ακόμη και στη ζαχαροπλαστική.
Το καβουρδισμένο φιστίκι συσκευάζεται στο εργαστήριο παραγωγής CROC'ELLA στη Μασσαλία.
Συστατικά Καβουρδισμένα...
... πρωινό μέχρι το σνακ, χωρίς να ξεχνάμε τα επιδόρπια.
Μπορείτε να ανακαλύψετε τις συνταγές του Μουέλου πορτοκαλιού, Κρέμα καραμέλας, Κέικ τζιαντούγια, Κρουασάν φιστίκι, Βιότσα με φύλλο λεμόνι... μην ξεχνώντας το κεφάλαιο που περιέχει τις τεχνικές και τις βασικές συνταγές.
Αυτό το βιβλίο απευθύνεται στους επαγγελματίες της αρτοποιίας.
Αναφορά: BEL39
Σε απόθεμα: 4 Προϊόντα
Διαστάσεις: 276 Σελίδες
Γλώσσα: Γαλλικά και Αγγλικά...
...Οι φιστίκια έχουν μια γλυκιά γεύση παρόμοια με αυτήν της αμυγδάλου και χρησιμοποιούνται κυρίως για γλυκά και ζαχαροπλαστική, αλλά και για μαγειρική και σε παγωτά. Τα φιστίκια εκτιμώνται ιδιαίτερα ως σνακ μεταξύ των γευμάτων, καθώς ωμά είναι ταυτόχρονα τρυφερά και τραγανά, ενώ ψημένα έχουν μια ωραία πικάντικη γεύση.