... μερίδων με κανονικές σφαίρες ταπιόκας, ή 10 μερίδων αν προτιμάτε τις σφαίρες ταπιόκας με καστανή ζάχαρη! Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του σιροπιού και το μέγεθος του ποτηριού που χρησιμοποιείτε.
Η συνταγή για bubble tea με καστανή ζάχαρη που προτείνει το Bubble Tea Club:
Βάλτε 1 κουταλιά σούπας σιρόπι καστανής ζάχαρης στο ποτήρι. Μπορείτε να ρίξετε το σιρόπι καστανής ζάχαρης με μια κουτάλα κατά...
...Μπορώ PET
Βάρος ζάχαρη 100 γραμμάρια.
Δυνατές χρήσεις: σαντιγί, γιαούρτια, μαρέγκες, μακαρόν, ζελέ, καραμέλες, παγάκια, παγωτά....
Σύνθεση: μη επεξεργασμένη ζάχαρη από γαλλική πανσέληνο, φυσική γεύση καραμέλας με αλάτι, φυσική χρωστική καφέ (E150c)
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγό, γάλα, μουστάρδα, φιστίκι, μαλάκια και κριθαρίδες, ψάρι, σπόρους σουσαμιού και σόγιας
Αναφορά:SUCRE0028A...
...εμπνευσμένος από τις μυρωδιές του καφέ από την μηχανή espresso.
Προφίλ : Έντονο, φρεσκοαλεσμένος καφές.
Περιεκτικότητα : 17.3% αλκοόλ
Συστατικά :
Γαλλική βότκα
Βιολογική γαλλική λικέρ καφέ
Κρύα έγχυση καφέ από τον καφεκοπτείο Noir του Παρισιού
Βιολογικό σιρόπι αγαύης...
...Κονσέρβα 250 ml.
Και μέσα τι έχει;
Γάλα αποβουτυρωμένο 75% (προέλευση: ΕΕ), καφές 19% (νερό, εκχύλισμα καφέ, εκχύλισμα καφέ χωρίς καφεΐνη), ζάχαρη, πυκνωτικά: κυτταρίνη, κυτταρίνη γόμα, καραγενάνες, σταθεροποιητής: κιτρικά άλατα καλίου, σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης, άρωμα, αλάτι.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα.
Να το διατηρείτε σωστά δεν είναι δύσκολο
Πριν από το άνοιγμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε αμέσως. Ακόμα καλύτερο όταν είναι κρύο.
Κονσέρβα προς ανακύκλωση...
...Μαρόν γλασέ ολόκληρα sous vide
484 - Συσκευασία: Κουτί 11 Μαρόν με καπάκι χρώματος καφέ
Τα μαρόν γλασέ sous vide μπορούν να διατηρηθούν για αρκετά χρόνια, εφόσον το κουτί δεν έχει ανοιχτεί.
Το βάρος κάθε μαρόν είναι τουλάχιστον 23g.
Συστατικά: μαρόν, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, φυσική γεύση βανίλια
Τα μαρόν γλασέ sous vide μπορούν να διατηρηθούν για αρκετά χρόνια, εφόσον το κουτί δεν έχει...
...Προσφέρουν τόσο γεύση όσο και χρώμα.
Εάν η προσφορά γεύσης στο τελικό τρόφιμο αποδεικνύεται, το καμένο ζάχαρο θα επισημαίνεται ως: «καραμέλα (σιρόπι γλυκόζης, νερό, ζάχαρη) ή (ζάχαρη, νερό)». Εάν προσφέρει μόνο χρώμα, η επισήμανση θα είναι: «χρωστική: E150a».
... αντιπροσωπεύει το ένα τέταρτο του ΑΕΠ με την παραγωγή καφέ, ζάχαρης και μπανάνας, και απασχολεί το 50% του ενεργού πληθυσμού.
Τα ρούμια της Γουατεμάλας έχουν την ιδιαιτερότητα να ωριμάζουν σε υψηλό υψόμετρο στα βουνά. Γενικά αποστάζονται από μελάσα ή μέλι ζαχαροκάλαμου (σιρόπι ζαχαροκάλαμου), αυτά τα ρούμια ωριμάζουν με τη μέθοδο σολέρα.
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα για την παραγωγή ποιοτικών ρουμιών.
«RON» της Γουατεμάλας
Ρούμι μελάσας από τη Γουατεμάλα: απόσταξη στήλης, ηλικίας 2/3 ετών, ωριμασμένο σε βαρέλι από Αμερικανική βελανιδιά πρώην Bourbon.
Η γεύση του είναι μια πρόσκληση σε ένα ταξίδι!
Η Burçak Baharat είναι μια αναγνωρίσιμη τουρκική επιχείρηση με μακρά ιστορία. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εξαγωγή μιας ποικιλίας μπαχαρικών (από 100 γραμμάρια έως 25 κιλά), συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου πιπεριού, του καφέ και των προϊόντων ζαχαροπλαστικής (σαντιγί, κακάο, γλυκιά βανιλίνη, σκόνη ψησίματος, σάλτσα σοκολάτας, ποικιλίες αμύλου), σιρόπι ροδιού, ξίδι μήλου και ξίδι σταφυλιού...