... μας καθοδηγεί στην παραγωγή αυτού του Chardonnay. Από τη συγκομιδή των σταφυλιών μέχρι την οινοποίηση και την ωρίμανση του, όλα γίνονται για να σας εγγυηθούν ένα ποιοτικόκρασί που σέβεται την τυπικότητα της ποικιλίας του.
ΓΕΥΣΗ
Χρώμα: λαμπερό ανοιχτό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες.
Μύτη: λεπτή και έντονη με νότες εσπεριδοειδών και φρέσκων αμυγδάλων.
Γεύση: πλούσια, κρεμώδης και λεπτή με εκλεπτυσμένα αρώματα λευκών σάρκινων φρούτων που ενισχύονται από μια μεταλλική νότα.
Ένα ισορροπημένο και μεταξένιο Chardonnay!
... γεύσεων για τον ουρανίσκο.
Σερβίρισμα κόκκινου κρασιού με κυρίως πιάτο
Πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα κόκκινο κρασί ταιριάζει ιδανικά με κόκκινες κρέατα, μαγειρευτά πιάτα, κρέατα σε γκρατέν, ορισμένα ψάρια, πουλερικά, ντομάτες, πίτσα και πολλά άλλα τρόφιμα. Το κρέας είναι ένα ιδανικό πιάτο για να βγάλετε τις καλύτερες φιάλες σας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Κρέατα όπως η πάπια, το αρνί ή το βοδινό μπορούν να σερβιριστούν με ένα ποιοτικόκρασί Bordeaux για να αναδείξουν τα αρώματα του κρέατος. Η μαγειρεμένη ντομάτα είναι ένα τρόφιμο που ταιριάζει ιδανικά με το κόκκινο κρασί.
... διατηρούνται σε χαμηλή θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης. Ωρίμανση 4 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης, ακολουθεί μια ελαφριά κολλώδης διαδικασία, και το κρασί εμφιαλώνεται γρήγορα για να διατηρήσει τον φρέσκο και φρουτώδη χαρακτήρα του.
... συμπυκνωμένου σιροπιού ζάχαρης από τον μούστο σε χαμηλή θερμοκρασία. Ως εναλλακτική στις τεχνικές αποαλκοολώσεως του κρασιού, η Redux αξιοποιεί και διατηρεί το ποιοτικό δυναμικό του μούστου χάρη στον έλεγχο της διαδικασίας και στις μεμβράνες που χρησιμοποιούνται.
Η παγκόσμια ζήτηση για κρασί με μειωμένο αλκοολικό βαθμό βρίσκει με τη Redux μια ποιοτική λύση.
... στον τόπο, επιλογή), Έλεγχος κρεάτων (κοπή και αποκόκκωση, ταξινόμηση κομματιών, παραγωγή κιμά, παραγωγή λουκάνικων), Έλεγχος κρασιού (εργαστηριακή ανάλυση στα σταφύλια, μούστο και τελικό κρασί).
Τα αναλυτικά όργανα που αναπτύσσει η FOSS βελτιώνουν την κερδοφορία και την ποιότητα των προϊόντων καθώς και την αποδοτικότητα της παραγωγής. Με τη βοήθεια αυτών των φιλικών προς τον χρήστη και ακριβών οργάνων, οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο στη διαδικασία παραγωγής, χρησιμοποιούν τις πρώτες ύλες πιο αποτελεσματικά, παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και βελτιστοποιούν την ασφάλεια των τροφίμων.
... παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στις 12 ετικέτες μας (1 λευκό, 3 ροζέ και 9 κόκκινα) καθώς και στα απεριτίφ μας (παραδοσιακό ραταφιά της περιοχής και κρασί καρυδιού). Διατηρώντας πάντα την αίσθηση της ταπεινότητας και του πάθους, ντύνουμε συνεχώς τη δουλειά μας, καθώς αυτές οι αξίες καθορίζουν την εργασία μας και την προσέγγισή μας.
...BLANC FOUSSY – το ποιοτικό αφρώδες κρασί με τις "Fines Bulles de Touraine" προέρχεται από την κοιλάδα του Λίγηρα, την περιοχή της "Κοιλάδας των Βασιλιάδων". Το Blanc Foussy παρασκευάζεται με προσοχή σύμφωνα με την Παραδοσιακή Μέθοδο της ζύμωσης σε φιάλη, η οποία είναι γνωστή στην Καμπανία ως «Méthode Champenoise». Ένα προϊόν που ξεχωρίζει σαφώς ανάμεσα στον μεγάλο αριθμό των επωνυμιών αφρώδους κρασιού και είναι ηγέτης στην ονομασία Touraine Contrôlée.