... αποξηραμένα φρούτα μας με μήλα από την Προβηγκία θα σας γοητεύσουν με την ισορροπία τους ανάμεσα στην οξύτητα, τη γλυκύτητα και την πικάντικη γεύση.
Αρχικά, νιώστε το μήλο να αναπτύσσεται στο στόμα σας, ενισχυμένο από την οξύτητα του φρέσκου χυμού λεμονιού από το Μεντόν; στη συνέχεια, παρατηρήστε τη γλυκιά εξωτική γεύση της καρύδας, για να αφήσετε τελικά χώρο στο τζίντζερ που αναπτύσσεται στο τέλος της γευστικής εμπειρίας.
Τα origin’O μήλου, καρύδας & τζίντζερ θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Αφεθείτε σε αυτήν την μοναδική συνδυαστική γεύση!
... Σεπτεμβρίου έρχονται τα μήλα και οι αχλάδες από το Μονπρές-Σαμπόρ. Τέλος, τα δαμάσκηνα και το ραβέντι από το Σαιντ-Ανιάν-συρ-Σερ.
Μόλις τα φρούτα φτάσουν στο εργαστήριο, τα προετοιμάζουμε ώστε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη φρεσκάδα τους. Ξεκινάμε τον Απρίλιο και τον Μάιο με τις φράουλες, στη συνέχεια το ραβέντι και μετά τα βερίκοκα (που προέρχονται από την εκμετάλλευση Μπρουνέτ κοντά στην...
...Ο πρόγονος του μελοψωμού είναι το μέλι. Αυτό ήταν γνωστό στους αρχαίους Αιγυπτίους και τους Έλληνες. Ο μελοψωμός φέρεται να έχει προέλευση από το Mi-Kong, που σημαίνει κυριολεκτικά “ψωμί με μέλι” στα κινέζικα. Κατά τις σταυροφορίες, οι Δυτικοί τον ανακάλυψαν στην Αγία Γη και έφεραν τη συνταγή μαζί με τα μπαχαρικά.
Σε αυτόν, το μείγμα μπαχαρικών είναι λεπτό και ισορροπημένο: κανέλα, τζίντζερ, γαρίφαλο, κάρδαμο, μάραθο και γλυκάνισο.
Όλα τα μπισκότα μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο, με βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά.
Καθαρό βάρος: 250 γρ / τεμ...