...Η αλμυρή αμυγδαλιά του Σαμανγκάν καλλιεργείται στο Αφγανιστάν. Το ακραίο κλίμα σε αυτή τη χώρα ευνοεί την ανάπτυξη των αμυγδαλιών.
Η υφή της είναι τραγανή και η ελαφρώς αλμυρή γεύση της είναι μοναδική στον κόσμο!
Μπορείτε να καταναλώσετε αυτόν τον ξηρό καρπό ως ορεκτικό συνοδευόμενο από ελιές ή ένα ποτήρι κρασί!
...ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
Γρήγορος καθαριστικός παράγοντας με υψηλή απορρυπαντική ικανότητα για επιφάνειες από πλακάκια, κεραμικά, φυσικές πέτρες, ανασυντεθειμένες πέτρες, μάρμαρο, ασβεστόλιθο, limestone, opus και γρανίτη...
Γενικά, είναι πολύ δραστικός κατά των επίμονων λεκέδων όπως το λάδι, ο καφές, το κρασί... καθώς και τους λιπαρούς λεκέδες από μπάρμπεκιου.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Μπλε υγρό...
...Η διαδικασία ζύμωσης διαρκεί πολύ περισσότερο και γίνεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία από ότι με τον χυμό σταφυλιού. Αυτό διατηρεί τα υγιή συστατικά στον χυμό ροδιού και προσφέρει μια πλούσια και φρουτώδη γεύση και άρωμα. Το ημι-γλυκό κρασί ροδιού NRAN έχει μαρόν χρώμα, ευχάριστα ξινό και αρωματικό άρωμα. Στο στόμα είναι φρουτώδες και εκτενώς πικάντικο. Οι τανίνες είναι ήπιες. Η επίγευση είναι μακράς διάρκειας με πλούσιες γεύσεις μούρων και ροδιού. Το NRAN είναι ένα αναζωογονητικό κρασί κοκτέιλ που σερβίρεται ελαφρώς δροσερό. Συνιστάται να πίνετε το NRAN με μαλακά τυριά, φρούτα και επιδόρπια.
... έλεγχο της ζωτικότητας της ποικιλίας.
την ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: πολύ κοντό κλάδεμα goblet για τον έλεγχο των αποδόσεων.
Συγκομιδή: με το χέρι.
Οινοποίηση:
Παραδοσιακή μέθοδος Beaujolais, ημι-καρβονική,
σε ολόκληρες τσαμπίδες. Εκχύλιση για μέσο όρο 8 ημερών.
Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας:
Ένα κρασί χωρίς φασαρία!
Η μύτη χαρακτηρίζεται από χαρακτηριστικά αρώματα
παιώνιας και κερασιού. Στερεό και σάρκινο στον ουρανίσκο.
Οι τανίνες είναι παρούσες χωρίς να είναι σκληρές.
Η στρογγυλάδα της ποικιλίας αναδεικνύεται εδώ με μεγάλη βάθος.
...Ο Crémant d’Alsace είναι ένα αφρώδες κρασί που παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Μετά από μια πρώτη ζύμωση σε δεξαμενές, το κρασί εμφιαλώνεται για να πραγματοποιηθεί η δεύτερη ζύμωση που θα το κάνει αφρώδες.
Μέση διάρκεια αποθήκευσης σε παλέτες 18 μήνες.
Σερβίρεται ως απεριτίφ ή για ολόκληρο το γεύμα.
Ποικιλίες: 100% Pinot Noir
Βροχοπτώσεις: 550 mm/έτος
Ωρίμανση: 8 έως 9 μήνες σε εκατονταετείς βαρέλια
Αλκοόλ: 12%
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 5-7°C
Διάρκεια φύλαξης: 3 χρόνια...
...Για να παρουσιάσετε μια φιάλη στο τραπέζι σας και να σερβίρετε το κρασί.
Υλικό:
Φυσικό λευκό ξεφλουδισμένο καλάμι + ξύλο
Εξωτερικές διαστάσεις:
26cm x 10cm x 13cm
Προέλευση: Γαλλία...
Ειδικοί στα δώρα επιχειρήσεων υψηλής ποιότητας, η SANKS έχει ως στόχο να ενισχύσει τις επαγγελματικές συνεργασίες υποστηρίζοντας τους πελάτες μας στην επιτυχία των δώρων τους για τις επιχειρήσεις.
Μοναδικά και πρωτότυπα δώρα επιχειρήσεων, ειδικά επιλεγμένα και συσκευασμένα για να γιορτάσουν ειλικρινείς επαγγελματικές σχέσεις.
Βασισμένοι στη Νάντη, τη Λυών, το Επερνέ και το Ελσίνκι, προσφέρουμε τ...
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Ροζέ που αποκτήθηκε μέσω μακράς εκχύλισης.
ΔΕΓΚΑΣΤΙΚΕΣ : Σπάνιο κρασί με μοναδική γεύση.
Η μύτη είναι εκπληκτική, πλούσια και πολύπλοκη με νότες από μικρούς κόκκινους καρπούς και μπαχαρικά. Η λεπτή του γεύση, καλά ισορροπημένη, συνδυάζει φρεσκάδα και κομψότητα.
Είναι ένα κρασί για γεύμα, ταιριάζει τέλεια με λευκά κρέατα και τυριά.
ΜΕΤΑΛΛΙΟ : 1 αστέρι στον Οδηγό Hachette des Vins 2021...
...Καραμέλα Candy: το ανθάκι CBD καραμελωμένο
Ένας μοναδικός γεύση
Μην ανησυχείτε, το ανθάκι CBD Caramel Candy δεν είναι ψημένο. Απλώς η ασυνήθιστη γεύση του προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση στο στόμα και αρώματα καραμελών.
Μπορούμε να του αποδώσουμε ελαφρές ξυλώδεις νότες όπως στο κρασί, και αρώματα που θυμίζουν την καραμέλα της γιαγιάς.
Πού να αγοράσετε το ανθάκι CBD Caramel Candy;
Για να μπορέσετε να...
... 1955, όταν προοριζόταν για τη συσκευασία ενός συγκεκριμένου υγρού: το οξύ των μπαταριών αυτοκινήτων! Η πρώτη χρήση για ένα τρόφιμο έγινε τη δεκαετία του 1960 στις Ηνωμένες Πολιτείες, για γάλα. Το κρασί ακολούθησε γρήγορα, στην Αυστραλία και αργότερα σε άλλες χώρες του κόσμου, κυρίως για τη μαζική εστίαση.
Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1990 για να δούμε τη μαλακή...
...Πόλο 100% βιολογικό βαμβάκι 220g/m² OCS100 ελεγχόμενο από την Ecocert Greenlife (κρασί με χρώμα, μπλε ωκεανός με χρώμα και γαλλικό ναυτικό με χρώμα 80% βιολογικό βαμβάκι και 20% πολυεστέρας OCS Blended ελεγχόμενο από την Ecocert Greenlife; γκρι με χρώμα 70% βιολογικό βαμβάκι και 30% βισκόζη OCS Blended ελεγχόμενο από την Ecocert Greenlife). Γιακάς και κάτω από τα μανίκια σε ριπ 1x1. Πατιλέτα με 3...
...Βυθίστε ένα τυρί Mont d'Or που είναι ακόμα μέσα στη συσκευασία του σε κρύο νερό για δεκαπέντε λεπτά.
· Κάντε μια τρύπα αρκετών εκατοστών σε διάμετρο στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα του.
· Μια άλλη μέθοδος: περιβάλλετε το κουτί Mont d'Or με ένα φύλλο αλουμινόχαρτου αφού έχετε κάνει μια τρύπα στο κέντρο του.
· Σε και τις δύο περιπτώσεις, ρίξτε ξηρό λευκό κρασί Jura στην τρύπα.
...Ροζέ κρασί ήσυχο. Παρασκευάζεται αποκλειστικά στα Riceys και μόνο τα καλύτερα χρόνια; Αυτή η κοινότητα διαθέτει την πιο εκτενή αμπελουργική έκταση σε όλη την Καμπανία (866 εκτάρια) και είναι η μόνη που διαθέτει τις 3 ελεγχόμενες ονομασίες προέλευσης της Καμπανίας.
... πραγματικά ξεχωριστό.
2. Χρηστικότητα: Οι φελλοί είναι απαραίτητοι για να διατηρούν το κρασί σε καλή κατάσταση. Διατηρούν τα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού, ακόμη και μετά το άνοιγμα. Έτσι, ένας εξατομικευμένος φελλός είναι ένα πρακτικό και χρήσιμο δώρο για όλους τους λάτρεις του κρασιού.
3. Ανθεκτικότητα: Οι εξατομικευμένοι φελλοί είναι ανθεκτικοί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια.
Εξατομικευμένη παράδοση εντός 10 ημερών.
...Βρισκόμενη στο Nuits Saint-Georges στην Bourgogne Franche-Comté, η Chanussot & Fils SARL είναι ο ειδικός στην κατασκευή ξύλινων κουτιών για κρασί, λικέρ και αποστάγματα. Τα ξύλινα κουτιά μας για κρασί παραδίδονται με παραδοσιακή σήμανση μέσω μεταλλικής μήτρας ή τυπογραφικής σύνθεσης για εξατομίκευση. Κατασκευάζουμε όλα τα κουτιά, τα σετ, τις συσκευασίες και τις προθήκες μας με ή χωρίς σήμανση...
... ή η Brasserie Georges στη Λυών.
Αυτή η τεχνογνωσία εκφράζεται σε διάφορες συνταγές, πολλές και ποικιλόμορφες: μαγειρεμένες με λαρδί, με λίπος πάπιας, με ηλιέλαιο, με λευκό κρασί, και ακόμη και με σαμπάνια!
Από το 2010, έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από καθαρισμένα κρεμμύδια και καθαρισμένες πατάτες, προϊόντα που προορίζονται για εστιατόρια και συλλογικότητες που επιθυμούν ένα ακατέργαστο...
Η Europackwine διαπρέπει στην τέχνη της συσκευασίας αφιερωμένης στον κόσμο του κρασιού, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές προσδοκίες για να γίνει ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση προβάλλει μια εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τοποθετώντας την ικανοποίηση του πελάτη στο επίκεντρο της αποστολής μας.
Εξειδίκευση στη συσκευασία κρασιού
Ως ειδικοί στη συσκευασία για το κρασί...
Παραγωγοί σαμπάνιας εδώ και 3 γενιές, παράγουμε αυτό το εξαιρετικό κρασί που είναι η σαμπάνια. Κάθε μία από τις σαμπάνιες μας έχει τον χρόνο να εκφραστεί πλήρως για να σας προσφέρει την καλύτερη σαμπάνια για όλες σας τις εκδηλώσεις. Ανακαλύψτε στην ιστοσελίδα μας τις διάφορες σαμπάνιες που προσφέρουμε, τις οποίες μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε απευθείας από το κτήμα ή να παραγγείλετε. Κλασικές, DS ή Confidentielles, βρείτε τη σαμπάνια που σας ταιριάζει για να σας συνοδεύσει από το απεριτίφ μέχρι το επιδόρπιο!
... εργασίας αλλά όχι μόνο... IDEGO, το πρακτορείο σας για οινολογικές δραστηριότητες, σας προσφέρει λύσεις γύρω από το "let motiv" που ακολουθεί: το κρασί και η γαστρονομία ως φορείς συναισθημάτων και επικοινωνίας! Παροχέας οινολογικών/εκδηλώσεων στη Λυών ή οινοτουρισμός στο Μποζολέ/Κοιλάδα του Ροδανού/Βουργουνδία, διαθέτουμε διάφορες οντότητες για να καλύψουμε κάθε σας αίτημα! Η έξυπνη συμβουλή του IDEGO: Οι περισσότερες από τις οινολογικές μας δραστηριότητες έρχονται σε εσάς... Στη Λυών, στη Ροδανού Άλπεις ή αλλού στη Γαλλία! Εμπιστευθείτε μας ένα έργο, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!
... πελάτες της. Μια προσεκτική συνεργασία μεταξύ του τυποποιητή, του οινολόγου και του αμπελουργού προσφέρει μια εξατομικευμένη υπηρεσία και βελτιστοποίηση των αναγκών κάθε οινοποιείου.
Τα προϊόντα από 28 έως 820 L κατασκευάζονται με προσαρμοσμένες θερμάνσεις, για κάθε χώρα, κάθε περιοχή: κάθε κρασί έχει το βαρέλι του.
Ο τομέας MULLER-KOEBERLE υπήρξε ένα από τα πρώτα οινοποιεία της Αλσατίας. Σήμερα, εκμεταλλευόμαστε περισσότερα από 27 εκτάρια αμπελώνων για να προσφέρουμε πολλές γκάμες κρασιών, όπως τα παραδοσιακά της Αλσατίας, τα φρουτώδη κρασιά, τα κρασιά από το Terroir, τα κρασιά Prestige και Grand Cru, καθώς και τις καθυστερημένες συγκομιδές, το λευκό και ροζέ κρασί Crémant.
Προσφέρουμε επίσης δωμάτια φιλοξενίας στην καρδιά του αμπελώνα της Αλσατίας, στην οδό των κρασιών.
... μοναδικές επιλογές. Το στυλ των κρασιών Bollinger βασίζεται κυρίως στο Pinot Noir, του οποίου η επιχείρηση εκμεταλλεύεται πολλές εκτάσεις, διότι ένα μεγάλο κρασί είναι πρώτα απ' όλα η έκφραση του καλύτερου ενός terroir.