...Φέτες βιολογικού μαύρου ραπανάκι, κουρκουμάς και 5 μούρα; μαριναρισμένα σε μια παραδοσιακή άλμη. Το προϊόν πωλείται σε πακέτο των 12 βάζων; προσφορά που προορίζεται για επαγγελματίες.
Οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται στην Île-de-France από λαχανικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.
Καθαρό βάρος: 220g
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 110g
Συνολικό μικτό βάρος: 5 kg...
... ένα εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας. Πάνω από 8.000 συστήματα LUTETIA έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως για την εκτέλεση διαδικασιών απόψυξης, αλατίσματος, φάσης, θερμικής επεξεργασίας, ξήρανσης και καπνίσματος, ψύξης και κρυογενετικής. Η LUTETIA αναπτύσσει τεχνολογικές διαδικασίες για όλες τις παραγωγές σας: Χοιρινές αλλαντικές (μαγειρεμένος ζαμπόν, μπέικον, πατέ), Ξηρές αλλαντικές (κόππα, ξηρό ζαμπόν, ξηρό λουκάνικο, Κοβούργο), Μαριναρισμέναπροϊόντα, Επεξεργασμένα προϊόντα πουλερικών (ζαμπόν πουλερικών, νάγκετς), Ψητά και καπνιστά κοτόπουλα, Θαλάσσια προϊόντα (σολομός, κεφαλόποδα).
Η μονάδα παραγωγής ANTARTIC II INGRÉDIENTS ιδρύθηκε το 2002 για την προμήθεια Τεχνολογικών Μιγμάτων στη βιομηχανία τροφίμων: επικάλυψη, αλλαντικά (μαριναρισμέναπροϊόντα, μαγειρεμένα αλλαντικά, ωμά αλλαντικά, ξηρά αλλαντικά), ζελέ, μαρινάδες, σάλτσες και βάσεις σάλτσας, αρώματα, αρώματα για σνακ, φυσικά αρώματα, καρυκεύματα για λουκάνικα και merguez, μαγειρικές βοήθειες, εθνοτικά προϊόντα και μια...
Τα ιδρύματα Simon-Dutriaux, που βρίσκονται κοντά στο Lens στο Pas-de-Calais, είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εταιρειών: της Simon, που ιδρύθηκε το 1886 και αρχικά ειδικευόταν σε μαριναρισμέναπροϊόντα, και της Dutriaux, που ιδρύθηκε το 1935 και επικεντρωνόταν στο καπνίσμα ψαριών. Ενταχθήκαμε στην ομάδα Floridienne το 2008. Αυτή η βελγική εταιρεία κατέχει σήμερα ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό...