...Το βιολογικό κόκκινο λάχανο, με το λατινικό του όνομα Brassica Oleracea, ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών. Κατά την παραλαβή στο εργοστάσιο, τα κόκκινα λάχανα θα πλυθούν, θα κοπούν, θα μπλανσαριστούν και στη συνέχεια θα καταψυχθούν IQF.
Κόκκινο λάχανο από βιολογική γεωργία: 100%
Συνολική ενέργεια: 32,8 Kcal 138 kJ
Διαιτητικές ίνες: 2,3 g
Πρωτεΐνες: 1,61 g
Αλάτι: 0,04 g...
Με τοπική παρουσία στο νότο της Γαλλίας, ο Όμιλος Rivière, εδώ και 3 γενιές, φαντάζεται και δημιουργεί γευστικά και καινοτόμα έτοιμα φαγητά, βασισμένα σε παραδοσιακές γαλλικές συνταγές. Οι συνταγές του είναι φτιαγμένες από φυσικά συστατικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές γεύσεις.
Μέσω των εμπορικών του σημάτων, ο Όμιλος Rivière δείχνει τη δέσμευσή του στην ποιότητα των πρ...
Η Barbarie Palox είναι μια γαλλική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή palox, ξύλινων κιβωτίων αφιερωμένων στην αποθήκευση γεωργικών συγκομιδών.
Αυτά τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες των αγροτών αλλά και των συνεταιρισμών, των αποθηκευτών συσκευαστών και πιθανών βιομηχανικών μετατροπών.
Με palox που κυμαίνονται από 200 κιλά έως 2 τόνους χωρητικότητας, ξέρουμε να προσαρμοζόμ...
Από το 2013, η EBBO FOOD CONSULTANT είναι ο ειδικός στη δρέσουσα πόχευση για μπισκοτοποιία και ζαχαροπλαστική. Οι μόνες δρέσουσες στην αγορά που είναι εξοπλισμένες με την 3D, το διάφραγμα για ζύμες με πολλές ενσωματώσεις, γκιλοτίνα για τα μπισκότα co-extrudés και πολλές άλλες τεχνολογίες. Προμηθευτής μηχανών για τις αλμυρές και γλυκές εφαρμογές σας εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Η ομάδα μας από συμβούλ...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...Απαραίτητα στοιχεία της παραδοσιακής κινέζικης κουζίνας, τα κινέζικα μας ζυμαρικά με χοιρινό και λάχανο παρασκευάζονται από αλεύρι σίτου και γεμίζονται με κιμά χοιρινού.
Σερβίρετε με ένα μείγμα σόγιας και βαλσάμικου ξυδιού. Μπορείτε επίσης να τα απολαύσετε βουτώντας τα σε πικάντικη σάλτσα, γλυκόξινη ή γλυκιά σάλτσα σόγιας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Καθαρό βάρος σακούλας: 400g
Τεμάχια ανά...
...Ταξινόμηση και βαθμονόμηση προϊόντων όπως φράουλες/λεμόνια/λάχανο λουλουδιών με 4 μεγέθη. Κινητό προϊόν χάρη στα 4 αφαιρούμενα πόδια του.
Η δονητική μονάδα έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει μικρές ζημιές προϊόντων και να επιτρέπει την ιδανική κατανομή των προϊόντων.
Ένας χοανός κάτω από το δονητικό στοιχείο είναι ρυθμιζόμενος για να προσαρμόζεται σε 4 διαμετρήματα των προϊόντων σας.
Από το 2019, η εταιρεία TGN 409 ειδικεύεται στην κατασκευή κοσμημάτων 18k για τη Γαλλία και την εξαγωγή που απευθύνονται στους επαγγελματίες της κοσμηματοποιίας και της υψηλής κοσμηματοποιίας. Τα κοσμήματα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία.
- Γραφείο 3D ανάπτυξης
- Σχεδίαση
- 3D εκτύπωση
- Κατασκευή κοσμημάτων – Στερέωση
Η TGN 409 διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας: από...
...AOC Riesling Alsace domaine Klein
Ξηρός, Φρουτώδης, Μεταλλικός
Στο μάτι: Απαλό κίτρινο, με πράσινες και λαμπερές ανταύγειες, τονίζει τη χαρακτηριστική του φρεσκάδα.
Στη μύτη: Ανθισμένες νότες εσπεριδοειδών, λεπτές αρωματικές νότες λεμονιού, μεταλλικές αποχρώσεις.
Στο στόμα: Μια κυρίαρχη οξύτητα που δίνει σε αυτό το κρασί έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα και μια μεταλλική έκφραση.
Τέλεια συνοδεία: Σαλάτα λάχανο, Φιλέτο από λούτσο, Φιλέτο μπακαλιάρου με ατμισμένα λαχανικά.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8 έως 10°C
Συντήρηση, παλαίωση: 5 έως 7 χρόνια...
... ανθρώπους! Τα ζυμωμένα τρόφιμα όπως το γιαούρτι, το τυρί, τα ζυμωμένα λαχανικά όπως το λάχανο ή το ψωμί με προζύμι τα περιέχουν. Το ζυμωμένο γάλα είναι επίσης πολύ πλούσιο σε αυτά.
Αναβιωμένα Λακτοβάκιλλα και Βιοφιδόβακτήρια: 24 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 δισεκατομμύρια
- Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 δισεκατομμύρια
- Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 δισεκατομμύρια
- Βιταμίνη B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
... πολλά άλλα προϊόντα όπως το λάχανο, το τζίντζερ, τα φασόλια, οι αφρικανικές μελιτζάνες, οι πιπεριές...
Διαθέτουμε μεγάλες γεωργικές εκτάσεις και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις αιτήσεις σας για προϊόντα που καλλιεργούνται αποκλειστικά σύμφωνα με τις βιολογικές προδιαγραφές. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε φυτοφάρμακα, ούτε χημικά λιπάσματα και ούτε ΓΤΟ. Θα χαρούμε να δημιουργήσουμε μια εμπορική συνεργασία μαζί σας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών σας.
Με εκτίμηση,
Mexotique...
Η εταιρεία FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, που ιδρύθηκε το 1992, κατασκευάζει και εισάγει τρόφιμα από την Ανατολική Ευρώπη. Ειδικευόμαστε σε παραδοσιακά αλλαντικά χωρίς χημικά συστατικά και στην παραγωγή φύλλων ζύμης (kore-yufka), μια ποικιλία φύλλου μπακλαβά. Η FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES εισάγει και διανέμει επίσης κάθε είδους τρόφιμα από τις χώρες των Βαλκανίων: καφές Minas, ajvar, lutenica, τουρσί λάχανο, ψητές πιπεριές, Vegeta, Argeta… Σαλάμι κοτόπουλου, λουκάνικα βοδινού, καπνιστό χοιρινό φιλέτο, καπνιστό βοδινό κρέας, σούπες, τυριά, φέτα, διάφορα μπισκότα…...
Η εταιρεία PRIMEURS DE SAINT MALO είναι εξειδικευμένη και αναγνωρισμένη ως διανομέας και εξαγωγέας φρούτων και λαχανικών: καρότο, λάχανο, ντομάτα, αγκινάρα, πράσο, μπρόκολο, ραπανάκι, πατάτα, φράουλα, σέλινο ρίζας, βιολογικά λαχανικά, μίνι λαχανικά και άλλα. Η Primeurs de Saint Malo είναι μια εταιρεία αποστολής φρέσκων λαχανικών που βρίσκεται στην καρδιά περιοχών παραγωγής αναγνωρισμένων για τον...
... όλες τις απαιτήσεις, τηρώντας τις ισχύουσες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Ο επαγγελματισμός όλου του προσωπικού μας είναι η βάση της φήμης της εταιρείας μας. Η γκάμα μας είναι η εξής: πράσο, πράσινο λάχανο, μπρόκολο, σέλινο ρίζας, σέλινο κλαριού, κατσαρός μαϊντανός, ρομανέσκο λάχανο, κουνουπίδι, λευκό/κόκκινο λάχανο, ραπανάκι, πλυμένη καρότο, άμμο καρότο, πανασέ, μάραθο, φρέσκες πατάτες... Νέα προσφορά 2016: σακουλάκι φρέσκων πατατών για μικροκύματα.
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.