Μέσω της εταιρείας LIMOUZI SAVEURS, το πάθος μας είναι να σας κάνουμε να ανακαλύψετε τα θαύματα του εδάφους του Corrèze, φαντάζοντας συνταγές ικανές να σας εκπλήξουν και να σας ευχαριστήσουν. Πάντα σε αναζήτηση καινοτομιών, θέτουμε τη γνώση μας στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εκλεπτυσμένα και νόστιμα προϊόντα.
Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας να παρασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα στο ...
... σοκολάτα. Η προέλευσή της προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestlé στην Ελβετία. Στη δεκαετία του 1930, η εταιρεία ήθελε να εκμεταλλευτεί ένα πλεόνασμα βουτύρου κακάο που χρησιμοποιούνταν για την παραγωγή παραδοσιακής σοκολάτας, αντί να το σπαταλήσει. Η λευκή σοκολάτα μπορεί να απολαυθεί όπως είναι σε σοκολατένιες μπάρες, σε σκόνη σοκολάτας ή να χρησιμοποιηθεί στη ζαχαροπλαστική.
Τα πλεονεκτήματα της λευκής σοκολάτας
Συχνά συνδέουμε τη λευκή σοκολάτα με μια μικρή αναδρομική απόλαυση γεμάτη ζάχαρη. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις κοινές αντιλήψεις, η λευκή σοκολάτα μπορεί να προσφέρει οφέλη.
... σοκολάτας, κακάου και καβουρδισμένων ξηρών καρπών, προσδίδοντάς του ένα απαράμιλλο στυλ γεμάτο στρογγυλάδα. Ένας απόλυτος θησαυρός που μπορεί να εκτιμηθεί ως απεριτίφ ή ως επιδόρπιο με ένα κομμάτι σοκολάτας.
Η εταιρεία: Γεννημένος το 1894 σε μια οικογένεια παραγωγών σάκε, ο Masataka Taketsuru θεωρείται σήμερα ο πατέρας του ιαπωνικού ουίσκι. Μετά από εκπαίδευση ως χημικός, προσλαμβάνεται από την...
... στο κατάστημα, παραγγελίες και κρατήσεις.
Κύριες δραστηριότητες: σοκολατοποιία, ζαχαροπλαστική, γλυκά, μπισκότα, παγωτοπωλείο και catering.
Βραβεία στη σοκολατοποιία και ζαχαροπλαστική.
Συνεργασίες: Too Good To Go, Deliver, UberEats, Le Voyage à Nantes, σαλόνια σοκολάτας. Σχετική εταιρεία: Carli Traiteur.
... συστήματα για γαλακτοκομικά προϊόντα (παρασκευή για σαντιγί, για μους σοκολάτας, για milk shake κ.λπ.)
- Λειτουργικά συστήματα για επικάλυψη και γαρνιτούρες
Η Caragum International® έχει λανσάρει τη διαίρεση καλλυντικών της μέσω του POLYNAT®T11, ενός 100% φυτικού συστατικού. Πιστοποιημένο COSMOS, αυτό το συστατικό θα επιτρέψει στους διαμορφωτές να ανταποκριθούν στις επιθυμίες των καταναλωτών που επιθυμούν περισσότερη φυσικότητα στα προϊόντα και μειωμένες λίστες INCI.
Καλώς ήρθατε στον σοκολατένιο κόσμο της chocolaterie Peromet, του γευστικού σας συνεργάτη για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις! Η εταιρεία μας διατηρεί την παραδοσιακή τέχνη της σοκολάτας προσφέροντας νόστιμες και υψηλής ποιότητας δημιουργίες για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.
Η chocolaterie Peromet σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα από χειροποίητα προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και...
Η BACCHUS ROSSA IMPORT είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα τη Γαλλία, που ειδικεύεται στην πώληση προϊόντων FMCG, τόσο τροφίμων όσο και μη τροφίμων, ιδιαίτερα λαχανικών, ποτών, γλυκών και σοκολάτας, κρεάτων, ποτών, καλλυντικών και άλλων προϊόντων.
Τα κύρια προϊόντα μας είναι το ηλιέλαιο και η μουστάρδα.
Στο χαρτοφυλάκιό μας, διαθέτουμε πολλά είδη:
- Τρόφιμα: Λαχανικά, ηλιέλαιο, μουστάρδα...
... εύκολα ορατό στις μηχανές αναζήτησης. Έχουμε την εμπειρία να δουλεύουμε για πολλές επαγγελματικές κατηγορίες και να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, σαν καμέλεον. Ορίστε μερικά παραδείγματα: BtoB: Χονδρέμπορος λουλουδιών και φυτών (e-commerce), Κατασκευαστής οσμωτικών συστημάτων, Μεσιτική εταιρεία, Κατασκευαστής επιγραφών, Κέντρο εκπαίδευσης, ... BtoC: Εκθέσεις (ακινήτων, σοκολάτας, φοιτητών...
Η CRIOLLO CHOCOLATIER είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία σοκολάτας. Η εταιρεία παράγει μια ευρεία γκάμα χειροποίητης σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας.
... τις τρέχουσες τάσεις και τις επιθυμίες των δημιουργών μας. Να προσφέρουμε σοκολάτες για όλες τις περιστάσεις, τις επιθυμίες ή για κάθε προσοχή που ομορφαίνει τη ζωή. Το Παρίσι Σοκολάτα γεννήθηκε από την επιθυμία να ανοίξει προς το ευρύ κοινό μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1951 υπό την οντότητα Nougalet, εκμεταλλευόμενη έτσι μια μοναδική τεχνογνωσία άνω των 60 ετών, με παραδοσιακές μεθόδους και μια επιλογή από τα καλύτερα υλικά. Το Παρίσι Σοκολάτα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τέλεια συμβίωση μεταξύ της παραδοσιακής τέχνης και των επιθυμιών των δημιουργών μας.
Η εταιρείασοκολάτας ιδρύθηκε το 1994 από τον Vincent Puyuelo στην Τουλούζη. Το πάθος και η τεχνογνωσία της Isabelle και του Vincent Puyuelo είναι στην υπηρεσία της γλυκιάς σας επιθυμίας!
Παράγουμε μπροστά στους πελάτες μας στα καταστήματα-εργαστήρια μας τις πλάκες σοκολάτας, τα fudge, τους πίνακες σοκολάτας, τις γιγάντιες Orangettes, τους βραχίονες πραλίνας και τα καλούπια σοκολάτας.
Ξεκινάμε την παραγωγή μιας σειράς ξηρών καρπών καλυμμένων με σοκολάτα τον Νοέμβριο στο νέο κατάστημα 9 rue du Taur.
Η εταιρεία MAX VAUCHE CHOCOLATIER είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων με βάση τη σοκολάτα. Από την ιστορία της σοκολάτας μέχρι τη γευστική της απόλαυση, η σοκολατοποιία Max Vauché συμβολίζει από μόνη της τον πολιτισμό της σοκολάτας. Το 2003, ο Max Vauché γίνεται Μάστερ Τέχνης σοκολατοποιός. Από την 1η Αυγούστου 2008, ο Max Vauché διευρύνει την τεχνογνωσία του...
... Ελεφαντοστού, επιτρέποντας την παρακολούθηση του κακάου από τη συγκομιδή του μέχρι την επεξεργασία του. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία DIPA έχει την έδρα της στην ιστορική έδρα του ομίλου Cémoi, στην Περπινιάν.
Η εταιρεία DIPA είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός στη Γαλλία και ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός στην Ευρώπη βιομηχανικών προϊόντων. Αυτή η εταιρεία απασχολεί περίπου 200 άτομα, με τζίρο που ξεπέρασε τα 390 εκατομμύρια ευρώ το 2011.
... εμπορικών σημάτων: F. Marion Chocolatier και F. Marion Confiseur. Η France Marion εργάζεται επίσης για βιομηχανίες και με εμπορικά σήματα. Γι' αυτό διαθέτει ένα σύγχρονα εκσυγχρονισμένο εργαλείο παραγωγής, καθώς και καταρτισμένο και κινητοποιημένο προσωπικό. Σας προτείνει εδώ τα καλύτερα προϊόντα της: καλούπια σοκολάτας (μπουκίτσες, κομμάτια και αμμονίτες), τουρμπινάτες σοκολάτες (ελαιόλαδα και καλαδές), φρουτένιες πάστες.
Η οικογενειακή εταιρεία Patrelle υπάρχει τώρα για περισσότερα από ενάμιση αιώνα. Στην αρχή αυτής της επιχείρησης υπήρχε μόνο ένα προϊόν: το άρωμα Patrelle. Σήμερα, η Patrelle έχει αναπτυχθεί σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: τα αρώματα πάντα (άρωμα Patrelle, βαλσάμικο, μπάρμπεκιου, βοδινό) αλλά και οι σάλτσες φρούτων (βατόμουρα, φράουλες, κόκκινα φρούτα, βερίκοκα, μαύρη σταφίδα, βερίκοκα-μανγκό) και σοκολάτας.
... να εξυπηρετήσει τους πελάτες του Καναδά, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού. Οι δραστηριότητες της Chocmod Canada ξεκίνησαν επίσημα τον Απρίλιο του 2011.
Γαλλικός σοκολατοποιός-καραμελοποιός που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή τρούφας σοκολάτας σε περισσότερες από 45 χώρες σε 5 ηπείρους. Η επιχείρηση είναι άλλωστε γνωστή και αναγνωρίσιμη με το εμπορικό της σήμα «Truffettes de France».
Η JOCK είναι μια εταιρεία από το Μπορντό που ειδικεύεται στην παραγωγή επιδορπίων σε σκόνη. Η JOCK σας προσφέρει έτοιμες ζύμες για επιδόρπια και παρασκευές επιδορπίων όπως κρέμες σοκολάτας. Η JOCK διαθέτει την τεχνογνωσία και την μεγάλη εμπειρία της για να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η εταιρεία Confiserie Azuréenne ειδικεύεται στην παραγωγή κακάου, σοκολάτας και ζαχαρωτών προϊόντων. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν συγκεκριμένα γλασαρισμένα κάστανα, κρέμα κάστανου και παγωτό με βάση το κάστανο.
Από το 1882, η εταιρεία Weiss είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της γαλλικής σοκολατοποιίας. Είναι ένας από τους τελευταίους σοκολατοποιούς που επεξεργάζονται τον κακάο και τον μετατρέπουν σε σοκολάτες, καραμέλες και μπάρες σοκολάτας. Διαπρέπει στη σύνθεση και τον συνδυασμό κόκκων από διάφορες προελεύσεις. Η Weiss εγγυάται τη χρήση συστατικών από τις πιο ευγενείς περιοχές χωρίς χρωστικές ή...