Προμηθευτής νέων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων της μάρκας Eumo και άλλων.
Ειδικευόμαστε στην προμήθεια ηλεκτρονικών προϊόντων, ανακαλύψτε τα κορυφαία μας προϊόντα όπως έξυπνα ρολόγια, ασύρματα ακουστικά, ηχεία Bluetooth, ενσωματωμένες κάμερες, ασύρματα ακουστικά, ταμπλέτες αφής.
Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο ανεξάρτητων διανομέων...
...ORIGINE - TERROIR
Vin rouge Médoc Cru Bourgeois
Pontet Barrail βρίσκεται στην κοινότητα του Bégadan και ανήκει στην οικογένεια Bibey από το 1970. Ο γιος, Jérôme, ανέλαβε τα ηνία το 2002 και συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση της φήμης και της ποιότητας των κρασιών του. Η οικογενειακή εργασία που πραγματοποιείται στο αμπέλι του Château έχει επιβραβευτεί με την ονομασία «Cru Bourgeois», που το...
... Αυστρίας Φραντς-Ιωσήφ, στη Βιέννη, μερικούς αιώνες αργότερα. Από το 1945, το κτήμα, με το υπέροχο μεσαιωνικό του κάστρο, είναι στα χέρια της οικογένειας Cruse, η οποία το διαχειρίζεται με πάθος. Υπό την καθοδήγηση του Λιονέλ Κρουζ, το κάστρο ανακαινίζεται, οι εγκαταστάσεις εκσυγχρονίζονται και ο αμπελώνας ξαναφυτεύεται. Από το 1998, χάρη στις επενδύσεις που πραγματοποίησε ο γιος του, Εμμανουήλ...
Καλώς ήρθατε στην StepArt, όπου κάθε t-shirt αφηγείται μια ιστορία, όπου κάθε αξεσουάρ είναι ένα έργο τέχνης από μόνο του. Η ιστορία μας είναι αυτή δύο παιδικών φίλων, ενωμένων από ένα κοινό πάθος: να δημιουργήσουν μια μάρκα που γιορτάζει τη καλλιτεχνική ποικιλία και την ατομική έκφραση.
Στην StepArt, πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας. Γι' αυτό συνεργαζόμαστε με καλλιτέχνες από ποικίλους γραφ...
...Βάζοντας σε σκληρή δοκιμασία τα νεύρα των γονιών, αυτή η κρίση συχνά φέρνει στην επιφάνεια συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια και οι πιο φυσιολογικές ανησυχίες εκφράζονται συχνά με ερωτήσεις όπως: τι κάνει η κόρη μου; βγαίνει; Τι κάνει ο γιος μου στον ελεύθερο χρόνο του; Ποιον συναναστρέφεται και έχει αλλάξει τόσο πολύ; Οι βαθμοί του έχουν πέσει, χτυπήματα πορτών, φωνές, τιμωρίες κ.λπ. τίποτα δεν λειτουργεί, γίνεται κόλαση.
Τι να κάνουμε μπροστά σε αυτό το πρόβλημα;...
...Αιθέρια έλαια παλμαρόζα, μικρού καρπού και κανέλας. Ένα έντονο μείγμα με αντιμυκητιασικές, επουλωτικές και τονωτικές ιδιότητες.
Δεν χρειάζεται πια να επιλέξετε ανάμεσα στη ζωή του αθλητή και τη νυχτερινή ζωή. Το φυσικά κομψό και πικάντικο σαπούνι, ο Κακός Γιος, σας εξασφαλίζει τη σωστή στάση.
Διαστάσεις: 8,5 εκ. x 5,5 εκ.
Καθαρό βάρος: 100 γρ.
Όγκος: 100 γρ.
LE VIN EMOI, που βρίσκεται στο Maine-et-Loire, είναι χονδρέμπορος κρασιών και μπυρών. Επιλέγουμε για εσάς μια γκάμα ποιοτικών κρασιών από τις όμορφες αμπελουργικές περιοχές μας. Τα προσφερόμενα κρασιά προέρχονται από την τέχνη ανεξάρτητων οινοπαραγωγών που δεσμεύονται να σας προσφέρουν το καλύτερο.
Τα κρασιά και τα αλκοολούχα ποτά που προσφέρουμε προορίζονται:
- για εστιατόρια
- για κάβες
- για ...
Soline Camart: Μια Γκάμα Προσαρμόσιμων Βραχιολιών για τις Επαγγελματικές σας Ανάγκες
Ανακαλύψτε τη Soline Camart: Ο συνεργάτης σας για προσαρμόσιμα βραχιόλια. Ειδικευόμαστε σε βραχιόλια με προσωπικά μηνύματα και προσφέρουμε μια γκάμα σχεδιασμένη για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες επιχειρήσεων, οργανώσεων εκδηλώσεων, χονδρεμπόρων και μεταπωλητών.
Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για να ενισχύσ...
... φυτοθεραπείας. Τα φαρμακευτικά φυτά και οι ιδιότητές τους δεν έχουν μυστικά για την Claudine. Αλλά η οπτική του Vinh, ταοϊστής από τη γέννηση, γιος και εγ grandson φυτοθεραπευτών από την Κίνα, είναι πρώτα και κύρια ενεργειακή. Μόνο το ζωντανό μπορεί να φέρει ζωή. Δημιουργούν έτσι και οι δύο μια καινοτόμο μέθοδο προσέγγισης της φυτοθεραπείας, όπου η έννοια της ενέργειας είναι κεντρική. Από την...
Το Champagne Morize Père & Fils είναι μια αμπελουργική επιχείρηση που χρονολογείται από το 1830, με περισσότερες από τρεις γενιές παραγωγών-χειριστών. Ο τομέας βρίσκεται σε ένα γραφικό χωριό, Les Riceys, μια εξαιρετική περιοχή της Côte des Bar, της μεγαλύτερης περιοχής της Champagne, που βρίσκεται νότια του τμήματος Aube, γνωστή για τις τρεις ονομασίες της:
CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX C...
Ο Roger Sarret, γιος αρτοποιού, παράγει μπισκότα, προσφέροντας κυρίως μια ξεχασμένη αίσθηση, μια απόλαυση πριν από τα χρόνια στέρησης, επαναμάθαινε και τολμά να απολαμβάνει ξανά αυτές τις μικρές καθημερινές χαρές. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι ακόμα εδώ, η πελατεία του, πιστή στην ποιότητα, έχει αναπτυχθεί και η παραδοσιακή παραγωγή έχει ενισχυθεί χωρίς να χάσει τα κριτήρια ποιότητας. Σήμερα...
Επαγγελματίας μελισσοκόμος εδώ και πάνω από 15 χρόνια, γιος και εγ grandson μελισσοκόμου, συνεχίζω μια ιστορία που κρατάει πάνω από 70 χρόνια, βασισμένη στον σεβασμό προς τις μέλισσες, τα προϊόντα και τη μετάδοση γνώσεων.
Η εκμετάλλευσή μας, που βρίσκεται στην καρδιά του Μαζίφ των Μονεντιέρ (στην Κορέζ), προσφέρει στις μέλισσές μας ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
Αυτά τα τοπία μεσαίων βουνών...
... τη vision τους και την αγάπη τους για το κρασί. Σήμερα, ο γιος τους, Jean-Louis BOSSARD, είναι στο τιμόνι του κτήματος από το 2007, διατηρώντας με επιτυχία την οικογενειακή κληρονομιά.
Το μυστικό μας για την παραγωγή εξαιρετικών Muscadet έγκειται στον συνδυασμό μοναδικών εδαφών, προσεκτικά επιλεγμένων τρύγων και αργών και ελεγχόμενων ζυμώσεων. Αυτοί οι παράγοντες μας επιτρέπουν να δημιουργούμε...
ΚΑΛΑΒΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, 1947 Εκεί είναι που ο Τζουζέπε Μαιζάνο, χρυσοθήρας, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη γη της φωτιάς για την πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Στρασβούργο (Γαλλία). Δύο γενιές αργότερα, ο Πασκουάλε επιθυμεί να αφηγηθεί τις παραδόσεις και τα έθιμα των δύο πολιτισμών του μέσω του Ottomerta’9. Τελευταίος μιας αδελφότητας, γιος ενός αήττητου πατέρα και μιας αθάνατης μητέρας, από μια ιταλική...
Ιδρυμένη το 1980 από τον Alain PEREZ CONDE ως τεχνίτης, η εταιρεία έχει έδρα στην TABANAC και δραστηριοποιείται στη μαρμαροτεχνία και τα δημόσια έργα. Ο γιος του, Jérôme PEREZ CONDE, την εντάχθηκε το 1998 για να αναπτύξει τη δραστηριότητα των δημόσιων έργων. Από τότε, η εταιρεία έχει καταφέρει να εξελίξει τις γνώσεις της για να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών της. Λόγω της εξέλιξης της δραστηριότητάς της, η επιχείρηση έχει αλλάξει το κοινωνικό της καθεστώς και έχει εξελιχθεί σε νομική μορφή ΕΠΕ από την 1η Ιανουαρίου 2007: η ΕΠΕ PEREZ CONDE TP.
Ιδρυμένη το 1955, η Tonnellerie Condachou είναι μία από τις τελευταίες οικογενειακές και ανεξάρτητες τυροκομίες στη Γαλλία. Ο Dominique Condachou διαδέχθηκε τον πατέρα του, Marcel, το 1995. Μετά από σπουδές στη βινολογία-οινολογία και πτυχίο τυροκόμου, ο γιος του, Clément, αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογενειακή επιχείρηση το 2010. Δουλεύουν χέρι-χέρι για να την αναπτύξουν και να διατηρήσουν μια...
... πάθος για την κουζίνα που ο Albert Dupuy κατέθεσε το 1908 την πατέντα του πρώτου φούρνου-καμάρας αερίου, ο οποίος θα γίνει στη συνέχεια το κεντρικό κομμάτι των κουζινών La Cornue. Είναι επίσης από πάθος για την κουζίνα που ο γιος του André Dupuy αποφάσισε, πριν από πενήντα χρόνια, ότι η La Cornue θα αφιερωθεί αποκλειστικά στην αριστεία και θα κατασκευάσει τους πιο όμορφους φούρνους του κόσμου. Έτσι...
Δημιουργημένη πριν από περισσότερα από 20 χρόνια από τον Αντρέ Οαρό, η εταιρεία Αντρέ Πλομπερί - υδραυλικός στην Île-de-France - παραμένει πιστή στις κύριες αξίες της: απαίτηση και σεβασμός για τη σωστή δουλειά. Σήμερα, ο Μιχαήλ, ο γιος του Αντρέ Οαρό, έχει αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, διατηρώντας την ίδια πάθος. Παρέχουμε υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις σας υδραυλικών σε όλη την...
Όταν το 1952, ο Jean Marie DONNADIEU καινοτόμησε επενδύοντας σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, αυτή της συσκευασίας φρούτων και λαχανικών, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι ο γιος του, Jacky DONNADIEU, ο εγγονός του, Claude DONNADIEU και τώρα ακόμα και ο δισέγγονός του, Lucas DONNADIEU, θα συνέχιζαν με τόση αξιοπρέπεια το έργο που ξεκίνησε. Έτσι, σήμερα, οι Εγκαταστάσεις DONNADIEU, που βρίσκονται στην καρδιά...
... διαδικασία οινοποίησης στην συνεταιριστική οινοποιία του χωριού. Με βάση αυτή τη δουλειά ακριβείας στην καλλιέργεια και την αναδιάρθρωση, ο γιος τους, Θιέρι, και η σύζυγός του, Μαρίνα, εγκαθίστανται σε μια υπέροχη ιδιοκτησία 25 εκταρίων (κυρίως φυτεμένη με Muscat). Αξιοποιώντας αυτό το πλεονέκτημα, αποφασίζουν να χτίσουν το δικό τους κελάρι, στο οποίο θα δει το φως της ημέρας ο πρώτος τρύγος το 1996...
... Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, ο γιος του, Ζαν Μπαροννά, αναλαμβάνει την επιχείρηση και αποφασίζει να αναθέσει την καλλιέργεια των αμπελιών τους σε έναν οινοπαραγωγό, προκειμένου να αφιερωθεί αποκλειστικά στην εμπορία του κρασιού. Δίνουν μια πολύ σημαντική ώθηση στην εταιρεία, αρχικά στη Λυών και τη Βιλ φρανς, στη συνέχεια στην περιοχή Ρονα-Άλπ και τελικά σε όλη τη Γαλλία…...
Ιδρυμένη το 1979, η SARL SO.TEC.FLU. (SOciété TEChnique des FLUides) με έδρα το Fontenilles, αναλήφθηκε από τον κ. Jean Claude Impelletieri το 1996, και το 2001 τη διοίκηση ανέλαβε ο γιος του Jean Philippe Impelletieri.
Κεντρικά γραφεία της SOTECFLU
Η εταιρεία, θυγατρική της IMPELLETIERI GESTION, παραμένει σε όλα τα σημεία μια οικογενειακή και ιδιωτική επιχείρηση, ισχυρή λόγω της τεχνογνωσίας...
...Κατασκευαστής ξυλουργικών προϊόντων αλουμινίου από το 1989. Από την ίδρυσή του από τους Raymond και Patrick BOUCHET (πατέρας και γιος), η BATIM'ALU εκπαιδεύει εσωτερικά όλους τους συνεργάτες της.
Από το 1979, ο Max Delcambre ασκεί την τέχνη του στο τομέα της βιομηχανικής μεταλλουργίας και της ψυχρής κάμψης προφίλ. Το 1994, εξαγόρασε μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1956 για να δημιουργήσει την εταιρεία CMDI. Πλέον, ο γιος του, Manu, που έχει εκπαιδευτεί στα ACM, τον υποστηρίζει τεχνικά στην παραγωγή και πραγματοποιεί τις μελέτες σε CAD. Εδραιωμένη στην καρδιά της Ευρώπης, στο Douaisis, η επιχείρησή μας συγκεντρώνει σε ένα καλυμμένο κτίριο 2700 τ.μ. όλες τις υποδομές που απαιτούνται για την εκτέλεση των εργασιών που σχετίζονται με την αρχική μας ειδικότητα: την κάμψη.
Ποιοι είμαστε; ALAZARD, η μικρή φάρμα του Παρισιού: Ο ειδικός σας σε προϊόντα εστίασης στο Ρουνζί. Η ιστορία του παραγωγού γαλακτοκομικών προϊόντων σας στο Ρουνζί, η οικογένεια Ντεσάιγ, ξεκινά το 1935 στις Χάλλες του Παρισιού, όπου ο Μορίς Ντεσάιγ εγκαθιστά την επιχείρησή του ως τυροκόμος. Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο γιος του, επίσης ονομαζόμενος Μορίς, αναλαμβάνει την επιχείρηση και...
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να παραλάβει ένα μπουκέτο λουλούδια ποιότητας στο σπίτι του ή να το στείλει σε κάποιον άλλο για οποιαδήποτε περίσταση, θα επιλέξει φυσικά το MaisonBeaufrere.fr. Ο λόγος είναι απλός: πρόκειται για το πρώτο διαδικτυακό κατάστημα λουλουδιών υψηλής ποιότητας στο Παρίσι, το ταχυδρομικό κατάστημα ενός διακεκριμένου Γάλλου ανθοκόμου, του Gilles Sieg, ο οποίος είναι γιος της υψηλής...
Αν ανατρέξουμε στις ρίζες του οίκου Glandières, θα βρούμε τον Joseph Pagès, ο οποίος ίδρυσε μια δυναστεία μαχαιροποιών στην οδό Valat στο Laguiole. Ο γιος του, Henri Pagès, γεννημένος στις 4 Δεκεμβρίου 1867, ανέλαβε τη συνέχεια και μετέφερε τον οίκο Pagès από την οδό Valat στην οδό Bardière. Έλαβε διάφορες διακρίσεις και μετάλλια σε διάφορες εκθέσεις, κυρίως στον Καναδά το 1900 για το πολύ καινοτόμο έργο του ως τεχνίτης.
Η εταιρεία Prouin είναι αρχικά μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. André PROUIN. Το 1981, ο γιος του Dominique PROUIN εντάσσεται στην εταιρεία, ακολουθούμενος από τον Stéphane το 1986. Από τότε, η εταιρεία προσλαμβάνει τους πρώτους υπαλλήλους της και γίνεται ΕΠΕ το 1996. Η δραστηριότητα διαφοροποιείται και προσανατολίζεται προς τις ιδιωτικές και δημόσιες αγορές, αλλά...
Γιος και εγγονός κρεοπωλή, η εταιρεία LESAGE είναι πρωτίστως η ιστορία μιας οικογένειας που από το 1950 έχει καταφέρει να μεταφέρει την κληρονομιά της, την τεχνογνωσία της και αυτή την επιθυμία να ανακαλύπτει πάντα νέα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Η Lesage και οι γιοί της σήμερα απασχολούν περισσότερους από 100 συνεργάτες που εργάζονται καθημερινά με αυστηρότητα και πάθος για να παράγουν...
Ο Jacques TISSOT δημιούργησε το Domaine του το 1962 με μια κληρονομημένη έκταση από τον πατέρα του, και το πρώτο μπουκάλι κρασιού jaune είδε το φως το 1969, μια μυθική χρονιά. Η εκμετάλλευση εκτείνεται σήμερα σε 30 εκτάρια, κατανεμημένα σε AOC Arbois, Arbois-Pupillin και Côtes du Jura. Γιος αμπελουργού, κατάφερε με τη σύζυγό του Michelle να αναδείξει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των κρασιών του...