...Ρούμι Foursquare 2015 – 8 ετών – Μπουκάλι 0,7 λίτρων
46° | μελάσα Single cask | βαρέλι bourbon | αμερικανική βελανιδιά
Έτος απόσταξης: 2015
Τροπική ωρίμανση 8 ετών | δυναμική 2 μήνες | ηπειρωτική 1 έτος
Προέλευση: Μπαρμπάντος (Δυτικές Ινδίες) Παραγωγός: αποστακτήριο Foursquare
Σημείωση γευσιγνωσίας:
Μύτη: νέο δέρμα και μετά ελαφριά βανίλια
Γεύση: μια ασυνήθιστη αρμονία μεταξύ της στρογγυλότητας...
...Πολύ μεγάλη χρονιά, με μακρά παλαίωση, ωστόσο ήδη απολαμβάνεται πολύ καλά με τα φρούτα και τη φρεσκάδα των νέων κρασιών.
Δημοσίευση: CHÂTEAU HOURBANON
Προέλευση: MÉDOC
Περιοχή: BORDEAUX
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon: 40% / Merlot Noir: 56% / Cabernet Franc: 4%
Τρόπος καλλιέργειας: Βιολογικός
Χαρακτήρας: ισχυρός
Περιεκτικότητα: 75cl
Έτος παραγωγής: 2015
Βάρος: 1 kg...
... μόνο μια γραμμή: αυτή με το όνομά του. Αυτό έγινε πραγματικότητα το 2015, έτος κατά το οποίο άρχισε να εκμεταλλεύεται τα 17 εκτάρια αμπελιών του. Η μετάβαση προς τη βιολογική γεωργία έχει ξεκινήσει και ευθυγραμμίζεται με τις αρχές που ήδη έχουν ενσωματωθεί στη δουλειά που γίνεται στο κτήμα: εγχώριες ζύμες, ελάχιστη παρέμβαση κ.λπ. Τα παραγόμενα κρασιά εκφράζουν υπέροχα τον πλούτο των εδαφών του...
...Gerbeur Bt
GERBEUR BT, Έτος2015, Μέγιστο ύψος 1,60 μ., 1000 KG, 1200 ώρες
Νέος τροχός κίνησης και νέος κύλινδρος πιρούνι
Αναθεώρηση και VGP ok, τιμή χωρίς ΦΠΑ
3 μήνες εγγύηση, παράδοση σε όλη τη Γαλλία...
... μας αμπελώνες. Με ελεγχόμενη απόδοση 5 έως 6 τόνων ανά εκτάριο, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί vintage προσφέρει εξαιρετική συγκέντρωση και ποιότητα.
Με περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5% και έτος παραγωγής 2015, ο Gozauri Saperavi είναι έτοιμος να καταναλωθεί τώρα, αλλά υπόσχεται επίσης εξαιρετική δυνατότητα παλαίωσης, βελτιούμενος με την πάροδο των δεκαετιών. Η συνολική παραγωγή περιορίζεται σε 11.000 φιάλες των 0,75 L, καθιστώντας τον μια πολύτιμη απόκτηση για κάθε λάτρη του κρασιού.
Οινοποίηση: Ο Gozauri Saperavi 2015 έχει παρασκευαστεί με ιδιαίτερη προσοχή.
... των ποικιλιών πριν από την ανάμειξη, καθώς και βαρέλια από δρυ
- έναν αποθηκευτικό χώρο με βέλτιστες συνθήκες για τη συντήρηση και την παλαίωση των κρασιών μας
Οι τεχνολογίες MARCEL MEZY έχουν επιτρέψει στον αμπελώνα να αποκτήσει την πιστοποίηση Βιολογικής Γεωργίας από το έτος2015. Ο Marcel MEZY, παθιασμένος με την αμπελουργία, προτιμά μια ποιοτική προσέγγιση στην παραγωγή των κρασιών του.
Προσοχή: η κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, να καταναλώνεται με μέτρο.
Από πολλά χρόνια, η Mecanhor είναι εξειδικευμένη στην πλαστική έγχυση, προσφέρει μια πλήρη υπηρεσία από τον σχεδιασμό (CAD, Στερεογραφία), τα εργαλεία, την κατασκευή (έγχυση, υπερβολική έγχυση), τη συναρμολόγηση μέχρι την παράδοση στους πελάτες. Από το 2015, έτος εξαγοράς της εταιρείας από τη SyrVas, η Mecanhor αναπτύσσεται κυρίως με την απόκτηση της πιστοποίησης ISO 9001-2015. Πέρα από την απλή...