Η ιστορία της ChèvrArdennes ξεκινά τη δεκαετία του '70, με μια καινοτόμο ιδέα: τη δημιουργία ενός πειραματικού εργοστασίου αφιερωμένου στην παραγωγή τυριού από κατσικίσιο γάλα. Στο Μπαστόν, το έργο βλέπει το φως της ημέρας, στην καρδιά των Βελγικών Αρδεννών. Το εργοστάσιο στη συνέχεια αναλαμβάνεται από τη Vache Bleue και επωφελείται από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της οικογένειας Loicq. Το 20...
...Το σαπούνι με γάλα κατσίκας και λεμόνι είναι ένα σαπούνι με 8% λιπαρά, φτιαγμένο από ωμό γάλα κατσίκας και αιθέρια έλαια λεμονιού από την Ιταλία.
Το γάλα κατσίκας περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο και λιπαρά οξέα που βοηθούν στη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος.
Επιπλέον, το γάλα κατσίκας είναι πλούσιο σε βιταμίνες A και C, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του...
...Η Fournipac διατήρησε την ιστορική της εξειδίκευση στην παραγωγή παραγώγων τυριού από κατσικίσιογάλα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει επίσης τη συσκευασία και την περιτύλιξη άλλων προϊόντων όπως σνακ, έτοιμα ασιατικά πιάτα, πρωτεϊνικές πατάτες, γλυκά και μπαχαρικά. Οι συσκευασίες πρώτων υλών πραγματοποιούνται σε διάφορες μορφές και συσκευασίες ανάλογα με τις απαιτήσεις των τελικών πελατών.
Στην καρδιά των Βελγικών Αρδεννών, η Βιολογική Τυροκομία του Βιλσάλμ παράγει νόστιμα βιολογικά τυριά σκληρής υφής: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Εκτός από τα βιολογικά τυριά από γάλα αγελάδας, η Βιολογική Τυροκομία του Βιλσάλμ παράγει τα νόστιμα φρέσκα τυριά από κατσικίσιογάλα με την επωνυμία ChèvrArdennes.