...Η Lumea Fondant είναι εύκολη στην επεξεργασία γιατί είναι μια ελαστική ζαχαρόπαστα και δεν σπάει κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Είναι εύκολη στο ζύμωμα και έχει ευχάριστη γεύση βανίλιας. Είναι ιδανική για να καλύπτει τούρτες και άλλα.
Εκτείνεται καλά και διατηρεί το σχήμα της στην τούρτα όπως απαιτείται. Προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα αμύλου καλαμποκιού, μπορούμε να κάνουμε τη μάζα πιο σφιχτή, έτσι ώστε να γίνει ιδανικό υλικό για φιγούρες.
Μπορείτε να επιλέξετε από 17 έντονες και ζωντανές αποχρώσεις για τις διακοσμήσεις σας σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας.
... διατηρώντας την ίδια γυαλάδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκανάς. Δεν σπάει κατά την κατάψυξη.
Εφαρμογές: Έτοιμο προς χρήση. Λιώνουμε στους 45°/50°C σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων σε λειτουργία απόψυξης. Για βέλτιστη γυαλάδα, ανακατεύουμε πριν από τη χρήση και σουρώνουμε. Απλώνουμε με σπάτουλα λειαίνοντας με μία μόνο κίνηση παλέτας ή ρίχνουμε πάνω στο κατεψυγμένο γλυκό (χωρίς πάγο). Για να...