Τα εργαστήρια Mathé, που συγχωνεύτηκαν με την εταιρεία LOR'N PACK, διαμορφώνουν και κατασκευάζουν μια γκάμα αρωμάτων και φυσικών χρωστικών που προορίζονται για τις βιομηχανίες τροφίμων: παγωτά, ζαχαροπλαστική, γλυκά, ποτά (μπύρες, σιρόπια, αλκοολούχα ποτά, χυμούς), e-liquides (e-cigarettes).
Τα αρώματά μας από λουλούδια, μπαχαρικά, φρούτα και αρωματικά φυτά καθώς και οι χρωστικές μας είναι κατά...
...Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από βλάβες.
Αυτό το λάδι χρησιμοποιείται συνήθως για τηγάνισμα, σοτάρισμα και stir-frying, καθώς μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να διασπαστεί. Το καρυδάτο άρωμα και η γεύση του το καθιστούν μια ευέλικτη επιλογή τόσο για αλμυρά όσο και για γλυκά πιάτα. Το λάδι από φιστίκι χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή μαργαρίνης, ντρέσινγκ σαλάτας και καλλυντικών.
...Hunkar Maraslim 500 γρ Παγωτό Φιστίκι
Βάρος: 500 γραμμάρια
Γεύση: Διακρίνεται από το έντονο και πλούσιο άρωμα φιστικιού. Η κρεμώδης υφή σε συνδυασμό με την πάστα φιστικιού και τα ψίχουλα, εμπλουτίζουν τη γεύση. Με νότες γλυκού και αλμυρού, προσφέρει μια ισορροπημένη γεύση.
Συμβουλές Χρήσης: Το Hunkar Maraslim 500 γρ Παγωτό Φιστίκι είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του φιστικιού. Επίσης...
...Το Τυρί με Φιστίκι από το Bronte είναι ένα πεκορίνο με έντονη γεύση, γλυκαμένο από μπαχαρικά χάρη στον συνδυασμό με το φιστίκι. Αυτό το τυρί είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική και διακριτή γεύση, εμπλουτισμένη με ξηρούς καρπούς που χρησιμοποιούνται από τους πιο παλιούς χρόνους. Ενεργητικό και πλούσιο σε φυτικές ίνες, το φιστίκι ταιριάζει τέλεια με την έντονη γεύση του πεκορίνο, προσφέροντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Η εταιρεία GAZIGNAIRE είναι κατασκευαστής από το 1865 εκχυλισμάτων αρωμάτων και φυσικών ή βιολογικών αρωμάτων, με ειδικότητα την παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, εκχυλισμάτων κακάου, εκχυλισμάτων καφέ και εκχυλισμάτων φασολιών τόκα. Από πάνω από έναν αιώνα, τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στη βιομηχανία αρωμάτων, τη γεωργία-τροφίμων, την κοσμετολογία ή ακόμα και τους...
... γκανάς, γέμιση μακαρόν, ζαχαρωτά, κέικ ταξιδιού, παγωτά και φλάν, μεταξύ άλλων γλυκών.
Συμβουλές από Σεφ: Το Βιολογικό Φυσικό ΆρωμαΦιστίκι είναι συμπυκνωμένο, ρίξτε μερικές σταγόνες ανάλογα με την επιθυμητή δοσολογία και ανακατέψτε με τη βοήθεια των μαλακών σπατουλών μας στις παρασκευές σας. Ενσωματώστε κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Αν η παρασκευή πρέπει να ψηθεί, αυξήστε τη δοσολογία ανάλογα με...
...Δεν είναι απλή πάστα με φιστίκι, αλλά μια παράδοση που γεννιέται από το σκληρό σιτάρι της Σικελίας και από ευνοϊκές περιβαλλοντικές συνθήκες. Η φυσική, αργή ξήρανση της προσφέρει γεύση και άρωμα ανεπανάληπτα. Η χειροποίητη παραγωγή διασφαλίζει την αυθεντικότητα, η χύτευση σε μπρούντζο εξασφαλίζει εξαιρετική διατήρηση κατά το μαγείρεμα και την "πρόσληψη" των σαλτσών. Μόνο σιτηρά από τη Σικελία και φιστίκι υψηλής ποιότητας για να επιτευχθεί μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση, πάντα. Διάφορες μορφές: Μπουσιάτε, Πένες, Κασερέτσε, Ριγκατόνι, Πατσέρι, Φουσλί.
...Ένα από τους υπέροχους και νόστιμους ξηρούς καρπούς που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω εμάς είναι το φιστίκι. Προσφέρουμε τους καλύτερους τύπους και χονδρικές τιμές για φιστίκια. Η πλούσια γεύση και το άρωμα των φιστικιών μπορούν να βρεθούν στους τύπους φιστικιών που εξάγουμε. Εγγυόμαστε ότι θα αποκτήσετε όλα αυτά με εύκολο και πολύ προσιτό τρόπο.
Προσφέρουμε πολλούς τύπους φιστικιών από τους...
...Συστατικά λευκής σοκολάτας (κακάο ελάχιστο 28%). Συστατικά ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη πλήρες, φιστίκια 4%, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, φυσικό άρωμα βανίλιας. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών. Η λευκή σοκολάτα είναι μια γλυκιά λιχουδιά λευκού ελεφαντόδοντου που παράγεται από βούτυρο κακάο. Περιέχει επίσης γαλακτοκομικά προϊόντα, ζάχαρη, λεκιθίνη και αρώματα, αλλά όχι σκόνη κακάο, σε αντίθεση με τις άλλες σοκολάτες.
... με αμύγδαλα που αγοράζονται από την προέλευση, δηλαδή από τις χώρες όπου καλλιεργούνται και επεξεργάζονται (ξεφλουδισμένα, λευκασμένα, συσκευασμένα).
Μπορούμε να προσθέσουμε συστατικά όπως κύβους από γλυκαντικά πορτοκάλια, πάστα σμέουρων, πάστα φιστικιού, κ.λπ.
Ειδικότητες μαρζιπαν:
μαρζιπαν με πορτοκάλι, με άρωμα tutti-frutti, με σμέουρο, με φιστίκι ή και με μόκα.
Το μαρζιπαν μας μπορεί επίσης να παρουσιαστεί σε μορφή θεμάτων, φιγούρων και διακοσμήσεων, σε διάφορες μορφές και χρώματα.
... ηλιόσπορου, σπόρο κολοκύθας κ.λπ.).
- Στους φούρνους αερίου, το αέριο δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με το προϊόν και εξασφαλίζει ότι το προϊόν διαρκεί περισσότερο.
Αυτοί οι φούρνοι έχουν μια διακριτική δυνατότητα να ρυθμίζουν τις θερμοκρασίες κάθε χώρου ψησίματος διαφορετικά, χωρίς να χάνουν τη γεύση και το άρωμα των προϊόντων.
Η ταινία στην οποία στηρίζεται το προϊόν είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. – (AISI 304 CrNi). Είναι δυνατή η ρύθμιση της ταχύτητας κίνησης αυτής της ταινίας ώστε τα ψημένα προϊόντα να είναι συμβατά με τη γεύση της αρμονίας.
...Το σικελικό κανόλο είναι σίγουρα ένα από τα πιο γνωστά, αγαπημένα και κυρίως εξαγόμενα γλυκά σε όλο τον κόσμο. Σύμβολο της τέχνης της ζαχαροπλαστικής του νησιού, είναι μία από τις πιο εκτιμημένες σπεσιαλιτέ της σικελικής ζαχαροπλαστικής. Η βάφλα του κανόλου είναι τραγανή, το εσωτερικό είναι μια γλυκιά αγκαλιά για τον ουρανίσκο, εμπλουτισμένη με γλυκαντικά φρούτα, κομματάκια σοκολάτας, άρωμα βανίλιας και/ή κανέλας.
...Ποικιλίες Τουρκικού Καφέ από το Ταχμίς;
* Τουρκικός Καφές
* Καφές με Φιστίκι
* Καφές με Μαστίχα
* Οθωμανικός Καφές
* Καφές Ντιμπέκ
* Καφές με Φράουλα
* Καφές με Καρδάμωμο
* Καφές με Πορτοκάλι και Σοκολάτα...
... χρωστικές που προέρχονται από ένα βαφικό φυτό, το ινδικό φιστίκι. Προσφέρει μια κρεμώδη αφρό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σώμα και το πρόσωπο. Αφήνει το δέρμα απαλό, προστατευμένο και ενυδατωμένο και περιορίζει τις αισθήσεις τραβήγματος.
Είναι πιστοποιημένο Cosmos Naturel σύμφωνα με το πρότυπο Cosmos από την Ecocert.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
...δημιουργώντας μια τέλεια σύνθεση φρεσκάδας και γλυκύτητας. Ιδανικές για όσους αναζητούν μια φρουτώδη και αρωματική γεύση.
4. Πάστες αμυγδάλου με λεμόνι: με το άρωμα του λεμονιού και τη φρέσκια γεύση του, αυτές οι πάστες προσφέρουν μια ελαφρώς ξινή νότα που ισορροπεί τέλεια τη γλυκύτητα των αμυγδάλων. Είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τα γλυκά με μια ζωντανή και φρέσκια πινελιά.
Αυτές οι παραλλαγές των παστών αμυγδάλου της Alisicily είναι ιδανικές για να συνοδεύσουν το τσάι, τον καφέ ή για μια στιγμή γλυκιάς απόλαυσης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
... είναι η διατροφική, για να εμπλουτίσει με άρωμα, χρώμα και γεύση τις συνταγές του εστιατορίου, ζαχαροπλαστείου ή παγωταρίας σας (το ιρανικό παγωτό με κρέμα σαφράν και φιστίκι ή η κρέμα με σαφράν). Επιπλέον, το σαφράν, χάρη στις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται στον τομέα της κοσμετολογίας και επίσης της φαρμακευτικής, καθώς υπάρχουν πολλές έρευνες που διεξάγονται διεθνώς για να...
... επεξεργασία τους δίνει προτεραιότητα στη φυσικότητα του προϊόντος, χωρίς να κρύβει τη γεύση και την υφή του με την προσθήκη αλατιού ή άλλων ουσιών που μειώνουν τις θρεπτικές και αισθητικές αξίες των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είμαστε καβουρδιστές με δική μας συνταγή, η οποία προσδίδει χαρακτηριστικό χρώμα, γεύση και άρωμα στους φιστίκια μας. Πρέπει να αναφέρουμε ότι το αστέρι προϊόν είναι το φιστίκι...