...Καταγωγή και Ιστορία. Το κρεμμύδι είναι ένα βολβώδες φυτό και συγγενεύει με την καρότο και το πράσο. Αυτά τα φυτά κρεμμυδιού αποθηκεύουν την τροφή σε έναν βολβό, ο οποίος επιβιώνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και είναι επομένως τα πρώτα φυτά που αναδύονται από το έδαφος την άνοιξη. Το φυτό κρεμμυδιού αναπτύσσεται από σπόρους, και το πρώτο έτος σχηματίζεται ο βολβός. Σύμφωνα με γραπτά από την...
Από το 2001, η εταιρεία BHS OLIVES ειδικεύεται στη ζαχαροπλαστική, τη συσκευασία και την εμπορία ελαιολάδων και των παραγώγων τους στην εθνική αγορά και σκοπεύει να συνεχίσει να εξάγει, κάτι που ήταν μία από τις κύριες αποστολές της εταιρείας. Επίσης, δραστηριοποιείται στον τομέα της υπεργολαβίας προσφέροντας την τεχνογνωσία της, τις δυνατότητες αποθήκευσης και το προσωπικό της που διαθέτει μεγάλη...
...Η σεβέτα είναι γνωστή για τη νόστιμη γεύση της, που ταιριάζει εξίσου σε καλοκαιρινές σαλάτες όσο και σε νόστιμα ζεστά πιάτα, και χαρακτηρίζεται από μια έντονη γεύση και άρωμα.
Η σεβέτα συχνά συγχέεται με το φρέσκο κρεμμύδι, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πολύ διαφορετική παραλλαγή. Πράγματι, αυτό το φυτό διακρίνεται χάρη στον υποανάπτυκτο βολβό του, ο οποίος έχει αποκτήσει μια επιμήκη μορφή που τον καθιστά σχεδόν αδιάκριτο από τον μίσχο του.
Τέλος, αυτό το φυτό είναι βρώσιμο την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο (από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο).