Η κρέμα πορτοκαλιού προέρχεται από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο, και αποκτάται μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-καθαρισμός, ζύγιση, ανακύκλωση, ανάμειξη-κοσκίνισμα, παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, που είναι εντελώς φτιαγμένο από φυσικά προϊόντα, απαιτεί την προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και η διατήρηση όλων των υπαρχουσών ιδιοτήτων, βιταμινών, αρωμάτων και φυσικών συστατικών. Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται από ζάχαρη, πορτοκάλι και συστατικά από ελαιόδεντρα, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Η προστιθέμενη ζάχαρη είναι λιγότερο από 10%. Αυτή η κρέμα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του πορτοκαλιού και της "C" βιταμίνης του, καθώς και του ελαιόλαδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες και είναι φτιαγμένο με διαλυτές σε νερό ελαιόλαδες που προκύπτουν από την άλεση. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης, για να διασφαλιστεί το προϊόν.
Πρόκειται για μπύρες που παρασκευάζονται από κριθάρι καλλιεργημένο ανάμεσα στους ελαιώνες μας, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (παρασκευασμένο από την υδατοδιαλυτή μέρος της ελιάς).
Οι μπύρες μας περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) που προέρχονται από τον χυμό ελιάς.
Αυτές είναι χειροποίητες μπύρες φτιαγμένες από κριθάρι που καλλιεργείται στα δικά μας χωράφια, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (φτιαγμένο με το υδατοδιαλυτό μέρος του χυμού ελιάς).
"Το κοντίσιον μηλίτη είναι φτιαγμένο με ξίδι μηλίτη και συστατικά από φυτά, όπως τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, εξαιρετικά αρωματικό με τη συγκριτική γεύση της μαύρης τρούφας, κάνοντάς το τέλειο και μαγευτικό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για να καρυκεύει οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά και μαγειρεμένα λαχανικά, αυγά, μαριναρισμένα κρέατα, ελαφρύ θήραμα, καρπάτσιο, κρέατα, σπαγγέτι, πατέ, τυριά και επιδόρπια."
Questa gelatina di arance è ottenuta direttamente dalla buccia delle arance e delle olive (succo di olive) e solo attraverso procedimenti fisici (selezione-lavaggio, macerazione, frantumazione, battitura con zucchero di canna, cottura-pastorizzazione e confezionamento ed etichettatura). Questo prodotto, essendo realizzato completamente con prodotti naturali, prevede l'adeguamento degli ingredienti per ottenere le caratteristiche organolettiche desiderate del prodotto, oltre a mantenere tutte le proprietà, vitamine e aromi naturali esistenti. Le gelatine di arancia sono completamente naturali e sono realizzate con ingredienti da canna da zucchero, arance e ulivi e prodotto attraverso processi fisici, senza l'aggiunta di conservanti o dolcificanti artificiali. Può contenere piccoli pezzi di frutta. Contiene meno del 20% di zuccheri aggiunti Questa gelatina unisce le qualità dell'arancia e della sua vitamina "C" a quelle del succo d'oliva, che contiene
Πρόκειται για χειροποίητες μπύρες με βάση το κριθάρι που καλλιεργείται ανάμεσα στις ελιές μας, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (που προέρχεται από την υδατοδιαλυτή πλευρά της ελιάς). Η μπύρα μας περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες της ελιάς) που προέρχονται από τον χυμό ελιάς.
benefici dell'olio extravergine di oliva nell'infanzia sono più che evidenti, soprattutto se pensiamo che è la base e la tappa principale della nostra vita. L'olio extravergine "Bambini" è stato sviluppato soprattutto per i più piccoli. Ottenuto solo da olive di varietà Arbequina in fase di maturazione iniziale, senza raggiungere il loro massimo stato di maturazione, per mantenere intatti tutti gli aromi e i sapori, conferisce all'olio un sapore morbido e aromi di frutta fresca. Il suo sapore è molto gradevole per i bambini, essendo perfetto per loro grazie alla sua bassa acidità (< 0,2º), che favorisce una buona digestione. Di categoria superiore, è ottenuto direttamente dalle olive della varietà Arbequina raccolte al momento giusto e mediante procedimento meccanico procedimenti e macinazione a freddo. Non filtrato e attraverso un attento processo di decantazione naturale, grazie alla
Η Kombucha είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που παρασκευάζεται από ζαχαρωμένο τσάι που ζυμώνεται από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών, που συνυπάρχουν σε συμβίωση. Παράγεται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, τσαγιού και προσθέτοντας χυμό ελιάς, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό, φτωχό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες από τον χυμό ελιάς). Το ζυμωμένο τσάι, με την εμπορική ονομασία Cold brew Kombucha, παράγεται από την κρύα εκχύλιση των φύλλων τσαγιού. Στο προκύπτον τσάι προστίθενται ζάχαρη και προβιοτικές καλλιέργειες που την καταναλώνουν για να αναπτυχθούν και χυμός ελιάς. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής). Είναι ένα ζωντανό ποτό, δεν είναι παστεριωμένο, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria και φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες).
Οι βραστές μας ελαιόλαδες είναι προϊόντα με έντονη και ζωντανή γεύση και άρωμα, και αποτελούν ήδη μια διακόσμηση για πιάτα που έχουν ολοκληρωθεί. Απλά πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες από τις ελαιόλαδες μας στο πιάτο σας για να αποκτήσετε μια βραστή αίσθηση. Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό σε πολλά πιάτα, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής γαστρονομίας: Τηγανητά αυγά με τρούφα, ομελέτες, τοστ με τρούφα, πίτσα βραστή, σάλτσα κρέατος βραστή, ζυμαρικά βραστά, ριζότο βραστό, λαζάνια βραστή, τυρί βραστό, πουρέ βραστό, ψάρι βραστό, σαλάτες με τρούφα και ξύδι και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ελαιόλαδες δεν προορίζονται για μαγείρεμα, καθώς η θερμότητα θα καταστρέψει τη γεύση τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση ήδη παρασκευασμένων πιάτων. Η αντιφλεγμονώδης δραστηριότητα του υδροξυτυροσόλης ενισχύει μια συγκεκριμένη ικανότητα κατά των αλλεργιών, του tuber melanosporum.
Ο αλάτι του boilur beltza παρασκευάζεται με boilur beltza, άρωμα boilur και διάφορα συστατικά από φυτά, όπως ελαιόλαδο και μαύρη τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του boilur beltza. Είναι πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά για ψάρια, σαλάτες, αυγά και κρέατα,...
Η πιπεριά πικιγιο 'mielmelada' με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, χρησιμοποιώντας φυσικές διαδικασίες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια πολύ ευχάριστη αρωματική και γευστική εμπειρία από μαύρη τρούφα και πιπεριά πικιγιο, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να καταναλώνεται απευθείας σε φέτες ψωμιού ή να προστίθεται σε πιάτα με κοτόπουλο και άλλα πουλερικά, τυριά κ.λπ.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με «βίφινους» και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες ανώτερης κατηγορίας, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας
Il condimento all'aceto balsamico è realizzato con aceto balsamico e aroma di tartufo, confezionato mediante processi fisici. Contiene anche succo d'oliva che fornisce proprietà antiossidanti benefiche per la salute. È un prodotto esclusivo, molto aromatico con il sapore unico del tartufo nero che lo rende perfetto e affascina i palati più esigenti, senza incorporare conservanti. Con una consistenza perfetta e un odore e un sapore di tartufo nero molto gradevoli, che lo rendono molto appetitoso per condire ogni tipo di pietanza, in particolare insalate, verdure crude e verdure cotte.
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού παρασκευάζεται απευθείας από τη φλούδα και τη σάρκα πορτοκαλιών και ελιών (χυμός ελιάς) χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές διαδικασίες (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, ανάμειξη-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία-ετικετοποίηση). Δεδομένου ότι αυτό το προϊόν παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, γίνονται προσαρμογές στα συστατικά για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και να διατηρηθούν όλες οι υπάρχουσες φυσικές ιδιότητες, βιταμίνες και αρώματα.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτων. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενη ζάχαρη.
Αυτό το προϊόν είναι χυμός που προέρχεται από ελιές και φύλλα, περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινολών από οργανικά ελαιόδεντρα και είναι φτιαγμένο από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς που προκύπτει από τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας μηχανικές διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς τους. Συλλέγονται σε ιδανικό επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας πλήρως όλα τα αρώματα και τις γεύσεις.
Είναι κατάλληλο για κατανάλωση σε κατάλληλες δόσεις, προστιθέμενο σε οποιοδήποτε είδος χυμού, έγχυσης και ζελέ, περίπου 10 γρ. ανά λίτρο (μια κουταλιά της σούπας ανά λίτρο) και σε άλλες τροφές και συμπληρώματα διατροφής από πιστοποιημένους παραγωγούς. Για το λόγο αυτό, διατίθεται σε γυάλινες φιάλες των 200 cc για άμεση κατανάλωση και σε φιάλες των 5 λίτρων για προσθήκη στα προϊόντα από τους παραγωγούς.
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Φτιάχνονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με λίγες θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού και με αναζωογονητικό ισοτονικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, που καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Συμπαγείς λωρίδες, ολόκληρες ή κομμένες χωρίς εξωτερικές φλέβες ή γραμμές αίματος. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολική παραλλαγή χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Στερεά και ζουμερή υφή και συνέπεια.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου αλμπακόρ και του πλούσιου σε ωμέγα-3 ελαίου του με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες κατηγορίας Superiore, παράγεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς
Η μαρμελάδα από πιπεριές του πικιλλό παρασκευάζεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη, καθώς και με συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πολύ λεπτής μαρμελάδας και ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπεριά του πικιλλό, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλων πουλερικών, τυριά, ...
El condimento de vinagre de sidra está elaborado con vinagre de sidra e ingredientes procedentes de plantas, como la trufa, envasado por procesos físicos. Es un producto exclusivo, muy aromático con el inigualable sabor de trufa negra que lo hace perfecto y cautiva el paladar más exigente
Con una textura perfecta y un olor y sabor a trufa negra muy agradable, lo que la hace muy apetecible para aderezar cualquier tipo de plato, especialmente ensaladas, verduras crudas y verduras cocidas, huevos, carnes marinadas y caza ligera, carpaccio, carnes, espaguetis, patés, quesos, postres,
Η σάλτσα από πιπέρι piquillo με τρούφα είναι φτιαγμένη με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένη με φυσικές διαδικασίες, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπέρι piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα ζυμαρικών, πιάτα με κόκκινα κρέατα, ...
Η σάλτσα Tartufata παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας και Boletus edulis, είναι ιδιαίτερα απολαυστική όταν καταναλώνεται απευθείας σε φέτες ψωμιού ή προστίθεται σε πιάτα ζυμαρικών, πίτσες κ.λπ.
Λομός συμπαγής, ολόκληρος ή κομμένος χωρίς εξωτερικές φλέβες ή αίμα. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολικές παραλλαγές χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Υφή και συνέπεια σφιχτές και ζουμερές.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου και του ελαίου omega 3 με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες κατηγορίας Superiore, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης τους, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς
Αυτές είναι μπύρες χειροποίητης παραγωγής που παρασκευάζονται από κριθάρι που καλλιεργείται ανάμεσα στα ελαιόδεντρα μας, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (φτιαγμένο από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς).
Η μπύρα μας περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) από το χυμό ελιάς.
Η μελάσα από μέλι και πιπέρι piquillo με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μέλι και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφα, μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια ευχάριστη μυρωδιά και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπέρι piquillo, καθιστά την κατανάλωση της πολύ ελκυστική είτε σε φέτες ψωμιού είτε ως προσθήκη σε πιάτα με κοτόπουλο και πουλερικά, τυριά, ...
Η κομπούχα είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που παρασκευάζεται από ζαχαρωμένο τσάι που ζυμώνεται μέσω μιας αποικίας μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών, που συμβιώνουν συμβιωτικά. Παρασκευάζεται ζυμώνοντας τους προβιοτικούς καλλιέργειες, το τσάι και προσθέτοντας χυμό ελιάς, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) προερχόμενα από το χυμό ελιάς.
Το ζυμωμένο τσάι, με την εμπορική ονομασία Cold brew Kombucha, παρασκευάζεται με κρύα εκχύλιση φύλλων τσαγιού. Στο προκύπτον τσάι προστίθεται ζάχαρη και προβιοτικές καλλιέργειες που την καταναλώνουν για να αναπτυχθούν και χυμός ελιάς. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή). Είναι ένα ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria και φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς).
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού προέρχεται απευθείας από την φλούδα και την σάρκα των πορτοκαλιών και από τις ελιές (χυμός ελιάς) και μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, χτύπημα-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, καθώς είναι εντελώς παρασκευασμένο με φυσικά προϊόντα, απαιτεί προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και για να διατηρηθούν όλες οι ιδιότητες, οι βιταμίνες, τα αρώματα και τα φυσικά στοιχεία που υπάρχουν.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά που προέρχονται από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενης ζάχαρης.
Αυτή η κρέμα συνδυάζει τις ποιότητες του πορτοκαλιού και της βιταμίνης "C" του με αυτές του χυμού ελιάς, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες και παρασκευάζεται από την υδατοδιαλυτή μερίδα της ελιάς που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Αυτό το προϊόν είναι ο υδατικός χυμός που εξάγεται από τις ελιές και τα φύλλα, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες προερχόμενες από βιολογική ελιά σε υψηλές συγκεντρώσεις και παρασκευάζεται από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μέσω μηχανικών διαδικασιών και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην υποβαθμιστούν οι πολυφαινόλες. Οι ελιές της ποικιλίας Arróniz παρουσιάζουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς τους. Συλλέγονται σε βέλτιστο βαθμό ωρίμανσης, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις.
Κατάλληλο για κατανάλωση σε κατάλληλες δόσεις προσθέτοντάς το σε χυμούς, αφεψήματα και ζελέ οποιουδήποτε τύπου με αναλογία περίπου 10 γρ. ανά λίτρο (Μια κουταλιά σούπας ανά λίτρο) και η συμπερίληψή του σε άλλα τρόφιμα και διατροφικά συμπληρώματα, από πιστοποιημένους παρασκευαστές.