AOVE επιλεγμένο ειδικά για σεφ και κουζίνα υψηλής γαστρονομίας. Εξαιρετικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας, παραγόμενο από επιλεγμένες ελιές που καλλιεργούνται σε ιδιόκτητα ελαιόδεντρα με βιώσιμες πρακτικές και χωρίς φυτοφάρμακα. Η διαδικασία ψυχρής έκθλιψης επιτρέπει τη μέγιστη διατήρηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων του ελαίου, διατηρώντας τη έντονη φρουτώδη γεύση του και τα οφέλη για την υγεία. Ιδανικό για σαλάτες, σάλτσες και ως τελική πινελιά σε γκουρμέ πιάτα, το μοναδικό του προφίλ το καθιστά απαραίτητη επιλογή για καταναλωτές που είναι ευαισθητοποιημένοι για την υγεία και το περιβάλλον.
Η σάλτσα τρουφάτα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως τρούφες και μανιτάρια, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας και porcini edulis. Αυτό την καθιστά πολύ ελκυστική για κατανάλωση απευθείας σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πρώτα πιάτα, πίτσες,...
Περιγραφή: Χαρακτηρισμένο από έντονη και ελαφρώς πικρή γεύση, το μέλι κάστανου είναι πλούσιο σε σίδηρο και μέταλλα, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή. Είναι δημοφιλές για τις αντισηπτικές και πεπτικές του ιδιότητες.
Η Tartufata είναι μια σάλτσα από ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως η τρούφα και τα μανιτάρια, συσκευασμένη μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει υφή πατέ και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση από μαύρη τρούφα και boletus edulis, γεγονός που την καθιστά πολύ νόστιμη για άμεση προσθήκη σε φέτες ψωμιού ή πιάτα ζυμαρικών, σε πίτσες,...
Si tratta di birre artigianali a base di orzo coltivato tra i nostri ulivi, maltate, con luppolo e succo di oliva (ottenuto dalla parte idrosolubile dell'oliva). La nostra birra contiene antiossidanti naturali (polifenoli dell'oliva) provenienti dal succo di oliva.
El condimento de vinagre de sidra está elaborado con vinagre de sidra e ingredientes procedentes de plantas, como la trufa, envasado por procesos físicos. Es un producto exclusivo, muy aromático con el inigualable sabor de trufa negra que lo hace perfecto y cautiva el paladar más exigente
Con una textura perfecta y un olor y sabor a trufa negra muy agradable, lo que la hace muy apetecible para aderezar cualquier tipo de plato, especialmente ensaladas, verduras crudas y verduras cocidas, huevos, carnes marinadas y caza ligera, carpaccio, carnes, espaguetis, patés, quesos, postres,
Η μαρμελάδα από πιπεριές του πικιλλό παρασκευάζεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη, καθώς και με συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πολύ λεπτής μαρμελάδας και ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπεριά του πικιλλό, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλων πουλερικών, τυριά, ...
Συμπαγείς λωρίδες, ολόκληρες ή κομμένες χωρίς εξωτερικές φλέβες ή γραμμές αίματος. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολική παραλλαγή χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Στερεά και ζουμερή υφή και συνέπεια.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου αλμπακόρ και του πλούσιου σε ωμέγα-3 ελαίου του με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Questa gelatina di arance è ottenuta direttamente dalla buccia delle arance e delle olive (succo di olive) e solo attraverso procedimenti fisici (selezione-lavaggio, macerazione, frantumazione, battitura con zucchero di canna, cottura-pastorizzazione e confezionamento ed etichettatura). Questo prodotto, essendo realizzato completamente con prodotti naturali, prevede l'adeguamento degli ingredienti per ottenere le caratteristiche organolettiche desiderate del prodotto, oltre a mantenere tutte le proprietà, vitamine e aromi naturali esistenti. Le gelatine di arancia sono completamente naturali e sono realizzate con ingredienti da canna da zucchero, arance e ulivi e prodotto attraverso processi fisici, senza l'aggiunta di conservanti o dolcificanti artificiali. Può contenere piccoli pezzi di frutta. Contiene meno del 20% di zuccheri aggiunti Questa gelatina unisce le qualità dell'arancia e della sua vitamina "C" a quelle del succo d'oliva, che contiene
Το Sugar Bio (azúcar bio) αναφέρεται στη ζάχαρη που παράγεται μέσω οργανικών και βιώσιμων μεθόδων καλλιέργειας. Αυτός ο τύπος ζάχαρης προέρχεται από τη ζαχαροκάλαμο ή τη ζαχαρότευτλο που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή συνθετικών λιπασμάτων, και επεξεργάζεται με τρόπο που ελαχιστοποιεί τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Η ζάχαρη bio χρησιμοποιείται στη διατροφή και στην παραγωγή οικολογικών προϊόντων, και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με κανονισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητά της και τη βιώσιμη προέλευσή της.
Η μαρμελάδα πιπεριών piquillo με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευάζεται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση μαύρης τρούφας και πιπεριάς piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλα πουλερικά, τυριά, ...
Η μαρμελάδα πιπεριού Pikillo παρασκευάζεται με ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και ζάχαρη, καθώς και με διάφορα φυτικά συστατικά, όπως πιπεριές και τρούφες, και συσκευάζεται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έχει πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση, και είναι εξαιρετικά νόστιμη για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή για προσθήκη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλα πουλερικά, τυρί,...
Η σάλτσα piquillo tartufata παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με μια υφή πατέ και μια πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση μαύρης τρούφας και πιπεριάς piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα ζυμαρικών, πιάτα κόκκινου κρέατος,...
Είναι προφανή τα οφέλη του ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας στην παιδική ηλικία, ειδικά αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για την βασική και κύρια φάση της ζωής μας.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "παιδικό", έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από ελιές ποικιλίας Arbequina σε αρχικό στάδιο ωρίμανσης, χωρίς να φτάσει στην μέγιστη ωρίμανσή της, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, προσδίδοντας στο λάδι μια ήπια γεύση και αρώματα φρέσκων φρούτων. Η γεύση του είναι πολύ ευχάριστη για τα παιδιά, καθώς είναι ιδανικό για αυτά λόγω της χαμηλής οξύτητάς του (< 0.2º), που ευνοεί την καλή πέψη.
Ανώτερης κατηγορίας, προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arbequina που συλλέγονται στην κατάλληλη στιγμή, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής αποκομιδής.
Χάρη στην ποικιλία Arbequina επιτυγχάνεται μια γεύση
"Ο ξύδι βαλσάμικο είναι ένα καρύκευμα που παρασκευάζεται με ξύδι βαλσάμικο και άρωμα τρούφας, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Περιέχει επίσης χυμό ελιάς, ο οποίος προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ωφέλιμες για την υγεία. Αυτό είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση της μαύρης τρούφας, κάνοντάς το τέλειο και μαγευτικό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για καρύκευμα οποιουδήποτε τύπου πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά.
"
benefici dell'olio extravergine di oliva nell'infanzia sono più che evidenti, soprattutto se pensiamo che è la base e la tappa principale della nostra vita. L'olio extravergine "Bambini" è stato sviluppato soprattutto per i più piccoli. Ottenuto solo da olive di varietà Arbequina in fase di maturazione iniziale, senza raggiungere il loro massimo stato di maturazione, per mantenere intatti tutti gli aromi e i sapori, conferisce all'olio un sapore morbido e aromi di frutta fresca. Il suo sapore è molto gradevole per i bambini, essendo perfetto per loro grazie alla sua bassa acidità (< 0,2º), che favorisce una buona digestione. Di categoria superiore, è ottenuto direttamente dalle olive della varietà Arbequina raccolte al momento giusto e mediante procedimento meccanico procedimenti e macinazione a freddo. Non filtrato e attraverso un attento processo di decantazione naturale, grazie alla
Αυτή η μαρμελάδα πορτοκαλιού παράγεται απευθείας από την φλούδα των πορτοκαλιών και από τις ελιές (χυμός ελιάς) και μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, χτύπημα με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βράσιμο-παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, καθώς είναι εντελώς παρασκευασμένο με φυσικά προϊόντα, απαιτεί την προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και για να διατηρηθούν όλες οι ιδιότητες, οι βιταμίνες και τα φυσικά αρώματα που υπάρχουν.
Οι μαρμελάδες πορτοκαλιού είναι εντελώς φυσικές και παρασκευάζονται με συστατικά που προέρχονται από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές και κατασκευάζονται μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Περιέχει λιγότερο από 20% προστιθέμενη ζάχαρη.
Αυτή η μαρμελάδα συνδυάζει τις ποιότητες του πορτοκαλιού και της βιταμίνης "C" με αυτές του χυμού ελιάς, ο οποίος περιέχει πολυφαινόλες και παρασκευάζεται από το μέρος
Η κρέμα πορτοκαλιού προέρχεται από το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο, και αποκτάται μόνο μέσω φυσικών διαδικασιών (επιλογή-καθαρισμός, ζύγιση, ανακύκλωση, ανάμειξη-κοσκίνισμα, παστερίωση και συσκευασία και ετικετοποίηση). Αυτό το προϊόν, που είναι εντελώς φτιαγμένο από φυσικά προϊόντα, απαιτεί την προσαρμογή των συστατικών για να επιτευχθούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και η διατήρηση όλων των υπαρχουσών ιδιοτήτων, βιταμινών, αρωμάτων και φυσικών συστατικών. Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται από ζάχαρη, πορτοκάλι και συστατικά από ελαιόδεντρα, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτου. Η προστιθέμενη ζάχαρη είναι λιγότερο από 10%. Αυτή η κρέμα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του πορτοκαλιού και της "C" βιταμίνης του, καθώς και του ελαιόλαδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες και είναι φτιαγμένο με διαλυτές σε νερό ελαιόλαδες που προκύπτουν από την άλεση. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης, για να διασφαλιστεί το προϊόν.
"Το κοντίσιον μηλίτη είναι φτιαγμένο με ξίδι μηλίτη και συστατικά από φυτά, όπως τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, εξαιρετικά αρωματικό με τη συγκριτική γεύση της μαύρης τρούφας, κάνοντάς το τέλειο και μαγευτικό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για να καρυκεύει οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά και μαγειρεμένα λαχανικά, αυγά, μαριναρισμένα κρέατα, ελαφρύ θήραμα, καρπάτσιο, κρέατα, σπαγγέτι, πατέ, τυριά και επιδόρπια."
Πρόκειται για μπύρες που παρασκευάζονται από κριθάρι καλλιεργημένο ανάμεσα στους ελαιώνες μας, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (παρασκευασμένο από την υδατοδιαλυτή μερίδα της ελιάς).
Η μπύρα μας περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες ελιάς) που προέρχονται από τον χυμό ελιάς.
Αυτό το προϊόν είναι χυμός που προέρχεται από ελιές και φύλλα, περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινολών από οργανικά ελαιόδεντρα και είναι φτιαγμένο από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς που προκύπτει από τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας μηχανικές διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς τους. Συλλέγονται σε ιδανικό επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας πλήρως όλα τα αρώματα και τις γεύσεις.
Είναι κατάλληλο για κατανάλωση σε κατάλληλες δόσεις, προστιθέμενο σε οποιοδήποτε είδος χυμού, έγχυσης και ζελέ, περίπου 10 γρ. ανά λίτρο (μια κουταλιά της σούπας ανά λίτρο) και σε άλλες τροφές και συμπληρώματα διατροφής από πιστοποιημένους παραγωγούς. Για το λόγο αυτό, διατίθεται σε γυάλινες φιάλες των 200 cc για άμεση κατανάλωση και σε φιάλες των 5 λίτρων για προσθήκη στα προϊόντα από τους παραγωγούς.
Αυτές είναι χειροποίητες μπύρες φτιαγμένες από κριθάρι που καλλιεργείται στα δικά μας χωράφια, με βύνη, λυκίσκο και χυμό ελιάς (φτιαγμένο με το υδατοδιαλυτό μέρος του χυμού ελιάς).
Το Kombucha είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που προέρχεται από γλυκό τσάι που έχει ζυμωθεί από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών που ζουν συμβιωτικά. Δημιουργείται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, προσθέτοντας τσάι και ελαιόλαδο, παράγοντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Περιέχει φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες ελιάς). Το ζυμωμένο τσάι, γνωστό εμπορικά ως Cold brew Kombucha, παρασκευάζεται με την εμβάπτιση φύλλων τσαγιού σε κρύο νερό. Στο τσάι που προκύπτει προστίθεται η ζάχαρη που καταναλώνεται κατά την ζύμωση, οι προβιοτικές καλλιέργειες και το ελαιόλαδο. Είναι ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής). Το ποτό είναι ζωντανό, δεν έχει παστεριωθεί, περιέχει Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria καθώς και φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες ελιάς). Μπορούμε να δημιουργήσουμε και άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος των πελατών, όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκο, καρύδα, μάνγκο, ...,
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού παρασκευάζεται απευθείας από τη φλούδα και τη σάρκα πορτοκαλιών και ελιών (χυμός ελιάς) χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές διαδικασίες (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, ανάμειξη-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία-ετικετοποίηση). Δεδομένου ότι αυτό το προϊόν παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, γίνονται προσαρμογές στα συστατικά για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και να διατηρηθούν όλες οι υπάρχουσες φυσικές ιδιότητες, βιταμίνες και αρώματα.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτων. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενη ζάχαρη.
Η αλάτι από μαύρη τρούφα παρασκευάζεται με μαύρη τρούφα, άρωμα τρούφας και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως ελιές και μαύρες τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, το καθιστά πολύ ελκυστικό για να αρωματίσει οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά ψάρια, σαλάτες, αυγά και κρέατα, ...
Ο καρύκευμα από βαλσάμικο ξύδι είναι φτιαγμένο από βαλσάμικο ξύδι και άρωμα τρούφας, συσκευασμένο με φυσικές διαδικασίες. Περιέχει επίσης χυμό ελιάς που προσφέρει ευεργετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την υγεία. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση της μαύρης τρούφας που το καθιστά τέλειο και μαγνητίζει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, το καθιστά πολύ ελκυστικό για να ντύσει οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 100% βιολογικό, παρασκευασμένο χωρίς πρόσθετα ή φυτοφάρμακα. Ιδανικό για σεφ και λάτρεις της γκουρμέ κουζίνας. Με ένα ισχυρό προφίλ γεύσης, αυτό το AOVE βελτιώνει οποιαδήποτε συνταγή, από μαρινάδες και μαρινάρισμα μέχρι ολοκληρωμένα πιάτα. Καλλιεργημένο υπό αυστηρές βιολογικές προδιαγραφές και εξαγόμενο με ψυχρή μέθοδο για να διατηρεί τις φυσικές του ποιότητες, αυτό το λάδι προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γεύσης και υγείας, ιδανικό για εστιατόρια και επαγγελματικές κουζίνες που εκτιμούν την αυθεντικότητα και την ποιότητα.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες ανώτερης κατηγορίας, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που έχουν συλλεχθεί τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης τους, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας διάφορων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς
Η πιπεριά πικιγιο 'mielmelada' με τρούφα παρασκευάζεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, χρησιμοποιώντας φυσικές διαδικασίες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με μια πολύ λεπτή υφή μαρμελάδας και μια πολύ ευχάριστη αρωματική και γευστική εμπειρία από μαύρη τρούφα και πιπεριά πικιγιο, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να καταναλώνεται απευθείας σε φέτες ψωμιού ή να προστίθεται σε πιάτα με κοτόπουλο και άλλα πουλερικά, τυριά κ.λπ.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες κατηγορίας Superiore, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης τους, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς