Προϊόντα για σπορές (35)

Εκχύλισμα Καφέ, Βιολογικό

Εκχύλισμα Καφέ, Βιολογικό

χρησιμοποιείται για την αρωματική επεξεργασία των προϊόντων τους. Τελικά, η μυρωδιά του καφέ μπορεί να ξυπνήσει δύο συναισθήματα: πολλοί από εμάς τη συνδέουμε με ηρεμία και χαλάρωση ή, αντίθετα, με μια αναζωογονητική αίσθηση που μας επαναφέρει σε φόρμα. Το καφεϊνη που περιέχεται στο βιολογικό εκχύλισμα καφέ αναμένεται να έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί εξαιρετικά σε συσφικτικές κρέμες κατά των μαύρων κύκλων ή σε θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας. Σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες, το βιολογικό εκχύλισμα καφέ χρησιμοποιείται επίσης στην περιποίηση των χειλιών, για να δημιουργήσει τόσο μια ευχάριστη μυρωδιά όσο και ένα ενισχυτικό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι το βιολογικό εκχύλισμα καφέ δεν προέρχεται από πράσινους, αλλά από καβουρδισμένους κόκκους καφέ, είναι κατάλληλο και για τη βιομηχανία τροφίμων. Σκεφτείτε εκλεκτές σοκολατάκια, λικέρ ή παγωτό που εμπλουτίζουν την υπέροχη αρωματική γεύση του βιολογικού εκχυλίσματος καφέ. INCI: COFFEA ARABICA SEED EXTRACT CAS: 84650-00-0 EINECS: 283-481-1
Βιολογικό λάδι κάνναβης

Βιολογικό λάδι κάνναβης

{"text":"Στη φαρμακευτική, ιατρική και λαϊκή ιατρική\nΤα θετικά αποτελέσματα του ελαίου κάνναβης (ελαιού σπόρων κάνναβης) στην υγεία οφείλονται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.\n\nΣτην κοσμετολογία\nΤο έλαιο κάνναβης διακρίνεται για τις πολύ καλές του ιδιότητες φροντίδας. Ανήκει στην ομάδα των ξηρών ελαίων, καθιστώντας το ιδανικό συστατικό για έλαια μασάζ, αλοιφές, κρέμες, σαπούνια και σαμπουάν.\n\nΣτη βιομηχανία\nΤο έλαιο κάνναβης χρησιμοποιείται στη βιομηχανία για την παραγωγή καθαριστικών. Επιπλέον, λόγω της υψηλής του ικανότητας ολίσθησης, χρησιμοποιείται για την παραγωγή χρωμάτων, βερνικιών και μελανιών εκτύπωσης.\n\nΣτην κουζίνα\nΤο έλαιο σπόρων κάνναβης ανήκει αναμφίβολα στα γκουρμέ ελαιόλαδα. Η καρυδιά γεύση του το καθιστά ιδανικό καρύκευμα για την κρύα κουζίνα. Το έλαιο κάνναβης έχει σχετικά χαμηλό σημείο καπνίσματος (165°C) και γι' αυτό είναι κατάλληλο μόνο για σοτάρισμα και ατμόβραση στην ζεστή κουζίνα.\n\nCAS:89958-21-4\nEINECS:289-644-3"}
Λάδι ηλιάνθου

Λάδι ηλιάνθου

Η εξαγωγή του ελαίου γίνεται με άλεσμα και στη συνέχεια με ψυχρή έκθλιψη των ώριμων, αποφλοιωμένων σπόρων. Το ψυχρής έκθλιψης ηλιέλαιο είναι ανοιχτό κίτρινο. Βιολογικό ηλιέλαιο High Oleic και οι δυνατότητες εφαρμογής του Στη φαρμακευτική και ιατρική Στη φαρμακευτική βιομηχανία, το ηλιέλαιο χρησιμοποιείται ως αδιάφορο υλικό πλήρωσης για μαλακές κάψουλες ζελατίνης, καθώς και για την παρασκευή αλοιφών και κρεμών και για την υποκατάσταση του ελαιόλαδου και του ελαιόλαδου φυστικιού σε φαρμακευτικές παρασκευές. Στη βιομηχανία Βιομηχανικά, χρησιμοποιείται στην παραγωγή σαπουνιών και βερνικιών και για λάδι και καλλιτεχνικές μπογιές. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία δερμάτων και ως συντηρητικό στην παραγωγή υφασμάτων. Στην κουζίνα Ψυχρής έκθλιψης ηλιέλαιο EINECS:232-273-9 CAS:8001-21-6
Έλαιο κάνναβης, Βιολογική τροφή

Έλαιο κάνναβης, Βιολογική τροφή

Το λάδι από σπόρους κάνναβης ανήκει αναμφίβολα στα γκουρμέ λάδια μαγειρικής. Η ξηρή του γεύση αναδεικνύεται καλύτερα σε σαλάτες, ντιπ, μούσλι και γιαούρτια. Το λάδι από σπόρους κάνναβης ανήκει αναμφίβολα στα γκουρμέ λάδια μαγειρικής. Η ξηρή του γεύση το καθιστά ιδανικό καρύκευμα για την κρύα κουζίνα. Το λάδι κάνναβης έχει σχετικά χαμηλό σημείο καπνίσματος (165°C) και γι' αυτό είναι κατάλληλο στην ζεστή κουζίνα μόνο για σοτάρισμα και ατμό. Η ξηρή του γεύση αναδεικνύεται καλύτερα σε σαλάτες, ντιπ, μούσλι και γιαούρτια. Το βιολογικό λάδι κάνναβης (λάδι από σπόρους κάνναβης) έχει πράσινη απόχρωση και χαρακτηριστική, ξηρή γεύση. Το βιολογικό λάδι κάνναβης (λάδι από σπόρους κάνναβης) παράγεται με ήπια ψυχρή έκθλιψη των σπόρων από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Choco Loco Μπολ - Σούπερ τροφή

Choco Loco Μπολ - Σούπερ τροφή

Αγαπάς τις μπάλες, αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος; Με τη σκόνη NutriPur Choco Loco μπορείς γρήγορα και εύκολα να φτιάξεις την νόστιμη μπάλα σου. Το μείγμα περιέχει εκλεκτή πρωτεΐνη αμυγδάλου, κινόα, σπόρους chia και εκλεκτούς κόκκους κακάο. Για την φρουτώδη νότα φροντίζουν οι μπανάνες και οι χουρμάδες.