Το λουκάνικο κρέατος είναι ένα κλασικό πορτογαλικό λουκάνικο που έχει δημιουργήσει η Monte Safira με ακρίβεια και φροντίδα. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα παραδοσιακών μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και γευστική γεύση που είναι μοναδικά πορτογαλική. Η διαδικασία καπνίσματος με ξύλο φελλού προσθέτει μια διακριτική αρωματική νότα, κάνοντάς το αγαπημένο μεταξύ των λάτρεις των λουκάνικων.
Το λουκάνικο κρέατος της Monte Safira είναι ιδανικό για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση μόνο του. Οι πλούσιες γεύσεις και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, προσφέροντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι τόσο αυθεντική όσο και ικανοποιητική. Ζήστε την παράδοση και την ποιότητα των πορτογαλικών λουκάνικων με το λουκάνικο κρέατος της Monte Safira.
Το μαύρο λουκάνικο, ή μαύρο λουκάνικο, είναι μια μοναδική πορτογαλική λιχουδιά που η Monte Safira έχει τελειοποιήσει με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την παράδοση. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα μπαχαρικών και αίματος, προσφέροντας μια πλούσια και διακριτική γεύση που είναι ταυτόχρονα αλμυρή και ικανοποιητική. Η παραδοσιακή διαδικασία καπνίσματος προσθέτει μια μοναδική αρωματική νότα, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική γεύση της Πορτογαλίας.
Το μαύρο λουκάνικο της Monte Safira είναι ιδανικό για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση μόνο του. Οι τολμηρές γεύσεις του και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, παρέχοντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι ταυτόχρονα αυθεντική και ικανοποιητική. Ζήστε την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με το μαύρο λουκάνικο της Monte Safira.
Ο DON DIEGO είναι ο φούρνος που έχει επιλεγεί, προσαρμοστεί και συστηθεί από τον Maestro Luciano Sorbillo, μια αριστεία από την Καμπανία στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.
Αυτός ο φούρνος αποτελεί φόρο τιμής στην αριστεία της Νεαπολιτάνικης Πίτσας.
Ο φούρνος, με την αποκλειστική υπογραφή του Luciano Sorbillo, τονίζει τον συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας, γιορτάζοντας την πολιτιστική και γαστρονομική κληρονομιά της Καμπανίας.
Διαστάσεις εσωτερικής μαγειρικής κάμερας 90Lx110D - ξυλόφουρνος.
Μπλε θόλος, μπροστινή όψη από ανοξείδωτο χάλυβα, λευκό καρότσι με επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η θρυμματισμένη ρίγανη είναι ένα αρωματικό βότανο που σχετίζεται στενά με την «ρίγανη», γνωστό για την ικανότητά του να αναδεικνύει πιάτα κρέατος και πουλερικών. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ιταλική κουζίνα, προσθέτοντας γεύση σε σάλτσες πίτσας, σούπες και ντρέσινγκ σαλάτας. Η ρίγανη είναι επίσης εξαιρετική σε πιάτα με λαχανικά και σε πιάτα με δημητριακά. Για να διατηρηθεί η ποιότητά της, η θρυμματισμένη ρίγανη θα πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.
Ο θρυμματισμένος βασιλικός είναι ένα εγχώριο βότανο της Μέσης Ανατολής, που χρησιμοποιείται ευρέως στη μεσογειακή και αραβική κουζίνα. Είναι γνωστός για τη δυνατή, πικάντικη γεύση του που συμπληρώνει πιάτα με ντομάτα, σούπες, βινεγκρέτ και μαρινάδες. Ο βασιλικός είναι βασικό συστατικό σε πολλά αλμυρά και γλυκά πιάτα, ενισχύοντας τη γεύση των πιάτων με κοτόπουλο και κρέας. Για να διατηρηθεί η ισχύς του, ο θρυμματισμένος βασιλικός θα πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.
Ο θρυμματισμένος μαϊντανός είναι ένα πολυδιάστατο βότανο που χρησιμοποιείται από την εποχή των Ρωμαίων ως γαρνιτούρα και ενισχυτής γεύσης σε αλμυρά πιάτα. Καλλιεργείται παγκοσμίως, με τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή να είναι οι κύριοι επεξεργαστές. Ο μαϊντανός προσθέτει ένα λεπτό άρωμα και γεύση σε μείγματα μπαχαρικών, σε μαρινάδες κρέατος, σε βινεγκρέτες και σε σούπες λαχανικών. Συμπληρώνει τα πιάτα με αυγά, τα ψητά λαχανικά και τα ψωμιά με βότανα, και είναι βασικό συστατικό στην ιταλική κουζίνα. Για να διατηρηθεί η ποιότητά του, ο θρυμματισμένος μαϊντανός θα πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.
Εξασφαλίζει τον καθαρισμό του κριθαριού, της σίκαλης, του θρυμματισμένου σιταριού, της βίκος και των σπόρων μαύρης γρασίδας στο σιτάρι.
Εκτελεί αυτόν τον καθαρισμό χάρη στο σφαιρικά τυπωμένο φύλλο μετάλλου που είναι προσαρτημένο στο σώμα με βίδες.
Καθώς αυτό το φύλλο περιστρέφεται, διαχωρίζει τα υλικά που θα επηρεάσουν αρνητικά την άλεση στο εισερχόμενο προϊόν, ανάλογα με τη διάμετρο της πίεσης της σφαίρας και τη σπειροειδή γωνία που δίνεται από το μοχλό ρύθμισης.
Οι σκάλες και οι πλατφόρμες παράγονται εντελώς αρθρωτά με γαλβανισμένα φύλλα.
Τρύπες; Τρυπιούνται με τις τελευταίες τεχνολογίες μηχανών διάτρησης για να διευκολύνουν τις εργασίες βιδώματος.
Εξωτερικές και εσωτερικές σκάλες; Μπορούν να συνδεθούν με υπάρχουσες τρύπες χρησιμοποιώντας συνδετικά στοιχεία.
Το σύστημα ασφαλείας εξωτερικής σκάλας τυποποιημένου σιλό επιτρέπει στους ανθρώπους να φτάνουν στην οροφή με ασφάλεια.
Η πλατφόρμα υποστήριξης τοποθετείται κάτω από την κάλυψη εισόδου της οροφής για εύκολη πρόσβαση στην οροφή ή για την ασφάλειά σας κατά την είσοδο στο σιλό.
Χρησιμοποιείται για την εκφόρτωση προϊόντων σε χάλκινες ή σκυρόδεμες σιλό.
Χάρη στον δονητή, παρέχει εκφόρτωση με κίνηση δόνησης.
Παρέχει εύκολη εγκατάσταση.
Εξασφαλίζει επίσης ανάμειξη του προϊόντος καθώς ρέει.
Η διασύνδεση γίνεται με ελαστικό νήμα για να αποτραπεί η έκθεση των σιλό σε δόνηση.
Το ηλιέλαιο χαρακτηρίζεται από το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του, σχεδόν διαφανές, και τη ήπια και ουδέτερη γεύση του, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μια ποικιλία μαγειρικών χρήσεων. Αυτό το λάδι εκτιμάται ιδιαίτερα για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως το λινολεϊκό οξύ, το οποίο είναι ένας τύπος λιπαρού οξέος ωμέγα-6.
Στην κουζίνα, το ηλιέλαιο είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Χρησιμοποιείται ευρέως για τηγάνισμα, καθώς έχει σχετικά υψηλή θερμοκρασία καπνού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να αποσυντίθεται. Είναι επίσης κοινά χρησιμοποιούμενο στην παρασκευή ψητών προϊόντων, σαλτσών, ντρέσινγκ για σαλάτες και για σοτάρισμα τροφίμων.
Συνοψίζοντας, το ηλιέλαιο είναι ένα φυτικό λάδι ευρέως χρησιμοποιούμενο και εκτιμημένο για την ευελιξία του, τη ουδέτερη γεύση του και τα διατροφικά του οφέλη, αποτελώντας βασικό συστατικό σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο.
Το κουσκούς, γνωστό από γραπτές πηγές από τον 13ο αιώνα, είναι ένα από τα βασικά τρόφιμα στην περιοχή του Μαγκρέμπ στην Αφρική. Είναι λιγότερο κοινό σε άλλες περιοχές της Αφρικής, στη Γαλλία, στην επαρχία Τράπανι της Σικελίας (Φρεγκόλα), στο Ισραήλ και σε ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής. Εξωτερικά, το κουσκούς μοιάζει με σιτάρι, η βάση του ήταν ιστορικά το σιτάρι, αν και ανάλογα με την περιοχή, το κουσκούς παρασκευαζόταν επίσης από σόργο, ρύζι ή ακόμη και κριθάρι. Η βάση του σύγχρονου κουσκούς είναι η σιμιγδάλι, η οποία με τη σειρά της παρασκευάζεται από σκληρό σιτάρι.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στο τηγάνι και φέρτε το σε βρασμό. Ρίξτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 25-30 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τον βρόχο με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντάς την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.
Είναι ο χώρος όπου τα φορτηγά μεταφοράς εκφορτώνουν τα προϊόντα για την αποθήκευση διαφόρων πρώτων υλών. Με τη βοήθεια βιδών και ανελκυστήρων, τα προϊόντα που χύνονται εδώ παραδίδονται στους σιλό και παρέχεται προ-αποθήκευση. Οι διαστάσεις ποικίλλουν ανάλογα με την ικανότητα του εργοστασίου και την αίτηση του πελάτη.
Αυτή η σαλάτα θα είναι ένα εξαιρετικό πιάτο για οποιοδήποτε τραπέζι και μπορεί να είναι ένα πλήρες γεύμα ή ένα συνοδευτικό πιάτο για τα κυρίως πιάτα κρέατος και ψαριού. Χαλαρές φακές με τυρί cottage, η ευχάριστη αρωματική γεύση του άνηθου με κόλιανδρο και μια ελαφριά πικάντικη γεύση σκόρδου ταιριάζουν επίσης πολύ καλά με βρασμένο ρύζι.
Αυτοί είναι οι μεταφορείς που χρησιμοποιούνται για γενικούς σκοπούς μεταφοράς, στην οριζόντια ή κεκλιμένη μεταφορά μιας ευρείας ποικιλίας προϊόντων σε διαφορετικές αποστάσεις.
Η μεταφορά υλικών στους ιμάντες μεταφοράς παρέχεται από τον ιμάντα που είναι τεντωμένος μεταξύ του τύμπανου τάνυσης και του τύμπανου κίνησης, το οποίο κινείται από ένα σύστημα κινητήρα-μειωτήρα.
Η επιλογή του ιμάντα γίνεται σύμφωνα με τον τύπο του προϊόντος που θα μεταφερθεί και μπορούν να επιλεγούν τύποι όπως PVC, πολυουρεθάνη, καουτσούκ και ιμάντες πλέγματος. Είναι κατάλληλος για τη μεταφορά συσκευασμένων, χύδην και συσκευασμένων προϊόντων.
Είναι ο τύπος μεταφορέα με τη μεγαλύτερη περιοχή χρήσης, και η ικανότητα χρήσης του είναι επίσης πολύ μεταβλητή.
Η ομάδα ποδιών του μεταφορέα και το πλαίσιο είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ή ηλεκτροστατική βαφή σε χάλυβα.
Ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού στην κατσαρόλα και φέρτε το σε βρασμό. Βάλτε μια σακούλα δημητριακών μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά χωρίς καπάκι για 35-40 λεπτά. Βγάλτε τη σακούλα, κρεμώντας την από τη θηλιά με ένα πιρούνι. Αφήστε το νερό να στραγγίξει. Ανοίξτε τη σακούλα σκίζοντας την ή κόβοντάς την με ψαλίδι. Βάλτε τα έτοιμα δημητριακά σε ένα πιάτο και καρυκεύστε κατά βούληση.