Το λάδι σουσαμιού που παράγεται με την πρώτη ψυχρή πίεση είναι ένα διαιτητικό και καλλυντικό λάδι. Αυτό το λάδι με τις απαλές μενθολικές γεύσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα και καρύκευμα. Θα συνοδεύσει το ταμπούλε, τα ωμά λαχανικά, τη σαλάτα (φύλλα βελανιδιάς, σκαρόλα…). Είναι επίσης ιδανικό για τα γλυκά σας, όπως η σοκολατένια τούρτα.
Βάρος: 0,730 κιλά
Ο υπερηχητικός φίλτρος αποτρέπει την απώλεια αλευριού από το σύστημα, κρατώντας τα σωματίδια αλευριού στον αέρα που προέρχεται από τον ανεμιστήρα που εκτελεί τη λειτουργία στο πνευματικό σύστημα, μέσω των τσαντών από τσόχα μέσα στο σώμα του.
Αποτρέπει επίσης τη ρύπανση του περιβάλλοντος, καθώς φιλτράρει τον σκονισμένο αέρα που εκπνέεται. Όχι μόνο σε εργοστάσια αλευριού; Έχει ευρεία χρήση σε όλους τους τομείς που εκτελούν θραύση, συνθλίψη και άλεση (τσιμέντο, γυαλί, ζωοτροφές, ζάχαρη, κ.λπ.).
Η ωμική θέρμανση είναι μια ήπια, συνεχής διαδικασία θέρμανσης προϊόντων, ειδικά για προϊόντα που πρέπει να διατηρούν την κοκκώδη τους υφή, όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά και άλλα τρόφιμα. Η θέρμανση συμβαίνει μέσω ηλεκτρισμού, όπου το προϊόν λειτουργεί ως ηλεκτρικός αντιστάτης. Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους μαγειρέματος, το προϊόν δεν θερμαίνεται πάνω σε μια καυτή επιφάνεια, αλλά, αντίθετα, ομοιόμορφα σε ολόκληρη τη διατομή.
Η χρήση συστημάτων ζεστού-κρύου νερού είναι εξαιρετικά ωφέλιμη, καθώς συμβάλλει στην ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς και στη βελτίωση του ελέγχου της διαδικασίας σε σχέση με τη άμεση χρήση ατμού ως μέσου θέρμανσης.
Ιδιαίτερα σε οριζόντια συστήματα ανάμειξης, τα συστήματα ζεστού-κρύου νερού προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος και για τη διατήρηση της κοκκώδους υφής των προϊόντων.
Η αυτόματη πόρτα με κλείσιμο snap-closing είναι εξαιρετικά κατάλληλη για να διευκολύνει τις συχνές διαδικασίες ανοίγματος και κλεισίματος. Λόγω της θερμότητας και της υγρασίας, είναι κρίσιμο να προστίθενται τα πρόσθετα στις συσκευές μαγειρέματος μέσω στάγδην.
Το λογισμικό παρακολούθησης διαδικασιών από την FESSMANN είναι η απλή απάντηση σε πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής με τον φιλικό προς τον χρήστη, βασισμένο σε Windows έλεγχο. Το FOOD.LOG παρέχει μια επισκόπηση όλων των δεδομένων που απαιτούνται για την εξασφάλιση ποιότητας των προϊόντων σας. Η εργονομική, διαισθητική καθοδήγηση χρηστών και η αποθήκευση όλων των δεδομένων σε μια βάση δεδομένων διευκολύνουν τους χρήστες του FOOD.LOG να παρακολουθούν πολλαπλά συστήματα ταυτόχρονα. Επιλέξτε μεταξύ FOOD.LOG basic, professional και enterprise για να καλύψετε τις ατομικές σας ανάγκες στην παρακολούθηση παραγωγής. Το FOOD.LOG θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε τίποτα. Όλες οι συνθήκες συστήματος και λειτουργίας μπορούν να καταγραφούν με ακρίβεια. Δεδομένα που σχετίζονται με τη διαδικασία, όπως οι θερμοκρασίες θαλάμου και πυρήνα, η τιμή F, η διάρκεια της διαδικασίας ή η σχετική υγρασία καταγράφονται από το πρόγραμμα και αποθηκεύονται. Το FOOD.LOG επιτρέπει ακριβή έλεγχο και τεκμηρίωση παραγωγής, σύμφωνα με το DIN ISO 9000. Μπορείτε άνετα να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε προγράμματα αγαθών από οπουδήποτε.
Εξασφαλίζει τη συγκράτηση σκόνης και άλλων ελαφρών ουσιών στον αέρα που προέρχεται από τις μηχανές καθαρισμού.
Όταν ο αέρας που περιέχει σκόνη από τον αναρροφητή σκόνης εισάγεται τανυστικά στον κυκλώνα, η σκόνη στον αέρα χάνει την ταχύτητά της ως αποτέλεσμα της διατομής και πέφτει λόγω βαρύτητας, ενώ ο καθαρός αέρας εκκενώνεται.
Έτσι, η περιβαλλοντική επίπτωση του αέρα που απελευθερώνεται έξω από το εργοστάσιο ελαχιστοποιείται.
Οι μηχανές ξήρανσης σιτηρών μπορούν να ξηράνουν όλα τα είδη σιταριού, καλαμποκιού, κριθαριού, ελαιοκράμβης, σόγιας κ.λπ. Μειώνουν το επίπεδο υγρασίας των σιτηρών σε επίπεδο που μπορεί να αποθηκευτεί σε σιλό.
Με την τέλεια σχεδίασή τους, έχουν ικανότητα ξήρανσης έως 50 τόνους με 5 τόνους ανά ώρα. Οι μηχανές μας, κατασκευασμένες από ανώτερης ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σχεδιασμένες να εξυπηρετούν για πολλά χρόνια.
Είναι ένας μεταφορέας που επιτρέπει τη μεταφορά πρώτων υλών και προϊόντων οριζόντια και κεκλιμένα σε ορισμένο βαθμό σε εγκαταστάσεις όπως ζωοτροφή, τρόφιμα, χημεία, λιπάσματα και έδαφος.
Αυτοί οι αποξηραμένοι πράσινοι σπαράγγοι σε δαχτυλίδια διατηρούν τη φρέσκια γεύση και το ζωντανό χρώμα των πράσινων σπαραγγιών, καθιστώντας τους ιδανικούς για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.
Αυτοί οι σπόροι μουστάρδας θα προσδώσουν τη φρέσκια και πικάντικη γεύση τους σε ντρέσινγκ, σάλτσες και λευκά ή κόκκινα κρέατα. Η λεπτή γεύση τους που θυμίζει κουκουνάρι θα ταιριάξει επίσης με όλα τα πιάτα που βασίζονται σε λαχανικά.
Η οργανική σκόνη μοσχοκάρυδου προσφέρει μια ζεστή, αρωματική γεύση με νότες γλυκύτητας, καθιστώντας την ένα ευέλικτο συστατικό για γλυκά και αλμυρά πιάτα. Ιδανική για ψησίματα, σάλτσες και μείγματα μπαχαρικών, προσθέτει βάθος και μια άνετη αρωματική νότα σε οποιαδήποτε συνταγή.
Οργανικά κρεμμύδια σε κομμάτια από την Αίγυπτο είναι ένα χονδροειδώς αποξηραμένο προϊόν κρεμμυδιού με έντονη, φυσική γεύση. Αυτό το ευέλικτο συστατικό είναι ιδανικό για να ενισχύσει τη γεύση σούπας, στιφάδου και ξηρών μιγμάτων μπαχαρικών, προσφέροντας την ουσία των φρέσκων κρεμμυδιών σε μια βολική, μακράς διάρκειας μορφή.
Τα νιφάδες ρίγανης είναι ένα αποξηραμένο βότανο με έντονη, αρωματική γεύση που χρησιμοποιείται συχνά στην ιταλική, ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Ιδανικό για πίτσα, ζυμαρικά, σάλτσες και μαρινάδες.
Η βιολογική γλυκιά πάπρικα σε σκόνη έχει ήπια, γλυκιά γεύση με έντονο κόκκινο χρώμα. Ιδανική για να προσθέσει χρώμα και μια διακριτική ζεστασιά στα πιάτα, χρησιμοποιείται ευρέως σε μείγματα μπαχαρικών, σούπες και σάλτσες.
Ο μαϊντανός 4mm STD είναι αποξηραμένος, χοντροκομμένος μαϊντανός με φρέσκια, πράσινη γεύση. Χρησιμοποιείται συνήθως ως γαρνιτούρα και καρύκευμα για σούπες, σαλάτες και σάλτσες.
Η σκόνη μαύρου πιπεριού HT έχει υποστεί επεξεργασία υψηλής θερμοκρασίας για να προσφέρει μια καθαρή, έντονη πιπεράτη γεύση. Ιδανική για καρύκευμα κρεάτων, σούπες και σάλτσες, προσθέτει μια έντονη, πικάντικη γεύση στα πιάτα.
Οι νιφάδες ντομάτας που έχουν υποστεί ξήρανση σε τύμπανο προσφέρουν μια συμπυκνωμένη γεύση ντομάτας με μια ελαφριά γλυκύτητα. Ιδανικές για σάλτσες, σούπες και στιφάδο, παρέχουν την ουσία των φρέσκων ντοματών σε ξηρή μορφή.
Αυτές οι ειλικρινείς νότες τυριού Raclette με την καβουρδισμένη κρούστα του, που φέρνει αυτή τη γεύση χωρίς αλλεργιογόνα, θα αναδείξουν τέλεια τα τυριά, τις αλμυρές πίτες και τα σουφλέ, αλλά και τις σάλτσες και τα γκρατέν.
Η σκόνη καρυκευμάτων Churrasco είναι ένα μπαχαρικό εμπνευσμένο από τις πλούσιες, καπνιστές γεύσεις του βραζιλιάνικου μπάρμπεκιου. Ιδανικό για κρέατα, ψητά πιάτα και μαρινάδες.
Αυτό το γκουρμέ καρύκευμα έχει τις τυπικές νότες των ψησταριών που είναι δημοφιλείς στη Βραζιλία, καθώς και πλούσιες νύξεις. Με βάση την ντομάτα και την ψητή πάπρικα, μια διακριτική νότα λεμονιού ανανεώνει αυτή τη συνταγή. Το καρύκευμα Churrasco προσφέρει γεύση σε όλα τα είδη κρέατος!
Η πιπεριά Chipotle έχει μια έντονη, καπνιστή γεύση που είναι ακαταμάχητα reminiscent of barbecue sauce. Αυτό το κλασικό της Tex-Mex κουζίνας θα ενισχύσει μια πληθώρα πιάτων χάρη στις γλυκές γεύσεις από καρύδια, φουντούκια και κακάο. Χρησιμοποιήστε σε: σάλτσες, έλαια, ξίδια και βινεγκρέτες, ψάρια με λευκό κρέας, πουλερικά, ψητό κρέας, προϊόντα ψωμιού, τυρί.
Ιδανικό για να προσθέσει χαρακτήρα σε πιάτα και σάλτσες, αυτό το σκόνη ζωμού "clear solutions" μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αρωματική ουσία. Η σκόνη υφής μπορεί να απλωθεί εύκολα σε πολλές παρασκευές.
Το Rosemary 3-4 είναι ψιλοκομμένο αποξηραμένο δεντρολίβανο με έντονη γεύση που θυμίζει πεύκο. Είναι ιδανικό για να καρυκεύσετε κρέατα, πατάτες και μεσογειακά πιάτα.
Αυτοί οι σπόροι καβουρδίζονται με την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιείται για τον καφέ. Ιδανικοί για να προσδώσουν μια ψημένη και λαχταριστή γεύση σε τυριά, σαλάτες λαχανικών, καθώς και ως επικάλυψη ή γαρνιτούρα για πολλές παρασκευές.
Ο οργανικός ντομάτα 1-3 είναι ένα χονδροειδώς αποξηραμένο οργανικό προϊόν ντομάτας, προσφέροντας μια πλούσια, γλυκιά-ξινή γεύση. Είναι ιδανικός για σαλάτες, σάλτσες και μεσογειακά πιάτα.
Η οργανική σκόνη ντομάτας από την ΕΕ είναι μια λεπτή σκόνη που αποτυπώνει τη πλούσια γεύση των ώριμων ντοματών. Ιδανική για σάλτσες, σούπες και ως βάση για διάφορες συνταγές με βάση την ντομάτα.
Η μαρινάδα για fajitas είναι ένα γευστικό μείγμα που έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει έντονες, πικάντικες γεύσεις σε κρέατα και λαχανικά για την προετοιμασία fajita. Συνδυάζει μπαχαρικά και βότανα που δημιουργούν ένα καπνιστό, ξινό προφίλ γεύσης.
Γεύση: καπνιστή, ελαφρώς πικάντικη γεύση, με αποχρώσεις αργομαγειρεμένου φαγητού και μια νότα φρεσκάδας
Πώς να χρησιμοποιήσετε: Μαρινάδες για λευκά κρέατα ή λαχανικά
Το μπαχαρικό σκόρδου και fines herbes συνδυάζει τις αρωματικές γεύσεις του σκόρδου με ένα μείγμα βοτάνων όπως ο μαϊντανός, οι φρέσκιες κρεμμυδένιες και ο εστραγκόν. Ιδανικό για ντρέσινγκ, σάλτσες και μεσογειακά πιάτα.
Πλούσιο μείγμα που προσφέρει γεύση και ελκυστική εμφάνιση με έντονη νότα σκόρδου. Ιδανικό για γεύσεις τυριών, ψωμιών, παρασκευών κρέατος, σαλτσών, σαλατών, έτοιμων γευμάτων…
Η σκόνη γεύσης Samba συνδυάζει ζωντανές, τροπικές γεύσεις με μια δόση καυτερότητας, ιδανική για να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά σε κρέατα, σνακ και σάλτσες.
Αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί από τις λεπτές, στρογγυλεμένες γεύσεις του καρύδας και του κόλιανδρου. Μια διακριτική δόση λεμονιού προσφέρει φρεσκάδα. Η εμφάνιση αυτού του καρυκεύματος ενισχύεται από τις πιτσιλιές κόλιανδρου.
Αυτές οι ιδαίτερης ποιότητας, χωρίς φοινικέλαιο ριζόλες από 100% ΓΑΛΛΙΑ προσθέτουν γεύση, οπτική απήχηση και τραγανότητα στις συνταγές σας. Συμμορφώνονται με τους νέους οργανικούς κανονισμούς (848/2018). Ιδανικές για να προσδώσουν φυσικά μαγειρεμένη γεύση και τραγανότητα σε σάλτσες, αλείμματα, έτοιμα γεύματα, ψωμιά, δημητριακά, με ελεγχόμενο περιεχόμενο λιπαρών. Οι έντονες αποχρώσεις των μαρκαδόρων προσθέτουν οπτική δυναμική στις συνταγές σας και μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.