Προϊόντα για μάγειρο (3)

Βιομηχανικός αναμικτήρας μαγειρέματος

Βιομηχανικός αναμικτήρας μαγειρέματος

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗΣ Κατασκευή βιομηχανικών μαγειρείων με διάφορα χαρακτηριστικά: - Μαγείρεμα υπό υψηλή πίεση. - Θέρμανση με ατμό. - Αφαίρεση υγρασίας υπό αρνητική πίεση. - Ομοιόμορφη διαδικασία μαγειρέματος χρησιμοποιώντας μίξερ με σύστημα ξυσίματος. - Εκφόρτωση προϊόντος μέσω ανατροπής. - Αυτόματη ρύθμιση προγράμματος που μπορεί να ρυθμιστεί μέσω οθόνης. Στείλτε μας την ερώτησή σας για να σας συμβουλέψουμε με τους τεχνικούς μας: comercial@derimet.com
Μπαχαρικά

Μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά της Lord Spices Group είναι το αποτέλεσμα περισσότερων από ενός αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή και διανομή φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία μπαχαρικών που έχουν επιλεγεί και επεξεργαστεί προσεκτικά για να διασφαλίσουμε την πιο καθαρή και αυθεντική γεύση. Από τη βασιλική μέχρι το γαρίφαλο, κάθε μπαχαρικό είναι μια μαρτυρία της αφοσίωσής μας στην παράδοση και την αριστεία. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα αντικατοπτρίζεται σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής μας. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και πραγματοποιούμε αυστηρό έλεγχο ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μπαχαρικό πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Επιπλέον, προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία που μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΙΤΡΙΦΙΚΑΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γενική εφαρμογή σε κρεατοσκευάσματα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κρεατοσκευάσματα που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία. Ο νιτρίτης είναι ένα βασικό συστατικό στη συντήρηση των κρεατοσκευασμάτων λόγω των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων και της ικανότητάς του να διατηρεί το χαρακτηριστικό χρώμα του φρέσκου κρέατος. Όταν χρησιμοποιείται σε κρεατοσκευάσματα που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, αυτή η ένωση βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης ορισμένων βακτηρίων, όπως το κλωστρίδιο, και άλλων αναερόβιων μικροοργανισμών. Χάρη στη συντηρητική του δράση, ο νιτρίτης συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των κρεατοσκευασμάτων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επιπλέον σταθεροποιεί το φυσικό χρώμα των κρεάτων, διατηρώντας την τυπική ερυθρή απόχρωση του φρέσκου κρέατος.