Προϊόντα για μάγειρα (7)

Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς FAO 34

Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς FAO 34

Υψηλής ποιότητας κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς από την περιοχή FAO 34, ιδανικό για την χονδρική αγορά.
ΚΟΠΤΗΣ - ΚΟΠΤΗΣ 20, 45, 65, 100 και 120 ΛΙΤΡΑ. ΝΕΟ

ΚΟΠΤΗΣ - ΚΟΠΤΗΣ 20, 45, 65, 100 και 120 ΛΙΤΡΑ. ΝΕΟ

Ο κόφτης 20, 45, 65, 100 και 120 λίτρων είναι ένας ισχυρός κόφτης στην παραγωγή. Αυτή η βιομηχανική μηχανή υψηλής αντοχής είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Το αποσπώμενο δοχείο διαθέτει λαιμό που επιτρέπει την απομάκρυνση υλικού από το εσωτερικό. Η χωρητικότητα του υγρού δεν περιορίζεται στο ύψος του λαιμού. Η μεταβλητή ταχύτητα, η αναστρέψιμη κατεύθυνση ανάμειξης (προαιρετική) και ο χρονοδιακόπτης (προαιρετικός) Το ανθεκτικό και δοκιμασμένο σχέδιο συνιστάται ιδιαίτερα για επαγγελματίες. ΝΕΟ άρθρο.
Η γη των ατελείωτων γιορτών - Γαστρονομία της Χώρας των Βάσκων: Μια πολυτέλεια προσιτή σε όλους

Η γη των ατελείωτων γιορτών - Γαστρονομία της Χώρας των Βάσκων: Μια πολυτέλεια προσιτή σε όλους

Μέσα από αυτή την εμπειρία, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις και να δοκιμάσεις συνταγές που έχουν σωθεί από την πιο παραδοσιακή και αρχαία κουζίνα της περιοχής. Γνώρισε την γαστρονομική κουλτούρα της Χώρας των Βάσκων μέσω ιδιωτικών μαγειρικών παραστάσεων, ξεναγήσεων στις πιο αποκλειστικές σιδερίες, επισκέψεων σε παραδοσιακές και γκουρμέ αγορές, και πολλά άλλα.
Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς 'CATERINK'

Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς 'CATERINK'

Υψηλής ποιότητας κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς, 100% φυσικό, ιδανικό για γκουρμέ μαγειρική και τη βιομηχανία τροφίμων.
Υπερκατεψυγμένα τρόφιμα σουπιάς

Υπερκατεψυγμένα τρόφιμα σουπιάς

Υπερκατεψυγμένα τρόφιμα που προέρχονται από καλαμάρι, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα και ποιότητα για την διεθνή αγορά.
Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς

Κατεψυγμένο μελάνι σουπιάς

Μελάνι σουπιάς προερχόμενο από το Μαρόκο, τη Μαυριτανία και την Ινδία, κατεψυγμένο για να διατηρεί τη φρεσκάδα και την ποιότητά του.
Φυσική χρωστική από καλαμάρι

Φυσική χρωστική από καλαμάρι

Φυσική χρωστική ουσία που εξάγεται από την μελάνη σουπιάς, ιδανική για να ενισχύσει τη γεύση και το χρώμα γκουρμέ πιάτων.