Το φυσικό μανιτάρι είναι ένα μανιτάρι που προέρχεται άμεσα από τη φύση, διακρίνεται για την οσμή και τη γεύση του και προστίθεται απευθείας στα φαγητά. Το "boilurra" είναι ένα υπόγειο μανιτάρι που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων που ονομάζονται "boilur" είδη, όπως η βελανιδιά ή η ελάτη. Βρίσκονται περίπου 20 εκατοστά κάτω από την επιφάνεια. Υπάρχουν το πολύ τριάντα βρώσιμες ποικιλίες "boilur", αλλά όχι όλες είναι κατάλληλες για μαγειρική. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η χειμερινή τρούφα "Tuber Melanosporum", που έχει σκληρή υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως δεν ζυγίζει πάνω από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο ανάλογα με το στάδιο ωρίμανσης και το εσωτερικό είναι μαύρο με λεπτές λευκές ρίζες (gleba). "Tuber aestivum" (καλοκαιρινή τρούφα), "Tuber uncinatum" (φθινοπωρινή τρούφα), "Tuber melanosporum" (χειμερινή τρούφα) και "Tuber magnatum" (λευκή τρούφα) είναι τρούφες πρώτης κατηγορίας που είναι σφιχτές στην αφή και ζυγίζουν πάνω από 15 g, ενώ οι τρούφες πρώτης κατηγορίας που ζυγίζουν λιγότερο από 15 g είναι σκληρές.
Το φυσικό μανιτάρι που προέρχεται από τη φύση είναι το οποίο ξεχωρίζει για την οσμή και τη γεύση του και προστίθεται απευθείας στα φαγητά. Το "boilurra" είναι ένα υπόγειο μανιτάρι που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων που ονομάζονται "boilur" είδη, όπως η βελανιδιά ή η ελάτη. Βρίσκονται περίπου 20 εκατοστά κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Υπάρχουν το πολύ τριάντα βρώσιμες ποικιλίες "boilur", αλλά όχι όλες είναι κατάλληλες για μαγειρική. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η χειμερινή τρούφα "Tuber Melanosporum", η οποία έχει τραχιά υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως δεν ζυγίζει πάνω από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο ανάλογα με το στάδιο ωρίμανσης και το εσωτερικό είναι μαύρο με λεπτές λευκές ρίζες (gleba). "Tuber aestivum" (καλοκαιρινή τρούφα), "Tuber uncinatum" (φθινοπωρινή τρούφα), "Tuber melanosporum" (χειμερινή τρούφα) και "Tuber magnatum" (λευκή τρούφα) είναι τρούφες πρώτης κατηγορίας που είναι σφιχτές στην αφή και ζυγίζουν πάνω από 15 γραμμάρια, ενώ οι τρούφες πρώτης κατηγορίας που ζυγίζουν λιγότερο από 15 γραμμάρια είναι σφιχτές.
Οι βραστές μας ελαιόλαδες είναι προϊόντα με έντονη και ζωντανή γεύση και άρωμα, και αποτελούν ήδη μια διακόσμηση για πιάτα που έχουν ολοκληρωθεί. Απλά πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες από τις ελαιόλαδες μας στο πιάτο σας για να αποκτήσετε μια βραστή αίσθηση. Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό σε πολλά πιάτα, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής γαστρονομίας: Τηγανητά αυγά με τρούφα, ομελέτες, τοστ με τρούφα, πίτσα βραστή, σάλτσα κρέατος βραστή, ζυμαρικά βραστά, ριζότο βραστό, λαζάνια βραστή, τυρί βραστό, πουρέ βραστό, ψάρι βραστό, σαλάτες με τρούφα και ξύδι και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ελαιόλαδες δεν προορίζονται για μαγείρεμα, καθώς η θερμότητα θα καταστρέψει τη γεύση τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση ήδη παρασκευασμένων πιάτων. Η αντιφλεγμονώδης δραστηριότητα του υδροξυτυροσόλης ενισχύει μια συγκεκριμένη ικανότητα κατά των αλλεργιών, του tuber melanosporum.
Η παραγωγή του "Sagardo ozpin" γίνεται με "sagardo ozpin" και φυτικά συστατικά, όπως το βότανο, μέσω φυσικών διαδικασιών. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, πολύ αρωματικό με την μοναδική γεύση του μαύρου βότανου, που το καθιστά τέλειο και μαγνητίζει τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του μαύρου βότανου, κάνοντάς το πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαγειρεμένα λαχανικά, αυγά, μαριναρισμένο κρέας και ελαφριά κυνήγια, καρπάτσιο, κρέας, σπαγγέτι, πατέ, τυριά, γλυκά,