Ήπια γλυκιά μίξη από τους καλύτερους καφέδες Arabica και Robusta με έντονη γεύση και άρωμα. Είναι πράγματι ο παραδοσιακός και χαρακτηριστικός Ιταλικός Espresso!
Βραζιλία: Λείο και καλά ισορροπημένο καφέ με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια πολύ αρωματική μίξη με σοκολατένια επίγευση.
Κόστα Ρίκα: Καφές υψηλής ποιότητας με πλούσιο χρώμα κρέμας καρυδιού και άρωμα μήλου και χουρμά. Ελαφριά οξύτητα.
Ινδονησία: Πλούσιος και λεπτός καφές Robusta με ελαφρύ άρωμα καραμέλας, ιδανικός ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς γνώστες καφέ. Πλήρης και έντονη γεύση με επίμονη επίγευση.
Βιετνάμ: Πλήρους σώματος Robusta, εκλεκτικός και διακριτικός.
Κολομβία: Όλοι οι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica με πλούσιο αρωματικό άρωμα, ελαφρώς φρουτώδες και υπέροχη επίγευση καρυδιού και λουλουδιών. Αυτός ο καφές είναι το αποτέλεσμα της τέλειας συνδυαστικής επιλογής επιλεγμένων καφέδων Arabica και Robusta. Κρεμώδης, λείος και βελούδινος, μοναδικός και εκπληκτικός με γλυκιά γεύση και φρουτώδη επίγευση.
Όλα ξεκινούν όταν ο Luigi Lavazza, το 1895, ανοίγει την πρώτη Drogheria Lavazza στην οδό San Tommaso, στο Τορίνο. Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος πρωτοβουλία, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του.
ΚΟΥΤΙΑ 6 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΚΟΥΤΙ 33
1 ΠΑΛΕΤΑ 120 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 29/04/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ
Σύνθεση 70% Arabica; 30% Robusta Για να διατηρηθεί η τέλεια σταθερότητα της γεύσης, η γεωγραφική προέλευση του καφέ, όχι η σύνθεση του μείγματος, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα ετήσια χαρακτηριστικά της συγκομιδής. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 720 GG.
GR.250 X 2 = ΕΥΡΩ 3,00
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 10
1 ΠΑΛΕΤΑ 600 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 30/06/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΠΑΛΕΤΕΣ
Όλα ξεκινούν όταν ο Luigi Lavazza, το 1895, ανοίγει την πρώτη Drogheria Lavazza στην οδό San Tommaso, στο Τορίνο. Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος πρωτοβουλία, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 20 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
1 ΠΑΛΕΤΑ = 1200 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 15/01/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ
Παραγωγή από τον κάτω Τσιλέντο, κοντά στη θάλασσα,
είναι ένα μέλι με ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα που
γίνεται καστανό όταν κρυσταλλώνει. Είναι πολύ
πολύτιμο, σπάνιο και δύσκολο να παραχθεί λόγω
της καθυστερημένης φθινοπωρινής ανθοφορίας των
λίγων κατάλληλων περιοχών με το σωστό μικροκλίμα.
Το άρωμα και η μυρωδιά είναι πολύ δυνατά και
έντονα. Στη μύτη θυμίζει τη μυρωδιά φύλλων
κισσού, φλοιού και καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
Prodotto tra maggio e giugno, da liquido si presenta di colore ambra chiaro, da cristallizzato di colore beige con tonalità arancio. È un miele molto ricercato, dal profumo e dall’aroma marcato e persistente al palato. Odore e gusto floreale e fruttato, all’olfatto risveglia sentori di crisantemi e di corteccia tagliata, al palato dona una nota vegetale e pungente.
ABBINAMENTI
Ottimo dolcificante per tè neri e forti, da spalmare sul pane o sulle fette biscottate per la prima colazione. Tende a mitigare e rendere omogenei sapori forti pertanto da abbinare a formaggi dal sapore intenso come il taleggio.
Παραγωγή μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ένα ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Η μυρωδιά είναι αρκετά έντονη και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Το άρωμα είναι γλυκό και αναζωογονητικό με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βοδινό και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους αφεψημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή
Prodotto tra maggio e giugno, è un miele che tende a cristallizzare. Da liquido, il suo colore è ambrato mentre nella cristallizzazione tende a schiarirsi. L’odore e l’aroma sono leggermente fruttati - di media intensità - di uva moscata e pesca.
ABBINAMENTI
Per il suo gusto decisamente fruttato e per la sua caratteristica “avvolgente”, il miele di ailanto si sposa molto bene con macedonie e gelati con la frutta o alla frutta, riuscendo ad armonizzare anche una varietà di sapori diversi; da provare sui formaggi stagionati.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Prodotto tra maggio e giugno, è un miele che tende a cristallizzare. Da liquido, il suo colore è ambrato mentre nella cristallizzazione tende a schiarirsi. L’odore e l’aroma sono leggermente fruttati - di media intensità - di uva moscata e pesca.
ABBINAMENTI
Per il suo gusto decisamente fruttato e per la sua caratteristica “avvolgente”, il miele di ailanto si sposa molto bene con macedonie e gelati con la frutta o alla frutta, riuscendo ad armonizzare anche una varietà di sapori diversi; da provare sui formaggi stagionati.
Prodotto nel mese di luglio, è un miele dalla forte personalità che tende a cristallizzare. Liquido è di colore ambrato e nocciola chiaro quando cristallizza, assume un odore di funghi secchi, liquirizia, quasi affumicato. L’aroma è molto intenso, persistente, ricorda il caramello ed il gusto mou, molto apprezzato dai bambini. ABBINAMENTI Aromatico dolcificante per bevande; arricchisce la vinaigrette per condire insalate miste, si sposa bene con gli sfornati di verdure e piatti con erbe aromatiche o officinali, da provare per mantecare i risotti.
Prodotto tra luglio e agosto, è l’unico miele non derivato dal nettare dei fiori bensì dalla melata, secrezione zuccherina emessa da piccoli insetti che si nutrono della linfa di talune piante. Dalla consistenza liquida e leggermente vischiosa, di colore ambrato scuro con riflessi dal rosso al marrone, il miele di melata ha un profumo molto intenso, fruttato, con una nota speziata che ricorda il pepe nero e i chiodi di garofano. Il gusto appena dolce richiama la carruba e la stecca di liquirizia. L’aroma è di media intensità e persistenza. ABBINAMENTI In cucina può essere abbinato a formaggi freschi, allo yogurt, da provare su pancake e mascarpone; ottimo dolcificante per te e bevande calde
Prodotto tra luglio e agosto, è l’unico miele non derivato dal nettare dei fiori bensì dalla melata, secrezione zuccherina emessa da piccoli insetti che si nutrono della linfa di talune piante. Dalla consistenza liquida e leggermente vischiosa, di colore ambrato scuro con riflessi dal rosso al marrone, il miele di melata ha un profumo molto intenso, fruttato, con una nota speziata che ricorda il pepe nero e i chiodi di garofano. Il gusto appena dolce richiama la carruba e la stecca di liquirizia. L’aroma è di media intensità e persistenza. ABBINAMENTI In cucina può essere abbinato a formaggi freschi, allo yogurt, da provare su pancake e mascarpone; ottimo dolcificante per te e bevande calde
1 ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 250x340x410 1,5 L 18,2 kg 1100 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδων καφέ
Προετοιμασία προεμποτισμού ρυθμιζόμενη σε δόσεις καφέ και σε συνεχή
πλήκτρο
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή με βαμμένο πάνελ –
ανοξείδωτη κάνουλα νερού / ατμού
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 3 L
Προειδοποίηση έλλειψης νερού στη δεξαμενή
Σύστημα θερμοσιφώνα
Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, από υγρό
παρουσιάζεται σε ανοιχτό χρώμα κεχριμπαριού, από
κρυσταλλωμένο σε μπεζ χρώμα με πορτοκαλί αποχρώσεις. Είναι ένα μέλι πολύ περιζήτητο, με έντονο και διαρκές άρωμα
στον ουρανίσκο. Άρωμα και γεύση ανθισμένα και φρουτώδη,
στη μύτη ξυπνάει αρώματα χρυσάνθεμων και κομμένου φλοιού,
στον ουρανίσκο προσφέρει μια φυτική και πικάντικη νότα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας για μαύρα και δυνατά τσάγια,
για να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανιές για το πρωινό.
Τείνει να μετριάζει και να ομογενοποιεί έντονες γεύσεις,
γι' αυτό συνδυάζεται με τυριά έντονου γεύσης όπως το taleggio.
Παραγόμενο τον Απρίλιο, είναι ένα μέλι που κρυσταλλώνει. Στην υγρή του κατάσταση, είναι σχεδόν άχρωμο έως κίτρινο χρώμα; κρυσταλλώνοντας αποκτά μια απόχρωση που μερικές φορές φτάνει στο λευκό μαργαρίτα, άλλες φορές στο ανοιχτό μπεζ. Το χαρακτηριστικό του άρωμα, φρέσκο και ανθώδες, θυμίζει τα λουλούδια της ζαγκάρας. Η γεύση του είναι φρουτώδης, μέτριας έντασης και στην γεύση είναι αρκετά επίμονη.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
Παραγόμενο τον Απρίλιο, είναι ένα μέλι που κρυσταλλώνει. Στην υγρή του κατάσταση, είναι σχεδόν άχρωμο έως κίτρινο χρώμα; κρυσταλλώνοντας αποκτά μια απόχρωση που μερικές φορές φτάνει στο λευκό μαργαρίτα, άλλες φορές στο ανοιχτό μπεζ. Το χαρακτηριστικό του άρωμα, φρέσκο και ανθώδες, θυμίζει τα λουλούδια της ζαγκάρας. Η γεύση του είναι φρουτώδης, μέτριας έντασης και στην γεύση είναι αρκετά επίμονη.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
1 ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 250x340x410 1,5 L 18,2 kg 1100 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδων καφέ
Προετοιμασία εκ των προτέρων ρυθμιζόμενη σε δόσεις καφέ και σε συνεχή
πλήκτρο
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή με βαμμένο πάνελ –
ανοξείδωτη κάνουλα νερού / ατμού
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 3 L
Προειδοποίηση έλλειψης νερού στη δεξαμενή
Σύστημα θερμοσιφώνα