Φρουτώδης και γεμάτος σώμα, αυτή η σοκολάτα είναι φτιαγμένη με 100% κόκκους κακάο Σάο Τομέ και Πρίνσιπε. Ο Σάο Τομέ ονομαζόταν κάποτε "Το Νησί της Σοκολάτας" και αυτή η σοκολάτα θα σας εκπλήξει με την έντονη αρωματική της πλούσια γεύση, την πληθωρικότητά της και την ισορροπία της στο στόμα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Ρουίμπος αρωματισμένος με πορτοκάλι, φράουλα και σμέουρο, πασπαλισμένος με κομμάτια καρύδας, σμέουρα και φλούδες πορτοκαλιού.
Συστατικά: Πορτοκάλι, φράουλα και σμέουρο, καρύδα
Άρωμα: Πορτοκάλι και κόκκινα φρούτα
Ιδανική στιγμή: Σας προτείνουμε να απολαύσετε αυτή την έγχυση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
Συνιστώμενος χρόνος έγχυσης: Σας προτείνουμε να την αφήσετε να εγχυθεί για 3 λεπτά σε νερό που βράζει μεταξύ 85°C και 90°C.
Ανακαλύψτε αυτά τα νόστιμα τρυφερά Νουγκατ με Καραμέλα και Αλάτι Γκεραντ. Μια αρμονική μίξη μελιού, αμυγδάλων και καραμέλας, αυτά τα αρωματισμένα νουγκατ θα κάνουν τους γλυκατζήδες ευτυχισμένους. Μαγειρεμένο σε καζάνι, αυτό το τρυφερό νουγκατ με Καραμέλα παρασκευάζεται σύμφωνα με μια μοναδική συνταγή. Χειροποίητος νουγκατιέ από το 1920, το σπίτι Diane de Poytiers είναι επίσης υπεύθυνο για πολλές συνταγές νουγκατ με φρούτα.
Αναφορά:261051
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.1
Συσκευασία:30
ΦΠΑ:20.0%
Αφεθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση της σοκολάτας Toblerone με γάλα Ελβετίας, μέλι και αμυγδαλωτό – μια πλούσια συμφωνία γεύσεων που θα σας μεταφέρει στις μαγευτικές τοποθεσίες των Ελβετικών Άλπεων.
Κατασκευασμένη με προσεκτική ακρίβεια και αγάπη, κάθε κομμάτι αυτής της εμβληματικής σοκολάτας αποκαλύπτει την τέλεια σύνθεση της λειαντικής, βελούδινης σοκολάτας γάλακτος και του δελεαστικού αμυγδαλωτού με μέλι. Μόλις ξετυλίξετε τον χαρακτηριστικό τριγωνικό πρίσμα, σας υποδέχεται ένα ευχάριστο άρωμα που υπόσχεται μια εξαιρετική γαστρονομική περιπέτεια.
Καθώς παίρνετε την πρώτη σας θεϊκή μπουκιά, η κρεμώδης σοκολάτα γάλακτος λιώνει απαλά στο στόμα σας, απελευθερώνοντας ένα κύμα γλυκιάς απόλαυσης. Το αμυγδαλωτό, που είναι λεπτοκαμωμένο με την ουσία του χρυσού μελιού και την ευχάριστη τραγανότητα των premium αμυγδάλων, προσθέτει μια αρμονική αντίθεση που σας κρατά να επιστρέφετε για περισσότερα.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Κουτί τρούφας για 16 τεμάχια μαύρο οικολογικό - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):184x171x25
Επιλέξτε Χαρτόνι:330gsm, Μαύρο Υλικό, Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Ανακαλύψτε μια συνταγή για μικρά choux με τη Nucella μας, που έχει δημιουργηθεί από τη Marine του Masterchef για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή μας στο
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φουντούκια από την Κερβιόνι 53 %, σοκολάτα γάλακτος 19 % (βούτυρο κακάου, ζύμη
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Προέλευση: Κορσική
Συστατικά Αλεύρι ΣΙΤΟΥ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ΣΙΤΟΥ*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο).
ΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά Αλεύρι ΣΠΕΛΤΑΣ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ρυζιού*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο)
Αναφορά Σίτου: Chsep2
Ean Σίτου: 8413115003873
Αναφορά Σίτου: Chse-g
Ean Σίτου: 8413115003866
Αναφορά Σπέλτας: Chseep2
Ean Σπέλτας: 8413115004924
Αναφορά Σπέλτας: Chseeg
Ean Σπέλτας: 8413115004931
Ενεργειακή αξία Σίτου: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σίτου: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 2,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή αξία Σπέλτας: 2321 Kj/556 Kcal
Λίπος Σπέλτας: 35,4 G εκ των οποίων κορεσμένα 18,2 G
Υδατάνθρακες Σπέλτας: 56,9 G εκ των οποίων ζάχαρα 20,9 G
Πρωτεΐνη Σπέλτας: 2,4 G
Αλάτι Σπέλτας: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 3 Kg. Neto
Συσκευασίες Σπέλτας: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σπέλτας: Κουτί των 3 Kg. Neto
Αυτό το κέικ με fudge και σοκολάτα απευθύνεται πραγματικά στους αληθινούς λάτρεις της σοκολάτας! Με τα 4 επίπεδά του και την επικάλυψη fudge, αυτό το κέικ είναι απολαυστικό, πλούσιο, χωρίς να είναι υπερβολικά γλυκό. Σερβίρεται με μια μπάλα παγωτού ή σαντιγί ή απλά με μια καλή κούπα καφέ ή τσάι!
Απολαύστε το βούτυρο κακάο όλο το καλοκαίρι!
Οι νότες από ίριδα και τόνκα μυρίζουν θεϊκά και είναι φτιαγμένο στο χέρι στη Γαλλία!
cosmetique-bio.png, Πιστοποιημένο βιολογικό COSMOS Organic!
Γλυκό αλλά ανθεκτικό, σας συνοδεύει για 5 μήνες με χρήση 1 φορά την ημέρα.
Χωρίς αιθέρια έλαια, είναι κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
Τα συστατικά
Theobroma cacao seed butter*: Το βούτυρο κακάο αποτελείται από λιπαρά οξέα που προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την θρέφουν. Είναι επίσης φιλμικογόνο και ενισχύει το φυσικό φράγμα που είναι το δέρμα.
Copernica cerifera cera*: Η κηρός καναούμπα χρησιμοποιείται για τις φιλμικές της ιδιότητες που επιτρέπουν τη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Προσφέρει επίσης σκληρότητα και αντοχή στη θερμότητα που απαιτείται για το νέο μας βούτυρο κακάο το καλοκαίρι.
Η Arduenna έχει συνεργαστεί με τον Bastognard Pierre Plas, ο οποίος ανακηρύχθηκε Βέλγος σοκολατοποιός της χρονιάς 2023 από τον Gault & Millau.
Ο Pierre Plas έχει επιτύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία, εμπλουτίζοντας τις βραζιλιάνικες κακάο-νιφάδες με τζιν Arduenna! Αυτός ο λεπτός, εκλεπτυσμένος συνδυασμός είναι για να τον απολαμβάνετε με μέτρο!
Με το Mycryo Βούτυρο Κακάου σε Σκόνη Barry 550gr, η επεξεργασία της σοκολάτας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Οι σοκολατένιες δημιουργίες σας θα είναι τέλεια λαμπερές, χωρίς δυσκολία.
Το βούτυρο κακάου Mycryo Barry είναι μια ευγενής και μοναδική λιπαρή ουσία σε μορφή σκόνης, που περιέχει 100% βούτυρο κακάου, η σύνθεσή του είναι απόλυτα φυσική και φυτική.
Η επεξεργασία της σοκολάτας σημαίνει ότι προκρυσταλλώνετε το βούτυρο κακάου στη σοκολάτα. Αυτό εξαρτάται από τη θερμοκρασία στην οποία εργάζεστε τη σοκολάτα. Εάν λιώσετε τη σοκολάτα σας με τον κλασικό τρόπο, περίπου στους 40°C, και την αφήσετε να κρυώσει, δεν θα έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά την επεξεργασία της σοκολάτας σας είναι: διάρκεια, θερμοκρασία και κίνηση. Για να αποκτήσετε μια λαμπερή σοκολάτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη τεχνική για να φέρετε τη σοκολάτα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Χρήση του Mycryo για την επεξεργασία της σοκολάτας: Λιώστε τη σοκολάτα σας στους 40-45°C.
Αναφορά: CHOCO-36
Σε απόθεμα: 193 Προϊόντα
Διαστάσεις: 550gr
ΒάροςΤιμή: 0.55
Βέλγικη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη σε μορφή κουμπιών, γλυκισμένη με ΣΤΕΒΙΑ, κατάλληλη για σοκολατάκια, κρέμες, επικάλυψη κέικ, μπισκότα, παγωτό κ.λπ. Κακάο 38%, γάλα 25,8%. Χωρίς ενοχές και νόστιμη!
ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ,
ΥΨΗΛΗ ΣΕ ΙΝΕΣ,
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ,
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
Η ετικέτα διατίθεται σε οποιαδήποτε γλώσσα κατόπιν αιτήματος.