ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΟΥ!
Αυτή η κάρτα δώρου σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα δώρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Επιτρέπει αγορές σε όλες τις δημιουργίες μας και είναι έγκυρη για 12 μήνες. Έτσι, θα θυμούνται το δώρο σας πολλές φορές το χρόνο!
{"text":"Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από τον ψημένο κόκκο κακάου\nΟΦΕΛΗ\nΟι νιφάδες κακάου περιέχουν αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και αποτελούν ένα πλούσιο, υγιεινό και διαφορετικό σνακ.\nΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΚΑΟΥ\nΗ κύρια χρήση τους είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στη ζαχαροπλαστική, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.\nΕλάχιστη παραγγελία: 20 κιλά"}
Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, είναι ο καρπός μιας αρχαίας τέχνης που συνδυάζεται με αυστηρές βιολογικές γεωργικές πρακτικές. Αυτοί οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά στο χέρι, ζυμώνονται, ξηραίνονται και συσκευάζονται για να διατηρήσουν την ποιότητα και τη χαρακτηριστική τους γεύση.
1. Μοναδική προέλευση: Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη καλλιεργούνται στις γόνιμες και προστατευμένες περιοχές της Μαδαγασκάρης, όπου το κλίμα και το έδαφος προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια κακάου. Κάθε κόκκος φέρει την αποτύπωση αυτής της μοναδικής γης, δίνοντας ζωή σε γεύσεις και αρώματα που είναι μοναδικά.
Αγαπητοί λάτρεις της σοκολάτας, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Συστατικά
κόκκοι κακάου – Προέλευση Βιετνάμ, Τίποτα άλλο.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 2782kJ / 672kcal, Λίπη 58g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 35g, Υδατάνθρακες 26g, εκ των οποίων σάκχαρα 3,9g, Πρωτεΐνες 12g, Αλάτι 0,03g
Καθαρό βάρος: 130g περίπου
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Ο καφές που χρησιμοποιείται στην παρασκευή αυτή της σοκολάτας μαύρης Grand Cru από την Κολομβία καλλιεργείται στην κοιλάδα Μαγκδαλένα, στην καρδιά της περιοχής Σανταντέρ, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Αυτή η σοκολάτα μαύρης Grand Cru έχει ένα κακαώδες, ταννικό προφίλ και αποκαλύπτει κυρίως αρώματα ξηρών καρπών και κόκκινων φρούτων. Αυτή η σοκολάτα εκφράζει όλα τα αρώματά της είτε απολαμβάνεται μόνη της είτε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των σπιτικών σας γλυκών, όπως μαλακά κέικ, μπράουνις ή μους σοκολάτας, που θα αναδείξουν αυτή τη μοναδική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, λεκιθίνη ηλιόσπορου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ.
Περιεκτικότητα σε κακάο ελάχιστη 70%
Διατροφικές αξίες (ανά 100γρ)
Ενέργεια 2421 KJ / 584 Kcal; Λιπαρά 43,2 γρ εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 26,61 γρ, Υδατάνθρακες 34,6 γρ εκ των οποίων ζάχαρη 30 γρ; Πρωτεΐνες 8,7 γρ; Αλάτι <0,01 γρ
Συστάσεις συντήρησης: να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος 16-18°C, μακριά από το φως και τις οσμές.
Καθαρό βάρος: 100γρ
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα φασόλια κακάου Criollo. Τα φασόλια καβουρδίζονται για να αποκαλύψουν τα πλούσια αρώματά τους και την τραγανή τους υφή, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τα φυσικά τους οφέλη.
1. Μοναδική προέλευση: Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη προέρχονται από καλλιέργειες κακάου που βρίσκονται στις γόνιμες περιοχές της Μαδαγασκάρης. Το τροπικό κλίμα, το πλούσιο έδαφος και το πάθος των παραγωγών συμβάλλουν στην ανώτερη ποιότητα αυτών των νιμπς.
Συστατικά μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, βανίλια), αμύγδαλα, φουντούκια, γλυκό πορτοκάλι (πορτοκάλι, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης), ζάχαρη
Διάρκεια συντήρησης 6 μήνες
Συνθήκες συντήρησης Μακριά από το φως, σε ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C).
Καθαρό βάρος 190g περίπου. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των φουντουκιών και των αμυγδάλων που χρησιμοποιούνται.
Καθαρό βάρος (Γ):190
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από την κοιλάδα του Μαρνέ από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερίες τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του προετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Val de Marne και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτές τις ελαφρώς ψημένες αμυγδαλές καλυμμένες με μαύρη σοκολάτα και κακάο;
Για να τις κάνουμε ακόμα πιο ακαταμάχητες, ψήσαμε αυτές τις αμυγδαλές. Στη συνέχεια, καραμελώθηκαν υπο subtly και καλύφθηκαν με μαύρη σοκολάτα. Μια πινελιά κακάου ολοκληρώνει το σύνολο.
Συνδυάζοντας τη γεύση της σοκολάτας και την τραγανότητα, αυτές οι αμυγδαλές είναι μια φυσική και νόστιμη λιχουδιά.
Συστατικά: αμυγδαλές, μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), ζάχαρη, σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2624kJ / 634kcal, Λίπη 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 11g, Υδατάνθρακες 15g, εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 13g, Αλάτι 0,04g.
Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (16-20°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g.
Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες.
Η Βραζιλία είναι μια εκτενής και εξαιρετικά πλούσια και ποικιλόμορφη γη. Δύο ποικιλίες κακάου που καλλιεργούνται στη Βραζιλία έχουν χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή αυτής της σοκολάτας: η Criollo και η Forastero. Αυτές δίνουν γέννηση σε μια μαύρη σοκολάτα που αναπτύσσει κυρίαρχες γεύσεις από αποξηραμένα φρούτα, συμπληρωμένες από μια ελαφριά ξυλώδη και κακαόδη νότα. Αυτή η σοκολάτα εκφράζει όλα τα αρώματά της τόσο όταν απολαμβάνεται μόνη της όσο και όταν χρησιμοποιείται σε συνταγές σας. Μωσαϊκά, μπράουνις ή μους σοκολάτας είναι μερικά μόνο παραδείγματα γλυκών που θα αναδειχθούν από αυτή την εξαιρετική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάου 56.28%, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο 36.57%, Βούτυρο κακάου (Βιολογικό) 6.86%, Λεκιθίνη Ηλιόσπορου 0.3%.
Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ΙΧΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΓΙΑΣ, ΣΕΣΑΜΙΟΥ που είναι συστατικά που χειρίζονται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g)
Ενέργεια 2358 kJ / 567 kcal; Λιπαρά 35,9 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 20,3 g, Υδατάνθρακες
Καθαρό βάρος: 100g
Διάρκεια διατήρησης: 12 μήνες
Αυτή η εξωτική παγωτό προέρχεται από την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία μας. Η παραδοσιακή μας συνταγή συνδυάζει μια εξωτική γεύση με μια οικεία υφή και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή.
Οι παγωτές και τα σορμπέ μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας σύμφωνα με τις πρωτότυπες συνταγές μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά εκλεκτά και ποιοτικά υλικά. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε χρωστικές ούτε αρώματα. Έτσι, θα βρείτε στις παγωτές και τα σορμπέ μας τη γεύση αυτού που περιέχουν.
Να φτιάχνεις πραγματικά καλές παγωτές και σορμπέ είναι απλό. Αρκεί να φανταστείς καλές συνταγές, να χρησιμοποιήσεις αυθεντικά και ποιοτικά υλικά και να βάλεις πολλή πάθος!
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 274kJ / 65kcal, Λίπη 0,2g, Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,1g, Υδατάνθρακες 16g, Εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 1,1g, Αλάτι 0,03g
Συσκευασία: δοχείο 0,6L
ΔΜΑ: 12 μήνες
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 223231
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.15
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%