Επίπεδο γλυκό από φύλλο, γεμιστό με ψιλοκομμένα καρύδια και γλυκισμένο με σιρόπι.
Δεν είναι Σαββατοκύριακο μέχρι να είναι η σάλτσα τώρα eu sem odium condiment hendrerit nisl mollis scelerisque ad vitae a eu.
Επίσης, λέγεται ότι η εργασία στο σπίτι δεν ήταν ένα αστείο της τάξης αλλά ένα Diam adipiscing a condiment in a nisl a maecenas libero pharetar tincidunt phasellus just molestie to drink. Vestibulum penatibus vestibulum lobortis vehicles euismod from the street silent from eget in nor when the need will be taken care of just because it wants me but when Eu amet as elit from the partners Hymenaeus eros now at a great quiver.
SKU:600203
we:Μερίδα (3 Τεμάχια)
st:5 Ημέρες
Μια μεταβολική και φιλική προς το μικροβίωμα διαλυτή ίνα για εφαρμογές ψησίματος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο ζάχαρης για τη μείωση των θερμίδων (περιέχει το 75% των θερμίδων της ζάχαρης).
Μπορεί να προσφέρει όγκο, υφή, αίσθηση στο στόμα και συντηρητικές ιδιότητες, γι' αυτό χρησιμοποιείται κυρίως ως υποκατάστατο ζάχαρης, αμύλου και/ή λίπους.
Συχνά χρησιμοποιείται για την προσθήκη περιεχομένου ίνας σε τρόφιμα. Η πολυδεξτρόζη δεν είναι γλυκαντική ουσία, είναι μια διαλυτή ίνα.
Μάθετε περισσότερα για την πολυδεξτρόζη στο blog μας εδώ.
Η γλυκύτητα είναι 0,1 της σακχαρόζης, οπότε πρέπει να την συνδυάσετε με μια γλυκαντική ουσία.
Γλυκαιμικός δείκτης: 4
Γλυκαιμικό φορτίο: 1
Kcal: 1kcal /gr
Διαθέσιμο σε: σακούλες 200g, 400g, 800g
Ο δικός μας κολλαγόνος συμπλέκτης της Inca’cao είναι ένα μείγμα Βοείου Κολλαγόνου (Τύποι I και III), Θαλάσσιου Κολλαγόνου (Τύπος I), Δριβόζης, Κολλαγόνου από το κέλυφος αυγού (Τύποι V και X), Κολλαγόνου από χόνδρο βοοειδών (Τύπος II), Ασκορβικό Οξύ, Υαλουρονικό Οξύ, λοβούς βανίλιας και γλυκαντικό θαυματίνη (καρπός κατεμφέ). Πολλοί άνθρωποι μας ρώτησαν γιατί ενισχύουμε τα προϊόντα μας με κολλαγόνο. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου από το σώμα μας αρχίζει να μειώνεται. Προσπαθούμε να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου με έναν άνετο τρόπο (μέσω σοκολάτας!) χωρίς να χρειάζεται να πίνουμε ζωμό οστών όλη μέρα. Το κολλαγόνο συμβάλλει στη δημιουργία κολλαγόνου του σώματος και στη φυσιολογική λειτουργία των οστών και των χόνδρων, των νυχιών, του δέρματος, των ιστών και πολλά, πολλά άλλα! Εκτός από αυτές τις 'υγειονομικές φράσεις μάρκετινγκ', ο πραγματικός λόγος είναι να υποστηρίξουμε το ήπαρ μας (χοληδόχο κύστη). Η γλυκίνη (33% στο κολλαγόνο) είναι απαραίτητη για την παραγωγή χολής. Η χολή είναι το απορρυπαντικό του σώματος για να διασπά εύκολα τα λιπαρά οξέα και να εξάγει τα λιποδιαλυτά αγαθά.
Διαθέσιμο σε: 200g, 400g, 600g σακούλες
10% από Pure C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
– 10% από Κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά
– 10% από Γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA)
– 15% από καθαρά φουντούκια, πολύ πλούσια σε βιταμίνη E
– Έλαιο Μακαντάμια πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
– Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης
– Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
– Προβιοτική ίνα
10% από Pure C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
– 10% από Κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά
– 10% από Γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA)
– 15% από καθαρά φιστίκια, πλούσια πηγή χολίνης, βιταμίνης E και βιταμίνης B6
– Έλαιο Μακαντάμια πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
– Χαμηλός Γλυκαιμικός Δείκτης
– Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
– Προβιοτική ίνα
10% από Pure C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
SKU:5430002193441
Με MCT
Με σύμπλεγμα κολλαγόνου
Χωρίς φοινικέλαιο
Μοναδική υφή ‘Crémeux’
Συστατικά: φουντούκια 75%, βούτυρο κακάο, σκόνη ελαίου MCT (έλαιο καρύδας, ίνες ακακίας), σύμπλεγμα κολλαγόνου. Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί επίσης δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, αυγά, γάλα, φιστίκια, καρύδια και σπόρους σουσαμιού.
SKU:5430002193496
Ίνες:8g
Ενέργεια:726Kcal, 3036kJ
Συνολικά λιπαρά:70g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:16g
Υδατάνθρακες:4,5g
εκ των οποίων ζάχαρη:3,8g
Πρωτεΐνη:15g
Αλάτι:0g
Με MCT
Με σύμπλεγμα κολλαγόνου
Χωρίς φοινικέλαιο
Μοναδική υφή ‘Crémeux’
Συστατικά: καρύδια μακανά, 74%, βούτυρο κακάο, σκόνη ελαίου MCT (λάδι καρύδας, ίνες ακακίας), σύμπλεγμα κολλαγόνου. Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί επίσης δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, αυγά, γάλα, φιστίκια, καρύδια και σπόρους σουσαμιού.
SKU: 5430002193489
Ίνες: 7g
Ενέργεια: 777 kcal, 3252 kJ
Συνολικά λιπαρά: 75g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 21g
Υδατάνθρακες: 9,9g
εκ των οποίων ζάχαρη: 3g
Πρωτεΐνη: 10g
Αλάτι: 0g
10% από καθαρό C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
– 10% από κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά
– 10% από γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA)
– 15% από καθαρά φουντούκια, πολύ πλούσια σε βιταμίνη E
– Έλαιο μακαντάμια πλούσιο σε ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
– Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης
– Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
– Προβιοτική ίνα
10% από καθαρό C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
– 10% από κολλαγόνο, ένα από τα πιο σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά
– 10% από γκι, πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, K, ωμέγα 3, συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA)
– 15% από καθαρό φιστίκι, πλούσια πηγή χολίνης, βιταμίνης E και βιταμίνης B6
– Έλαιο μακαντάμια πλούσιο σε ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
– Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης
– Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών Θωματίνη, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
– Προβιοτική ίνα
10% από καθαρό C 8 (Καπρυλικό οξύ) από παραγωγή κετονών καρύδας
Οι περισσότερες αλοιφές ξηρών καρπών προωθούνται με το μήνυμα ‘φτιαγμένες από 100% Φιστίκι’.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχετε μια υγρή πάστα φιστικιού που δεν είναι απλώσιμη.
Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε σχεδόν να την πιείτε με καλαμάκι.
Μια καθαρή πάστα είναι σημαντική αν φτιάχνετε μια εφαρμογή ζαχαροπλαστικής.
Αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας, θα είναι πολύ υγρή.
Επιλέγουμε να βάλουμε 80% φιστίκια και να ενισχύσουμε την υφή με άλλες υγιεινές λιπαρές ουσίες όπως καθαρό βούτυρο κακάο και λάδι MCT. Για να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου, εμπλουτίσαμε την αλοιφή φιστικιού με ένα πολυκολλαγόνο που περιλαμβάνει τύπους I, II, III, IV, V και X κολλαγόνου.
Απλώσιμη για ψωμιά με ξηρούς καρπούς
– Σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού σνακ
– Βάση σάλτσας Apero για κράκερ σπόρων
– Γιαούρτι ελληνικό με φιστίκι/κεράσι το πρωί
SKU:5430002193519
Ίνες:10g
Ενέργεια:606Kcal, 2535kJ
Συνολικά λιπαρά:49g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:14g
Υδατάνθρακες:14g
εκ των οποίων ζάχαρη:6g
Πρωτεΐνη:21g
Αλάτι:0g
Ίνες:10g