Προϊόντα για ακατέργαστα (40)

Ροδόσταγμα, Βιολογικό

Ροδόσταγμα, Βιολογικό

Από πάντα, το τριαντάφυλλο θεωρείται σύμβολο αγάπης, ρομαντισμού και ομορφιάς. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τον κήπο ή για μια ανθοδέσμη. Ακόμα και στην κοσμετολογία και στα τρόφιμα, το τριαντάφυλλο και το ροδόσταγμα που προέρχεται από αυτό, γνωστό κυρίως ως ροδόσταγμα, είναι ένα από τα κύρια στοιχεία. Μπορείτε να αποκτήσετε το ροδόσταγμα από εμάς από βιολογικά ελεγχόμενη προέλευση από την ΕΕ. Η λεπτή, ανθώδης μυρωδιά του ροδόσταγμα, που θυμίζει μια βόλτα σε έναν υπέροχο κήπο τριαντάφυλλων, μαγεύει τη βιομηχανία καλλυντικών σε ανθώδεις αρώματα και προσφέρει χαλάρωση σε προϊόντα μπάνιου ή στη αρωματοθεραπεία. Το βιολογικό ροδόσταγμα χωρίς προσθήκες αλκοόλ εξουδετερώνει την τιμή pH του δέρματος, από την οποία επωφελείται κυρίως το ευαίσθητο, εκζεματικό ή ερυθρό δέρμα, του οποίου το προστατευτικό φράγμα πρέπει να ενισχυθεί. Με τη συχνή χρήση, η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα αναμένεται να επανέλθουν. Το ίδιο ισχύει και για το ώριμο δέρμα. INCI: ROSE DAMASCENA FLOWER WATER CAS: 90106-38-0 EINECS: 290-260-3
Βιολογικό λάδι κραμβής

Βιολογικό λάδι κραμβής

Το βιολογικό λάδι εξάγεται από τους ώριμους σπόρους του φυτού κραμβής μέσω ψυχρής πίεσης. Οι σπόροι κραμβής που συλλέγονται μετά τη συγκομιδή είναι μικροί καφετί-μαύροι κόκκοι. Έχουν περιεκτικότητα σε λάδι περίπου 40%. Μετά από σχολαστικό καθαρισμό, σπάζονται στο εργοστάσιο. Μέσω διπλής πίεσης των σπόρων και με εντατική φιλτράρισμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και χωρίς χημικές ουσίες, μπορεί να εξαχθεί το μεγαλύτερο μέρος του βιολογικού λαδιού κραμβής. Το βιολογικό λάδι κραμβής (βιολογικό λάδι σπόρων κραμβής) είναι ένα κίτρινο υγρό με χαρακτηριστική φρουτώδη και χορτώδη οσμή και γεύση.
Αλεύρι Cranberry, Βιολογική Τροφή

Αλεύρι Cranberry, Βιολογική Τροφή

Η μοναδική γεύση του βιολογικού αλευριού κράνμπερι προσφέρει φρουτώδεις νότες σε ψωμιά, κέικ, μπισκότα, φρουτομπάρες, μούσλι και σέικ, ενώ συνδυάζει επίσης φυτική πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Τα προϊόντα σας από τη βιομηχανία τροφίμων αποκτούν μια ιδιαίτερη νότα με το βιολογικό αλεύρι κράνμπερι μας. Η μοναδική γεύση προσφέρει φρέσκες φρουτώδεις νότες στις συνταγές σας, που επιπλέον συνδυάζουν φυτική πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Έτσι, μπορείτε να αναβαθμίσετε ψωμιά, κέικ, μπισκότα, φρουτομπάρες και ενεργειακές μπάρες, μούσλι και πρωτεϊνικά σέικ. Το βιολογικό αλεύρι (σπόρων) κράνμπερι μας έχει σκούρο κόκκινο-καφέ χρώμα και φρουτώδη πικρή γεύση. Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το βιολογικό αλεύρι κράνμπερι, χρησιμοποιούμε την ήπια ψυχρή πίεση των σπόρων κράνμπερι. Ως αποτέλεσμα, αποκτούμε ένα υψηλής ποιότητας βιολογικό λάδι κράνμπερι και, μετά από μια λεπτή άλεση του υπολειπόμενου πίεσης κέικ, το βιολογικό αλεύρι κράνμπερι.
Λάδι από γαϊδουράγκαθο / Λάδι από σαφράν, ΒΙΟ ΤΡΟΦΙΜΑ

Λάδι από γαϊδουράγκαθο / Λάδι από σαφράν, ΒΙΟ ΤΡΟΦΙΜΑ

Το Βιολογικό Λάδι Αγκινάρας είναι ένα ιδιαίτερο λάδι για φαγητό, π.χ. για ήπιες σάλτσες, σούπες και ντιπ, καθώς περιέχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό πολύτιμου λινολεϊκού οξέος, αλλά παραμένει σχετικά σταθερό στην οξείδωση. Το Βιολογικό Λάδι Αγκινάρας Linoleic της SanaBio είναι ένα ιδιαίτερο λάδι για φαγητό, καθώς περιέχει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό πολύτιμου λινολεϊκού οξέος, αλλά παραμένει σχετικά σταθερό στην οξείδωση. Ωστόσο, με υπερβολική θέρμανση αναπτύσσονται πικρές ουσίες και οι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες χάνονται. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το βιολογικό λάδι αγκινάρας linoleic για ήπιες σάλτσες, σούπες και ντιπ για τα προϊόντα σας από τη βιομηχανία τροφίμων. Έχουμε επίσης διαθέσιμη την ποικιλία του Βιολογικού Λαδιού Αγκινάρας πλούσια σε ελαϊκό οξύ. Ξεχωρίζει για το υψηλό ποσοστό ελαϊκού οξέος που επιτυγχάνεται μέσω φυσικής καλλιέργειας και είναι επομένως κάπως πιο σταθερή από την ποικιλία πλούσια σε λινολεϊκό οξύ. Το Βιολογικό Λάδι Αγκινάρας έχει ανοιχτό κίτρινο έως κίτρινο χρώμα και ήπια αρωματική γεύση. Ο σπόρος της (βαφτικής) αγκινάρας χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαδιού.
Έλαιο Petitgrain, Βιολογικό

Έλαιο Petitgrain, Βιολογικό

Το βιολογικό έλαιο Petitgrain εξάγεται από τα φύλλα και τις άκρες των κλαδιών του αίματος πορτοκαλιού μέσω απόσταξης με ατμό. Εκτός από τη χρήση του στον φαρμακευτικό τομέα για κράμπες και ήπιες λοιμώξεις, το βιολογικό έλαιο Petitgrain είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη βιομηχανία καλλυντικών. Η φρέσκια, αναζωογονητική του μυρωδιά σε συνδυασμό με τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες είναι ιδανική για προϊόντα περιποίησης όπως τονωτικά προσώπου, έλαια ή κρέμες κατά της ακμής, της φλεγμονής και της μη καθαρής επιδερμίδας. Υποτίθεται ότι επαναφέρει την παραγωγή σμήγματος σε ισορροπία. Το λουλουδάτο άρωμα του εμφανίζεται επίσης σε πολλά αρώματα, χαλαρωτικά λουτρά, σαπούνια, σαμπουάν και αρώματα χώρου. Φέρτε και εσείς ελαφρότητα στις συνταγές και τις συνθέσεις σας. Το βιολογικό μας έλαιο Petitgrain έχει ποιότητα τροφίμων. Είναι κατάλληλο λόγω της ελαφριάς, λουλουδάτης γεύσης γλυκόριζας για λικέρ και γλυκίσματα. Ωστόσο, το Petitgrain δεν είναι ακόμη παρόν σε πολλές λίστες συστατικών. INCI: ILLICIUM VERUM FRUIT/SEED OIL CAS: 8007-70-3 | 84650-59-9 EINECS: 283-518-1
Έλαιο λεμονόχορτου, Βιολογικό

Έλαιο λεμονόχορτου, Βιολογικό

Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου είναι ένα ελαφρώς ρευστό, ανοιχτό κίτρινο έως πορτοκαλί υγρό. Διαθέτει έναν ισχυρό, χαρακτηριστικά φρέσκο άρωμα με έντονη γεύση λεμονιού. Παράγεται μέσω υδροατμικής απόσταξης των φύλλων του Ινδικού λεμονόχορτου (Ανατολικού λεμονόχορτου, Cymbopogon flexuosus). Στη φυσική ιατρική, δύο κυρίως ιδιότητες του ελαίου λεμονόχορτου είναι σημαντικές. Υποτίθεται ότι υποστηρίζει και επαναφέρει την πέψη. Από την άλλη πλευρά, υποτίθεται ότι έχει αντιφλεγμονώδη δράση στη θεραπεία της ακμής. Επίσης, προϊόντα κατά της ακαθαρσίας του δέρματος από τη βιομηχανία καλλυντικών ενισχύονται με το έλαιο λεμονόχορτου. Επιπλέον, λόγω της ελαφριάς σφικτικής δράσης του, είναι κατάλληλο ως συστατικό σε προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Όλα τα καλλυντικά αποκτούν με το έλαιο λεμονόχορτου μια επιπλέον δόση φρεσκάδας και μια αίσθηση εξωτισμού. Αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια, τονωτικά προσώπου και κρέμες, ... η φαντασία στις συνθέσεις και τις συνταγές δεν έχει όρια. INCI: CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL CAS: 91844-92-7 EINECS: 295-161-9
Έλαιο Litsea Cubeba, Βιολογικό

Έλαιο Litsea Cubeba, Βιολογικό

Το αιθέριο έλαιο Litsea Cubaba είναι ένα ελαφρώς ρευστό, ανοιχτό κίτρινο υγρό. Διαθέτει έναν έντονο, γλυκό-φρέσκο λεμονάτο άρωμα με ελαφριά ανθική νότα. Το έλαιο Litsea Cubeba εξάγεται μέσω υδροσταγμικής απόσταξης των φρούτων, αλλά και του φλοιού και των φύλλων του Litsea cubeba (Μάι Τσανγκ). Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε κιτράλ, το έλαιο Litsea Cubeba παίζει σημαντικό ρόλο για τους φυσικούς θεραπευτές στην καταπολέμηση ιογενών ασθενειών όπως η λοίμωξη από έρπη, η ζωστήρας ή οι γρίπες. Επιπλέον, υποτίθεται ότι ενισχύει το πεπτικό σύστημα και μπορεί να μειώσει πιθανές φλεγμονές του εντέρου. Ως συστατικό εσπεριδοειδών, το έλαιο Litsea Cubeba αρωματίζει στην κοσμετολογία σαπούνια, απορρυπαντικά και άλλους οικιακούς καθαριστές όπως υγρά πιάτων ή καθαριστικά παραθύρων. Γενικά, το αιθέριο έλαιο Litsea Cubeba δεν χρησιμοποιείται για την παρασκευή φαγητών και ποτών, αλλά είναι απολύτως εφικτό. Στην αρωματοθεραπεία, το έλαιο Litsea Cubeba INCI: LITSEA CUBEBA OIL CAS: 68855-99-2 | 90063-59-5 EINECS: 290-018-7
Λάδι αβοκάντο, Βιολογική τροφή

Λάδι αβοκάντο, Βιολογική τροφή

Η φρουτώδης γεύση του ελαιόλαδου αβοκάντο ταιριάζει πολύ καλά ως ντρέσινγκ, ντιπ ή μαρινάδα με ψωμί, αυγό, ψάρι, πουλερικά ή σπαράγγια. Η φρουτώδης γεύση του ελαιόλαδου αβοκάντο ταιριάζει πολύ καλά ως ντρέσινγκ, ντιπ ή μαρινάδα με ψωμί, αυγό, ψάρι, πουλερικά ή σπαράγγια. Το γεμάτο άρωμα προσφέρει μια φρέσκια νότα στα πιάτα σας. Αντίθετα, το ήπιο άρωμα του εκλεπτυσμένου ελαιόλαδου αβοκάντο υποστηρίζει διακριτικά τις γευστικές νότες των πιάτων. Μέσω της εκλεπίσεως, το ελαιόλαδο αντέχει επίσης σε υψηλότερες θερμοκρασίες κατά το τηγάνισμα και το ατμό. Το ακατέργαστο βιολογικό ελαιόλαδο αβοκάντο μας είναι πράσινο έως σκούρο πράσινο με χαρακτηριστική, φρουτώδη μυρωδιά και γεύση αβοκάντο. Το εκλεπτυσμένο βιολογικό ελαιόλαδο αβοκάντο μας είναι πράσινο έως σκούρο πράσινο με ήπιο άρωμα. Το βιολογικό ελαιόλαδο αβοκάντο μας παράγεται μέσω ψυχρής έκθλιψης ολόκληρης της φρούτου (συμπεριλαμβανομένου του πυρήνα και της φλούδας) και στη συνέχεια διήθησης και, αν χρειαστεί, εκλεπίσεως.
Λάδι από γαϊδουράγκαθο / Λάδι από σαφράν, ΒΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Λάδι από γαϊδουράγκαθο / Λάδι από σαφράν, ΒΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Στην κοσμετολογία, το λάδι από αγριοκαστανιά χρησιμοποιείται στην παραγωγή σαπουνιών, ως συστατικό που επαναφέρει την υγρασία σε τζελ ντους και έλαια περιποίησης για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, καθώς και σε κρέμες για ευαίσθητο μικτό δέρμα. Δεδομένου ότι για την παραγωγή του βιολογικού λαδιού από αγριοκαστανιά υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ χρησιμοποιούνται μόνο συγκεκριμένες, φυσικά καλλιεργημένες ποικιλίες αγριοκαστανιάς που έχουν πολύ υψηλό ποσοστό μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το λάδι από αγριοκαστανιά υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ έχει ακόμη καλύτερη ικανότητα διάχυσης από την αρχική μορφή που είναι πλούσια σε λινολεϊκό οξύ. Ως εκ τούτου, είναι ένα δημοφιλές συστατικό για κρέμες και αλοιφές κατά της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας και μαλλιών. Η λινολεϊκή οξύ, η οποία σε σύγκριση με το λινολεϊκό λάδι από αγριοκαστανιά δεν περιέχεται σε κανένα άλλο φυτικό λάδι σε αυτή την έκταση, υποτίθεται ότι υποστηρίζει την ανεκτικότητα της επιδερμίδας. Στη βιομηχανία καλλυντικών, το λινολεϊκό λάδι από αγριοκαστανιά χρησιμοποιείται επομένως στην παραγωγή σαπουνιών, ως συστατικό που επαναφέρει την υγρασία σε τζελ ντους και έλαια μπάνιου ή ως έλαιο περιποίησης για την ευαίσθητη INCI: CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL
Λάδι γαϊδουράγκαθο, Βιολογική Τροφή

Λάδι γαϊδουράγκαθο, Βιολογική Τροφή

Το λάδι από γαϊδουράγκαθο συνδυάζεται με τη ήπια γεύση του με μεσογειακές σαλάτες, σούπες ή κρύα πιάτα. Το γαϊδουράγκαθο θυμίζει σε πολλούς ένα ταξίδι στη Μεσόγειο κάτω από τον ζεστό μεσημεριανό ήλιο, όπου ανθίζει στην άκρη του δρόμου και με τους βιολετί ανθούς του είναι δύσκολο να το προσπεράσεις. Εκτιμήθηκε ήδη σε μεσαιωνικά μοναστήρια ως "φυτό του ήπατος". Έτσι, το λάδι από γαϊδουράγκαθο ταιριάζει σε μεσογειακές σαλάτες, σούπες ή κρύα πιάτα. Το βιολογικό μας λάδι από γαϊδουράγκαθο έχει κίτρινο-πράσινο χρώμα και χαρακτηριστικό, φρέσκο άρωμα. Ο σπόρος του γαϊδουράγκαθου χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαδιού. Το λάδι εξάγεται με ψυχρή πίεση των σπόρων. Στη συνέχεια, αποστάζεται, φιλτράρεται και αποθηκεύεται σε ατμόσφαιρα αζώτου.